Virkelig dårlig oplevelse. Handler aldrig her igen
Jeg har købt en hvid damask dug, godt nok på tilbud, men prisen var dog alligevel knap kr 500. Jeg modtager varen, og der er så blå pletter på, som godt kunne ligne kuglepenstreger. Det kan vi vist godt blive enige om ikke er særlig pænt på en hvid dug. Jeg skriver til virksomheden og får hurtigt svar tilbage, at der står i beskrivelsen, at der kan forekomme små urenheder. Det har jeg ikke set, og da jeg kigger på hjemmesiden, kan jeg ikke se, at der står, at der kan forekomme små urenheder i dugen. Heldigvis tager jeg et screenshot. Jeg får svar tilbage, at det står i beskrivelsen. Jeg kigger på hjemmesiden, og nu har de ændret beskrivelsen. Heldigvis har jeg screenshot af den første beskrivelse, hvor det ikke står. Jeg er lidt i chok over, at man går ind og ændre teksten. Og desuden synes jeg ikke, at blå kuglepens lignende pletter kan beskrives som urenheder. Jeg synes virkelig at det har været en øv oplevelse, og jeg kommer aldrig til at handle her igen. Både pga pletterne på dugen men i særdeleshed fordi man pludselig ændre teksten. Kan på ingen måde anbefale denne hjemmeside