Voja Travel Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze eerste ervaring met Voja Travel gaat zeker niet de laatste zijn. We zijn net terug van een 12 daagse rondreis door Kaapverdië. We hebben Sao Vicente, Santo Antao en Santiago bezocht en alles was... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voja heeft onze reis naar de Azoren (São Jorge en Pico) voor ons geregeld helemaal zoals wij het wilden. Je kan het helemaal zo laten organiseren zoals je zelf wilt. Zeer flexibel. De accommodaties wa... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was onze eerste ervaring met Voja Travel. Ze waren geduldig met het verlenen van advies en stelden een mooie reis naar de Azoren en Madeira samen. Alle locaties waar we verbleven waren goed en ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al twee keer een reis geboekt bij Voja Travel, en nog steeds zeer tevreden. Zij boeken mooie kleinschalige accomodaties op prachtige plekken. De vakanties van Voja Travel zijn heel goed verzorgd en he... Mehr ansehen

1. Reisebüro
  2. Reiseanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn Voja Travel en wij zijn opgericht als antwoord op het massatoerisme. Massatoerisme leidt op veel plekken wereldwijd tot uitbuiting van lokale bevolkingen en overexploitatie van hun land. Dat moet en kan anders! Bij Voja reis je altijd met een positieve impact. Je geniet van een fantastische reiservaring die eerlijk is voor de lokale bevolking én je laat de bestemming en de aarde een stukje beter achter. Verbeter de wereld met je reis!

Hervorragend

Alle Bewertungen

108 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

fantastische Huwelijksreis

Wat hebben we een fantastische huwelijksreis gehad dankzij Voja.
Alles was super geregeld top accommodaties, mooie eiland tour gehad op Santa Antao en Sal. Perfecte communicatie. Gidsen die wisten waar ze het over hadden en met respect met de natuur om zijn gegaan. Echt een aanrader om via Voja te hebben geboekt.

14. Oktober 2024

Antwort von Voja Travel

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten op jullie huwelijksreis. Hopelijk mogen jullie nog lang nagenieten van de mooie herinneringen die samen zijn gemaakt. We streven ernaar om elke reis zo goed mogelijk te organiseren, dus het is fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie de vriendelijkheid van de lokale mensen hebben ervaren. Wij zien jullie graag terug voor een nieuwe ontdekkingsreis! Warme groet, Team Voja Travel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De vakantie was boven verwachting mooi.

De vakantie was boven verwachting mooi.
Voja Travel heeft goed naar onze wensen geluisterd.
De hotels afwisselend en de afspraken goed geregeld.
Leuke en aardige mensen en ga zeker nog eens met Voja reizen

1. Oktober 2024

Antwort von Voja Travel

Beste reiziger, bedankt voor deze mooie feedback. Wat super om te horen dat de reis naar wens is geweest en jullie hebben kunnen genieten. We kunnen niet wachten om een nieuwe reis voor jullie te organiseren! Hartelijke groet, Team Voja Travel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi programma op de heerlijke Azoren

Mooi programma op de heerlijke Azoren. Leuke en gevarieerde kleinschalige accomodaties. Alles piekfijn geregeld en opgevolgd. Een overmaat aan nuttige informatie (winkels, restaurants, uitstappen, wandelingen) op de persoonlijke My Voja profiel. Vriendelijk en efficiënt.

25. September 2024

Antwort von Voja Travel

Hi Frans, wat fijn om te horen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad op de Azoren! Het klinkt alsof de afwisseling van de eilanden en de mooie wandelingen precies waren wat jullie zochten. Bedankt voor de mooie woorden en hopelijk tot een volgend avontuur!

Goede georganiseerd

Goede georganiseerd, alles duidelijk bij vertrek, aangename voorbereiding van de reis, steeds bereid om spoedig antwoord te leveren, dank aan het Voja-team !
Net terug van een zeercmooie reis in Kaapverdië.

19. Oktober 2024

Antwort von Voja Travel

Hi Stephane, bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van jullie reis naar Kaapverdie. Wie weet tot een nieuw avontuur.

Topvakantie op de Azoren

We hebben een fijne vakantie gehad op de Azoren.
In overleg met Voja drie eilanden uitgekozen, alle verschillend. Prachtige wandelingen gemaakt.
Voja heeft de hele reis van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Alles klopte. Heerlijk.

24. September 2024

Beste reiziger,

Wat fijn om te horen dat jullie zo'n geweldige vakantie hebben gehad op de Azoren! 😊 Het klinkt alsof de afwisseling van de eilanden en de mooie wandelingen precies waren wat jullie zochten. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat jullie met een gerust hart van de reis konden genieten. Bedankt voor de mooie woorden, en hopelijk tot een volgende avontuur!

