de tree care kerel liet de vergunning aan mijn opa zien in de zijtuin zodat niemand dacht dat t illegaal was klein krom maar fijn
ze kwamen stipt op tijd en wisten direct wat er moest gebeuren in de kelder
door hun aanpak blijft het droog en schimmelvrij al moest ik even ventileren
De specialist legde rustig uit wat wel en niet nodig was om het vochtprobleem op te lossen
Vom Unternehmen geschrieben
Vochtbestrijding Utrecht is dé specialist op het gebied van vochtbestrijding in de regio Utrecht. Met jarenlange ervaring en een klantgerichte aanpak biedt onze onderneming effectieve oplossingen voor problemen zoals optrekkend vocht, schimmelvorming, kelderlekkage en condensatie. Ons team van gecertificeerde specialisten werkt met hoogwaardige materialen en moderne technieken om duurzame resultaten te garanderen. Wij begrijpen hoe vervelend vochtproblemen kunnen zijn voor uw wooncomfort en gezondheid. Daarom zorgen wij voor een snelle analyse, een duidelijke offerte en een professionele uitvoering van elke opdracht. Tevredenheid en transparantie staan bij ons centraal, wat blijkt uit onze vele positieve klantbeoordelingen. Bezoek onze website https://vochtbestrijdingutrecht.com/ voor meer informatie of neem direct contact met ons op via telefoonnummer +31 30 369 1375. U bent ook van harte welkom op ons adres: Parijsboulevard 209, 3541 CS, Utrecht, Utrecht, Nederland. Kies voor zekerheid en vakmanschap – kies voor Vochtbestrijding Utrecht. Uw betrouwbare partner in het duurzaam oplossen van vochtproblemen, met oog voor kwaliteit, service en klanttevredenheid. Ontdek waarom steeds meer inwoners van Utrecht op ons vertrouwen!
Parijsboulevard 209, 3541 CS, Utrecht, Niederlande
- +31303691375
- contact@vochtbestrijdingutrecht.com
- vochtbestrijdingutrecht.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Ze kwamen stipt
ze kwamen stipt op tijd en wisten direct wat er moest gebeuren in de kelder
Zelfs in de kelder zijn de muren nu…
Zelfs in de kelder zijn de muren nu stukken beter geworden
ze lieten zien dat vocht echt minder was
in de kelder kwamen ze nog eens kijken…
in de kelder kwamen ze nog eens kijken of alles goed bleef
De specialist legde rustig uit wat wel…
Hij vertelde waar we extra moeten…
Hij vertelde waar we extra moeten opletten bij koude muren en condens vorming.
Door Hun Aanpak Blijft
door hun aanpak blijft het droog en schimmelvrij al moest ik even ventileren
Eerst was t altijd klam maar nu merk je…
Eerst was t altijd klam maar nu merk je echt verschil
de tree care kerel liet de vergunning…
Vochtprobleem weg zonder gedoe met…
Vochtprobleem weg zonder gedoe met grote renovatie
het bedrijf komt zijn afspraken niet na…
het bedrijf komt zijn afspraken niet na en er zijn al meerdere klachten op het internet wegblijven dus
De Aannemer Had Gelijk Dit Bedrijf Levert Kwaliteit En Ons
de aannemer had gelijk dit bedrijf levert kwaliteit en ons huis voelt weer gezond zonder klamme lucht
Ze Wezen Aan Wat Dringend Was En Wat Minder Haast
Ze wezen aan wat dringend was en wat minder haast had.
Komen afspraken niet na vreselijk hun…
Komen afspraken niet na vreselijk hun zorgen voor meer problemen de hele kelder en woonkamer is schade ongelofelijk
vorige maand offertes vergeleken en wij…
vorige maand offertes vergeleken en wij waren t meest voordelig
M'N Partner Vond Het Fijn Dat We
m'n partner vond het fijn dat we alles zwart op wit kregen
vorige week kwamen ze kijken bij onze…
vorige week kwamen ze kijken bij onze jaren 30- woning in Haarlem, en binnen een uur wisten ze waar het vocht vandaan kwam
vorige maand nog laten doen en ze namen…
vorige maand nog laten doen en ze namen echt de tijd voor elke hoek van de kruipruimte, topteam
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.