Das sagen Bewerter
Vi har i weekenden holdt konfirmation, og i den forbindelse har vi lejet telt, borde, stole, service osv. ved Vodskov Festudlejning. Vi har fået al den hjælp, vi kunne ønske os, både før og efter fes... Mehr ansehen
Fra første håndtryk har vi oplevet den fineste service og det fineste humør. Vores fest skulle holdes i en ganske lille have - meget nøje opmålt ifht. retningslinjer omkring teltet. Det skulle... Mehr ansehen
Nonfirmation Stole borde og service til 35 personer og alt spillede bare, alt var pænt og rent klar til brug. Alt kom til aftalt tid og hentet igen dagen efter. Super høflig og serviceminded pers... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Den bedste oplevelse.
Det hele fungeret bare, vi fik det fineste telt sat op til vores søns konfirmation,han har Downs Syndrom og vil meget gerne hjælpe :) De var så søde og gode til at tage i mod ham. Og da jeg selv havde lavet en bestillings fejl ang duge, stod de der 10 min efter med det jeg maglede! "God Stil" Så vi har allerede booket til næste konfirmation i 2027. Kan varmt anbefales!
Bare TAK!
Super fin service fra start til slut👌
Super service i forbindelse med fest
Vi har fået al den hjælp, vi kunne ønske os, både før og efter festen. Teltet, borde, stole og alt hvad vi ellers har lejet, er i super kvalitet, og samtidig oplever vi en skøn personlig service. Det er ikke første gang vi har benyttet os af Vodskov Festudlejning, og det bliver bestemt heller ikke sidste gang :-)
Super service
Alt var lige som det skulle være. Pænt rent telt og rigtig flinke mennesker som kom og stillede det op.
Og alt til aftalt tid👍
Den største anbefaling!
En utrolig positiv oplevelse, fra start til slut.
Vi har desværre først har hørt om Vodskov festudlejning og deres koncept for nyligt. Vi har lejet stole og service til en konfirmation, der skulle holdes hjemme. Alt var skinnende rent og virkelig flot, og alt var pakket pænt. Det er super nemt, at man blot skal skylle servicen af, og ikke tænke på at vaske op. Det gør de, og man er som kunde sikker på at tingene er i orden. Meget venligt personale, med smil og god energi.
Der var var styr på tingene.
Vores køkkenpersonale var også meget imponerede over ordningen. Det blev en mega god fest.
Løsningsorienteret optimisme
Fra første håndtryk har vi oplevet den fineste service og det fineste humør.
Vores fest skulle holdes i en ganske lille have - meget nøje opmålt ifht. retningslinjer omkring teltet. Det skulle kunne lade sig gøre. Men havde de to dejlige mennesker fra Vodskov Festudlejning været bare en smule pessimistiske, var de vendt om ved havelågen.
DET gjorde de ikke, men mødte os med humor og varme og konstruktiv velvilje til trods for, at opstillingen tog tid pga. rammerne.
Derudover var de begge utroligt pædagogiske omkring vores forsøg på at hjælpe ved opstillingen.
Undervejs i arbejdet ringede flere kunder til Ove, og jeg bed mærke i, at han mødte alle med samme venlighed, varme og tålmodighed.
Waow! Bare waow! SÅ dejlig en oplevelse. Tusind tak.
Og teltet? Nyvasket, skinnende hvidt og velduftende.
Kæmpe hjælp i en svær tid
Jeg er dybt imponeret over Vodskov festudlejning. Ikke nok med de stod med konfirmationer til op over begge øre, så kunne de lige fikse en reception til os også efter vi på tragisk vis mistede vores far. De var super fleksible, hjalp med alt og det spillede bare. Vi havde, under omstændighederne, en rigtig fin begravelse og det kan vi særligt takke Vodskov Festudlejning for 🙏
Super godt firma med god service.
Kan slet ikke få armene ned, vi afholder konfirmation d 18-5-25 og alt spiller bare, både telt, service, stole og borde er bare i så fin stand at man skulle tro det var nyt. Personalet er venlige og søde og de arbejder super effektivt. Kan varmt anbefale firmaet. Ville ønske man kunne ligge billeder ind her.
Super service
Da vi til festen ikke kunne få karaoke anlægget til at fungere, kom de simpelthen med et nyt og fik det sat op på no-time. Det er god stil og god service.
Kæmpe Tak
Venlige, profesionelle og en super oplevelse. De leverede til tiden, havde alt med. God kvalitet, Super pris og bedst af alt.
De kom med et smil og frisk energi selv om det var sidst på dagen. Styr på det hele👍
Bestemt ikke sidste gang vi bruger dem.
Vi vil anbefale Vodskov Festudlejning til alle. ✅
Leverede det smukkeste telt
Vodskov festudlejning leverede det smukkeste telt til bryllup og de perfekte rammer for en god bryllupsfest
Meget professionelt og uforglemmeligt
10/10
Dette firma kan varmt anbefales.
Dette firma kan varmt anbefales. Alting spillede bare. God vejledning i brug af softice maskine. 👌👌👌
Alt var perfekt
Vi lejede telt, borde og stole til studentergilde. Flot skinnende rent telt og friske glade mennesker der dirigerede og stod for opsætning og nedtagning. Vi er super godt tilfredse og vil helt sikkert vælge Vodskov Festudlejning igen en anden gang.
Alt fungerede
Alt fungerede. Service til 260 personer og hvide duge i høj kvalitet og rent og pænt. Levering og afhentning fuldstændig som aftalt. Virkelig venlig og hjælpsom service fra personalet både ved bestilling og ifm. levering og afhentning.
Vi lejede telt
Vi lejede telt, stole og service til studentergilde, alt var fint, og vi fik super god service fra ejerne. Levering og afhentning som aftalt :)
Intet at sætte en finger
Intet at sætte en finger.
Tilfredse med service og udført arbejde ifbm. teltopsætning og teltnedtagning.
Nemme at komme i kontakt med ved yderligere spørgsmålet ift. bestillingen.
Ville leje af vodskov festudlejning igen.
God service
God service, hurtig svare tid og kvalitet i top. Glad og dygtig personale, som skabte rammerne om en smukt bryllup med et stort telt i haven. De kan helt klart anbefales. Var endda behjælpelige med køkkenpersonale, som havde styr på hver en detalje.
Super tilfreds
Super venligt personale og hjælpsomme. Vi var helt tilfredse med at leje fest udstyr hos dem og kommer helt sikkert til det igen til de næste fester i fremtiden. Alt i alt super god oplevelse og jeg er en meget tilfreds kunde, som ikke kan sætte en finger på noget!
Vi brugte Vodskov Festudlejning til en…
Vi brugte Vodskov Festudlejning til en skolefest, og da vi havde glemt at bestille en mixer, rykkede de ud med den på kort tid, på trods af storm, og kom med et smil og hjalp med at sætte det sidste op.
Rigtig god service, stor anbefaling.
Tak vodskov festudlejning
Vi holde mig og min mands kobberbryllup I lørdags d 20 august vi havde en fantastisk dag takket være vodskov festudlejning som gav os de bedste omgivelser. Absolut ikke sidste gang 🥰 har aldrig mødt så gode, hjælpsomme, servicemindet og fantastisk
mennesker som står bag.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.