Fijn en betrouwbaar reisburo

Alles klopte en was zelfs beter dan verwacht. We hadden vluchten, autohuur en 3 overnachtingsplekken geboekt en de auto verhuurder gaf aan heel blij te zijn met Voja omdat zij altijd alles prima regelden. Als soort van beloning kregen we een grotere auto dan geboekt. En ook met hotel en appartementjes kregen we de allerbeste of mooiste. Alles en iedereen was goed op de hoogte van onze komst, we werden met naam en toenaam begroet en we hadden eigenlijk alleen maar een lijst met adressen. Geen vouchers oid. Dat was in het begin spannend, maar bleek totaal geen probleem. Echt heel fijn geregeld allemaal. Ook de contacten met Voja vooraf waren prettig, en nu, na terugkeer, werden we ook niet meteen overvallen met een enquete formulier, maar kregen we na een paar dagen de vraag of we een fijne vakantie hadden gehad en of we eventueel een recensie wilden schrijven.

16. September 2024

Hi Thera,

Wat een fantastische review, bedankt voor het delen van jullie ervaringen! We zijn ontzettend blij om te horen dat de reis zelfs beter was dan verwacht. Het is mooi om te weten dat jullie bij elke accommodatie en autoverhuur hartelijk werden ontvangen en dat alles soepel verliep. Ook fijn om te horen dat de contacten vooraf en achteraf prettig waren. Dat jullie vakantie zo zorgeloos en positief is ervaren, is precies waar we bij Voja naar streven. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw verwelkomen als klant bij Voja!

Fleur, Voja Team

Ultiem Madeira

Wij hebben een hele mooie reis gemaakt op Madeira; Ultiem Madeira. We hebben mooie wandelingen gemaakt, en een foodtour in Funchal. Afgesloten op Porto Santo, even lekker op het strand uitrusten en ook dit eiland weer even ontdekken. Alles was goed georganiseerd, hele vriendelijke mensen.

30. August 2024

Hi Cynthia,

Bedankt voor jullie enthousiaste review! Geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van de "Ultiem Madeira" reis en dat de combinatie van wandelen, de foodtour in Funchal en relaxen op Porto Santo goed bevallen is. We streven ernaar om elke reis zo goed mogelijk te organiseren, dus het is fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie de vriendelijkheid van de lokale mensen hebben ervaren. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen voor een nieuwe ontdekkingstocht!

Zorgeloos op vakantie

Mooi samengestelde reis waardoor we optimaal hebben kunnen genieten van het moois van Madeira. Fijn contact waardoor je zorgeloos op vakantie gaat.

24. September 2024

Hi Dominique,

Bedankt voor jullie mooie woorden! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie optimaal hebben kunnen genieten van het prachtige Madeira en dat alles naar wens is verlopen. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen voor een volgende mooie reiservaring!

Alles verzorgd

Voja reageert snel op berichten. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De offerte, de aanpassingen, de toelevering van de documentatie. Via de app was veel informatie over onze reis te vinden. Naast praktische informatie ook tips voor bezienswaardigheden, wandelroutes en dergelijke. Dat was handig. We hoefden alleen nog maar in te pakken en op reis te gaan.

30. August 2024

Hi Guusta,

Bedankt voor deze mooie review, dat waarderen we erg. Fijn dat jullie een mooie reis hebben gemaakt!

Mochten jullie weer zin hebben om op vakantie te gaan, hou onze website dan in de gaten. We zijn bezig met wat nieuwe bestemmingen en helpen jullie uiteraard graag weer een reis samen te stellen.

Voja Team

eilandhoppen in de Azoren

Deze zomer zijn we gaan eilandhoppen in de Azoren met Vojatravel. We begonnen in Terceira en na Saõ Jorge (ons lievelingseiland), Pico en Faial, eindigden we in Saõ Miguel. Alles was piekfijn geregeld.
Dankzij de app had je alle tickets en informatie meteen bij de hand. De accommodaties waren zoals ze werden vermeld en zeer goed in orde.
Prachtige wandelingen gemaakt op elk eiland en telkens zeer goed aangeduid.
De vulkaan Pico beklimmen was letterlijk het hoogtepunt van de reis. Steffi was een zeer goede gids!
Heerlijk gegeten op elk eiland, soms wel even wandelen of zoeken naar een restaurantje :-)
De grotten in Terceira zijn zeker de moeite waard. Ongelooflijk mooi. Qua natuur en wandelingen is Saõ Jorge onze favoriet. Op Pico is de vulkaan beklimmen echt een topactiviteit (mits goede conditie) en de dolphinewatching is ook de max. Helaas geen walvis gezien maar de 30 dolfijnen rondom ons was een onvergetelijke ervaring.
Meteen nadat we aankwamen op Pico hebben we een overzet met auto geregeld naar Faial voor de voorlaatste dag. De vroegste ferry naar Faial genomen en daar de wandeling rond de krater gemaakt en het hele eiland verkend. De moeite waard!
Met Saõ Miguel hadden we de minste 'klik'. Ineens zoveel toeristen... Dat waren we na de vorige eilanden niet gewoon. Nordeste is minder toeristisch dan de andere kant. De meeste toeristen bekijken alleen de viewpoint en rijden dan door. Als je een kwartier verder wandelt kom je wel veel minder toeristen tegen. Als je de grotten in Terceira hebt gedaan dan is de grot in Ponta Delgada echt iet de moeite.
Het was een prachtige reis! Zoveel moois gezien !
De reis van ons leven.
Alles was top geregeld dankzij Voja. Ook toen we op het laatste nippertje onze reis drie dagen wilden verlengen werd alles naar wens geregeld.
Dus, de kans is zeer groot dat we onze reis volgend jaar terug met Voja regelen...
Kaapverdische eilanden, here we come :-) !!

1. August 2024

Antwort von Voja Travel

Wauw Natalie, wat een fantastisch verhaal. Het klinkt inderdaad als een onvergetelijke reis! Heel leuk om te lezen dat jullie zoveel mooie dingen gezien en gedaan hebben. Begrijpelijk dat Sao Miguel even wennen was ja, vanwege iets meer toerisme op dat eiland. Bedankt voor de lieve woorden.

We horen graag wanneer we jullie kunnen helpen met een reis naar Kaapverdië! :)

Voja Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een prachtige parel in de Atlantische Oceaan!

We hebben dankzij Voja een prachtige drieweekse rondreis over 4 eilanden van Kaapverdië gemaakt. We zagen ongelooflijk mooie natuur, ontroerend lieve mensen en veel schattige kindjes! We hebben er een stukje van ons hart achtergelaten. Dankzij Voja is alles heel vlot verlopen, zowel tijdens de voorbereiding als gedurende onze reis. Voor ons een onvergetelijke ervaring!

21. September 2024

Beste,

Hartelijk dank voor jullie geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie zo'n mooie rondreis hebben gehad door Kaapverdië. Het is fijn dat jullie de natuur en de lieve mensen zo hebben kunnen ervaren. We doen ons best om alles soepel te laten verlopen, en het is geweldig om te weten dat jullie reis onvergetelijk is geweest. Jullie enthousiasme inspireert ons om steeds betere ervaringen te bieden. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Jurre I Team Voja

Wat een mooie reis!!

Een reis om nooit te vergeten. (eiland hoppen op de Azoren) Mooie dingen gezien en gedaan. Super accommodaties om te verblijven. Dat hebben we aan voja te danken. We konden gerust op vakantie omdat alles goed geregeld was. En als we vragen hadden konden we ook gewoon aankloppen. Kregen dan ook netjes antwoorden en werden verder geholpen waar dat nodig was.
We zullen dan ook zeker vaker een reisadvies / plan daar aanvragen.

20. September 2024

Hi Marieke,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo'n mooie reis hebben gemaakt op de Azoren. Bedankt voor de lieve woorden!

We zien jullie heel graag terug bij ons. Hou ook onze website in de gaten voor de nieuwe bestemmingen die eraan komen.

Voja team

Heerlijke reis naar de Azoren

Mooie persoonlijk samengestelde reis naar de Azoren gemaakt. Perfect geregeld en Voja is goed bereikbaar voor vragen en hulp

5. September 2024

Hi Marjan,

Bedankt voor je geweldige review!

We zijn ontzettend blij om te horen dat je een plezierige vakantie op de Azoren hebt gehad. Hopelijk zien we jullie binnenkort terug voor een nieuw avontuur met ons!

Een aanrader!

Als je op zoek bent naar een organisatie die belooft wat ze zegt en daarbij ook nog eens super communicatie heeft dan moet je bij Voja Travel zijn. Vanaf het eerste contact verliep de organisatie en communicatie van onze reis soepel en snel. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over praktische oplossing (zoals rechtstreeks vliegen). Ook het feit dat er gewerkt wordt met lokale partners en eendezelfde autoverhuur bedrijf maakt het compleet. Bij de boeking ontvingen we het boek geschreven door de oprichter wat we met plezier hebben gelezen en ons nog nieuwsgieriger maakte naar de Azoren. Ook mijn presentje op mijn verjaardag, een fietstocht naar Mount Brasil op Terceira, was een hele leuke verrassing. Kortom een aanrader.

6. September 2024

Hi Jacques,

Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij om te zien dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met ons. Fijn dat je de communicatie en organisatie van je reis als soepel en snel hebt ervaren. Wat leuk dat je het boek van Joshua met plezier hebt gelezen en dat het je nog nieuwsgieriger heeft gemaakt naar de prachtige Azoren! We zijn ook blij dat we je verjaardag extra speciaal konden maken met een fietstocht naar Mount Brasil op Terceira. Bedankt voor je aanbeveling en we hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuw reisavontuur!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over de reis naar het…

Heel tevreden over de reis naar het eiland Santiago op Capo Verde. Met het ganse gezin genoten van dit avontuur.

27. August 2024

Hi Klaus,

Bedankt voor je positieve review. Wat leuk om te lezen dat jullie met het hele gezin hebben genoten van de reis naar het prachtige eiland Santiago op Kaapverdië. We zijn blij dat we jullie avontuur onvergetelijk hebben kunnen maken. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een volgende reis!

Fantastische ervaring in Santiago en Fogo

Voor de derde keer op reis met Voja. Vorig jaar eerst naar La Palma, een super ervaring dan naar Kaapverdie en ook daar alles verliep soepel en nu zijn net terug uit voor de tweede keer Kaapverdie, Santiago en Fogo. Vorig jaar ook met Voja naar Sal, Sao Vicente en Santo Antao. Voja had een mooie reisvoorstel voor ons gemaakt met leuke activiteiten. Alles verliep bijna perfect, accomodaties waren heel verschillend, en dat vonden we ook heel leuk. De contacten daar verliepen prima. En de gidsen van de activiteiten waren super ! Deze 2 eilanden zijn zeker de moeite waard ! Fogo is heel mooi en heel verrassend, Het vulkaan beklimmen is zwaar maar wat een uitzicht. Maar ook de tour van het eiland is aan te raden. Santiago is een veelzijdig eiland, Wij hielden niet van Praia, veel beton. Maar de noordelijke deel is echt magnifique. We raden iedereen om buiten de regenseizoen (augustus,september) te reizen want dat was heel benauwd, warm, torenhoge luchtvochtigheid en heel veel muggen (ondanks deet bijten ze). Maar we raden wel iedereen om met Voja op reis te gaan want ze zijn echt super, altijd beschikbaar ook, de team in Nl maar ook de lokale team in Sao Vicente. Al met al, wij ondanks de moeite met het weer, hebben enorm genoten ! voor de 2de jaar op een rij in Kaapverdie.

26. August 2024

Hi Vinciane,

Bedankt voor je uitgebreide review en voor het delen van jullie ervaringen met Voja! Het is geweldig dat jullie al meerdere keren met ons op reis zijn geweest en hebben genoten van de bestemmingen die wij voor jullie hebben georganiseerd. Fijn dat jullie de diversiteit van de accommodaties en de gidsen op Kaapverdië waardeerden. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen op een nieuwe avontuurlijke reis!

Top reisbureau!

Voja Travel gaf goede adviezen en het contact via de mail en app verliep prima. De hotels waren mooi met aardig personeel. Je moet zeker meerdere eilanden van Kaap Verdië bezoeken, ze zijn namelijk allemaal erg verschillend. Santo Antao was het mooist met de Paul Vallei. Onze gids Denis was super enthousiast over dit eiland en we hebben mooie wandelingen met hem gemaakt. Ook de eilandtours zijn een aanrader!

22. August 2024

Hi Ellen,

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat jullie de verschillende eilanden van Kaapverdië hebben kunnen ontdekken en dat jullie zo hebben genoten van Santo Antão en de Paul Vallei. Wat fijn dat Denis jullie wandelingen tot een geweldige ervaring heeft gemaakt. We hopen jullie nog eens terug te zien bij Voja!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eilandhoppen Azoren zomer 2024

Afgelopen zomer (26-7/ 9-8) hadden wij onze vakantie op de Azoren geboekt via Voja. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit zeer goed bevallen is. Het contact en de service waren vanaf het eerste moment prima. Wij bezochten drie eilanden en op ieder eiland waren zowel de reis ernaar toe en terug, het appartement als de huurauto prima geregeld.
Ik kan iedereen die eens naar de Azoren wil reizen en alles prima geregeld wil hebben Voja Travel van harte aanbevelen.

9. August 2024

Beste Rob,

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te zien dat jullie vakantie op de Azoren zo goed is bevallen en dat alles naar wens was geregeld. We waarderen jullie aanbeveling en hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een onvergetelijke reis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voja liet de vakantie in Kaapverdie slagen.

Voja heeft onze vakantie opgezet en in Kaapverdie begeleid. De transfers, onze activiteiten aldaar waren op deze manier perfect geregeld en alles klopte. Dat scheelt zeer veel kopzorgen. En laat het vakantie plezier stijgen

25. Juli 2024

Beste,

Bedankt voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je een zorgeloze en plezierige vakantie hebt gehad in Kaapverdië. Het is ons doel om alles tot in de puntjes te regelen, zodat je volop kunt genieten van je tijd zonder je zorgen te hoeven maken. We hopen je in de toekomst weer te mogen begeleiden op een nieuw avontuur!

Team Voja

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr