De kwaliteit van het voer lijkt goed te zijn; de vogels eten het voer graag op! De levering was zoals we het mogen verwachten qua levertijd, correcte producten, etcetera. De gratis vet bolletjes waren... Mehr ansehen
Uw produkt was goed, alleen de verzending met DPD was waardeloos, het pakket is bijna twee weken aan de zwerf geweest..
Tijdens het transport was een pakket beschadigd en is mogelijk één van de twee zakken met zaden verloren gegaan. De bezorger heeft de overgebleven zak in een andere doos gedaan, het etiquette overgeno... Mehr ansehen
Al meerdere keren bij diet bedrijf besteld. Altijd top kwaliteit geleverd. Alles is zorgvuldig en vriendelijk verpakt. Samenstelling van vuur is top. Levering is snel. Ook als je probleem heeft of z... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Via onze webshop bieden wij een groot assortiment zaden, pinda's, vetbollen, etc. voor (tuin)vogels, egels, eekhoorns en andere dieren in de natuur. De producten zijn absoluut van goede kwaliteit, wij zorgen voor een snelle levering en zijn persoonlijk bereikbaar -telefonisch of per mail- voor advies en vragen. Op basis van de behoeftes van de (tuin)vogels hebben wij speciale mixen samengesteld, maar u kunt alle zaden ook los bestellen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vetproducten zoals mezenbollen, pindakaaspotten, slingers en allerlei variaties hierop. Ook bieden wij een leuk assortiment voersystemen, vogelhuisjes, insectenhuisjes en dergelijke. Naast onze webshop hebben wij een fysieke winkel waar de producten verkrijgbaar zijn.
Loonse Molenstraat 16, 5175 PT, Loon op Zand, Niederlande
- 0416361281
- info@voerdenatuur.nl
- voerdenatuur.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Uitstekende service
Uw produkt was goed
5 sterren weer verdiend 🐦⬛
En weer 5 sterren van de vogels & mij, want de levering was weer vlot, weer netjes verpakt, weer goed gecommuniceerd en een groot aanbod aan voer 🐦⬛
Snelle levering. Goede kwaliteit. Mijn vriendjes zitten mij s morgens al vroeg met z'n allen op te wachten.
Jammer van GLS
Product is uitstekend en was netjes verpakt. Levering zou volgens GLS op maandag plaatsvinden, maar dat lukte niet met geen duidelijke reden. GLS beweerde dat ik niet thuis was, maar dat was absoluut een leugen. Ik heb al vaker problemen gehad met GLS. Waarom niet gewoon via Post NL? Daar gaat het bijna nooit mis.
Kwaliteit artikelen.
Goed overleg en duidelijkheid wat er mogelijk is betreffende tuinvogelvoer.
Kwaliteitsproducten.
Hergebruik verpakkingsmateriaal
betrouwbaar fris en prima kwaliteit
betrouwbaar
goed verpakt.
het ziet er fris uit als een prima kwaliteit
snelle levering
Ik zal vaker bestellen.
Kwaliteit van het voer is goed.
Kwaliteit van het voer is goed.
Komt keurig thuis aan, goed ingepakt.
Meerdere keren heb ik bij ze besteld en ben nooit teleurgesteld.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.