Voertuigschorsen Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Met een onduidelijke site lokken ze om via hun je voertuig te schorsen. Wanneer je later erop terugkomt is het niet meer mogelijk om het terug te draaien. Strijken het geld op en vervolgens hoor en zi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De website geeft de indruk dat het om de officiële RDW website gaat, Nadat je deze website hebt gebruikt krijg je regelmatig herinneringen waardoor het lijkt dat JIJ het niet goed hebt gedaan. Vervolg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voertuigschorsen.nl is gewoon oplichting. Je kunt via het RDW gratis ontschorsen, maar zij vragen 45 euro. Vraag me af hoe ze aan mijn mailadres komen, want ik kreeg meerdere mails of ik al weer met... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Deze service zelf verkeerd gekozen na een zoektocht op Google naar RDW ont-schorsen kenteken. Nadat ik een e-mail heb gezonden naar: info@voertuigschorsen . nl Met de mededeling gaarne restituti... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Heeft u een vraag of klacht? 😊 Stuur ons dan eerst even een e-mail naar info@voertuigschorsen.nl, zodat we u snel kunnen helpen en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Ungenügend

Alle Bewertungen

55 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Belangrijk voor iedereen die met dit bedrijf in zee wil gaan

Via de mail een bericht ontvangen om mijn schorsing te verlengen. Dit gedaan en betaald maar helaas na eerste ontvangstmail niets meer vernomen. Heb nu binnen 14 dagen beroep gedaan op mijn herroepingsrecht. Maar helaas werd dit afgewezen terwijl het binnen de gestelde tijd was en bij het RDW de aanvraag nog niet binnen was. Heb inmiddels 3 maal een bericht een diverse keren geprobeerd om telefonisch contact maar dit is niet gelukt dus MENSEN LET OP EN GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF.

6. September 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Toch een goede review

Nadat ik een e-mail heb gezonden naar:
info@voertuigschorsen . nl
Met de mededeling gaarne restitutie ivm verkeerde keuze is het volledige bedrag per omgaande direct overgemaakt.
Dat ze geld voor vragen om je auto te ont-schorsen is natuurlijk wel vreemd, maar ja we maken wel gebruik van een service die we zelf gekozen hebben en deze kost geld. Dat kunnen ze natuurlijk proberen…

27. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben er finaal ingetrapt :-(

25-08-24 Het geld binnen 1 dag terug ontvangen. Ondanks dat ik erbij blijf dat je snel misleid kunt worden, omdat je via rdw bijna gelijk op deze site terecht komt. Is het netjes opgelost. Binnen 1 dag mijn geld terug gestort gekregen. Dus service van deze site is dan echt wel weer goed!

*****Ik ben er finaal ingetrapt. Ik kreeg brief van RDW met verlenging van schorsing van mijn voertuig. Netjes de link ingetypt (en helaas niet goed gekeken) want dan kom je als eerste op de pagina voertuig schorsen van van "voertuigen.nl" ipv rdw zelf. Betaling voldaan, maar vond de verwerkingskosten al raar (had in voorgaande jaren nooit bij RDW) Op onderzoek uit gegaan, en blijkt dus dat ik niet eens betaald heb via RDW zelf. Nu gelijk een annulering voor de aanvraag ingezet bij deze site met tevens het verzoek van terugbetaling. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg. Bah je moet echt uitkijken tegenwoordig, je word zo snel misleid

24. August 2024

Beste GA Grevelman,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. We streven er altijd naar om eerlijk en transparant te werken, en we nemen uw feedback zeer serieus. We zouden graag willen begrijpen wat er is gebeurd en hoe we dit kunnen oplossen. Neem alstublieft contact met ons op via info@voertuigschorsen.nl, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is pure oplichting in de zuiverste…

Dit is pure oplichting in de zuiverste vorm.
Schandalig dat deze site bestaat. Pure misleiding
Ik was er bijna ingetrapt. Ga naar de site van het RDW als je 30€ wilt besparen.

18. August 2024

Beste Revo Lutie,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden en vinden het jammer dat we hierin tekort zijn geschoten.

We zouden graag de gelegenheid krijgen om te kijken of we er samen uit kunnen komen. Wilt u zo vriendelijk zijn om contact met ons op te nemen via info@voertuigschorsen.nl zodat we samen tot een oplossing kunnen komen? Geef a.u.b. uw ordernummer door. Uw feedback is voor ons erg waardevol en helpt ons om onze diensten verder te verbeteren.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we uw vertrouwen in ons kunnen herstellen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben er bijna ingetrapt

Ik ben er bijna ingetrapt. Wilde mijn schorsing opheffen en halverwege dacht ik hé dit is niet de RDW.

Let op ga naar de site van de RDW en regel het daar (via DIgid)

16. August 2024

Oplichters

Ik had via deze site mijn voertuig geschorst en bericht gekregen dat de schorsing gelukt was. Niet dus! Dit heeft mij bijna 700 euro aan boetes gekost. Niet intrappen!!!!!

23. März 2024

Beste Anneke,

Let op deze oplichters

Let op deze oplichters! Ze hebben de zoekmachines (Google/Bing etc) zo geoptimaliseerd dat, wanneer je zoekt op RDW Schorsing hun website als eerste zoekresultaat getoond wordt. Onoplettende gebruikers hebben zo niet in de gaten dat ze met een commercieel/malafide bedrijf zaken doen en niet direct met de (officiele) RDW. Naast de normale kosten van de schorsing bij RDW rekenen ze 29.50 EUR voor deze zogenaamde " service". Had binnen 5 minuten hun webformulier ingevuld dat ik mijn order wilde annuleren maar schorsing was al door hen (waarschijnlijk geautomatiseerd) doorgevoerd. Triest dat er dit soort websites bestaan die geen enkele waarde toevoegen maar alleen op geld uit zijn van onoplettende burgers!

2. August 2024

Beste John,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbegrijpelijk dat deze site bestaat !

Ik dacht ook dat ik op de goede site kwam. Er staat dat er binnen enkele minuten geschorst/opheffen geregeld is dus ik dacht dat is mooi. Daarna kreeg ik een mail dat ik zojuist de schorsing heb stopgezet (ik dacht dat is mooi geregeld) en dat je binnen 1 werkdag nog een bevestiging van deze stopzetting krijgt. Maar dat klopt ook niet want het duurde in totaal 36 uur. Dat ze hiervoor € 29,95 vragen is geldklopperij terwijl het via RDW gratis is. Ook krijg je via RDW binnen een paar minuten de bevestiging. Tevens zet RDW er een "LET OP" bij dat je eerst op de 2e mail moet wachten alvorens je mag rijden. Onbegrijpelijk dat zo'n intermediair bestaat en je er snel intrapt. Natuurlijk eigen schuld, niet goed genoeg gelezen, maar toch. Zoiets zou niet mogen bestaan en is misleidend. Doordat hun zo laat reageerden en ik dacht dat mijn voertuig al ontschorst was, kreeg ik deze week een naheffing en boete van de Belastingdienst van €950!!!! Ik heb bij voertuigschorsen een klacht ingediend en hun mede aansprakelijk gesteld maar kreeg flauw mailtje terug dat alles duidelijk op de site staat. Nu weer een 2e klacht erachteraan gestuurd!

N.a.v. de reactie 14-8-24 van Voertuig Schorsen op Trustpilot heb ik zoals gevraagd een e-mail gestuurd. Echter er was helemaal geen sprake van samen een oplossing zoeken. Nee, ik kreeg kort daarop een mail terug dat de order was verwerkt en ik geen geld terug krijg. Ik had gehoopt dat ze zoals in hun reactie stond iets met de feedback zouden doen en er samen naar een oplossing zou worden gezicht, bijv dat ze hun site gaan aanpassen zodat het duidelijker wordt dat het geen RDW is, dat ze hun mail aanpassen met een LET OP, dat ze op mijn klacht ingaan omdat ze zich niet aan de belofte houden om binnen een werkdag een 2e mail te sturen, ze gingen niet in op de voorgenomen boete van €950. Nee, er werd op helemaal niets ingegaan. Alleen dus een korte mail dat ik geen geld terugkrijg. Punt. Einde verhaal. Heel bijzonder ! Ik heb terug gemaild en blijf hun mede-aansprakelijk stellen.

25. Juli 2024

Beste Catharina,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hier ook snel een schorsing willen…

Hier ook snel een schorsing willen regelen en kwam ook via Google op deze site. Ik ging er vanuit dat dit iets van de rdwwas dus snel de gegevens ingevoerd... Achteraf ook nog 29.95 extra kosten vanwege administratiekosten. Deze site van hun mag verdwijnen wat mij betreft. Alleen de RDW moet dit kunnen regelen en geen tussenbedrijfjes.

22. Juli 2024

Beste diana,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Met RDW documenten geen schorsing …

Het is raar dat met mijn RDW gegevens over de tenaamstelling de auto niet geschorst kon worden door jullie (minpuntje) maar het is wel professioneel hoe jullie gereageerd hebben nadat ik een verzoek had ingediend om het bedrag voor de schorsing wat ik reeds had overgemaakt te restitueren.

9. Juli 2024

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het doet ons goed om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Ik werd snel en goed geholpen

Ik werd snel en goed geholpen

9. Juli 2024

Beste heer,mevrouw de Jonge,

Wat een oplichters

Wat een oplichters, trap er niet in.

27. Juni 2024

Beste Simone,

Oplichtingspraktijk

Oplichtingspraktijk. Telefonisch niet bereikbaar, op de mail geen professioneel antwoord.

20. Juni 2024

Beste Nick,

Snelle terugbetaling

Had per ongeluk deze site gebruikt om schorsing op te heffen. Had mijn aanvraag 5 minuten later geannuleerd en kreeg vlot mijn geld weer teruggestort.

24. Juni 2024

Beste Johanna,

Teruggave

Per ongeluk de wegenbelasting schorsing laten opheffen. Het bedrag € 29,95 is keurig terugbetaald. Klasse!!

21. Juni 2024

Beste Gert,

Dank voor het begrip

Ik zou even snel mijn auto uit de schorsing halen. Dus even googelen en kwam op de site van voertuigschorsen terrecht. 29,95 euro betaalt terwijl de auto al geschorst was. Had gelijk door dat ik fout gemaakt had en stuurde een mailtje met vermelding dat ik fout gemaakt had en verzoek om het bedrag weer terug te storten naar mijn rekening. Na 2 dagen bericht terug dat ze aan mijn verzoek voldaan hadden en het bedrag teruggestort hadden. Klasse! Fijn dat er begrip was voor mijn situatie.

4. Juni 2024

Beste YellowSpeeder,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een link van R om schorsing van de…

Een link van R om schorsing van de camper op te heffen werkte niet lekker zodat ik meteen nogmaals de procedure doorliep.
Toen bleek ik twee keer betaald te hebben.
De RDW reageerde meteen op mijn vraag door het teveel betaalde terug te storten. Petje af?

4. Juni 2024

Beste Johan,

Erg positieve ervaring

tussen alle slechte recenties over voertuigschorsen.nl hier toch een heel positieve. Ik wilde een motorfiets schorsen en mede door mijn eigen onoplettendheid op de site van voertuigschorsen.nl terechtgekomen. alle gegevens ingevuld en er gebeurde niets. ik kreeg later een email dat het documentnummer niet klopte (wat niet het geval was) en of ik het juiste nummer wilde invullen. ondertussen telefonisch contact gehad met RDW en kreeg daar te horen dat het eigenlijk via de site van RDW zelf moet. Via RDW geschorst en op de website van voertuigschorsen aan gegeven dat ik de opdracht wilde intrekken. Email gehad van Noortje en het verhaal uitgelegd en volledige restitutie van het betaalde bedrag gekregen. Goede service en snelle reactie. Noortje bedankt.

31. Mai 2024

Beste Leo,

Trap er niet in.

Auto of motorfiets beter rechtstreeks bij RDW schorsen, niet via dit bedrijf, je betaalt teveel voor onzinnige ‘service’..

25. Mai 2024

Beste Tim,

VoertuigSchorsen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr