Op 10 juni 2026 een vloerkleed besteld op vloerkleedaanbieding.nl, betaald en orderbevestiging ontvangen. Op 16 juni gemaild of er al zicht was op levering. Binnen 48 uur zou er reactie op de mail kom... Mehr ansehen
Vloerkleed zou binnen 5 dagen bezorgd worden (order op 14 januari geplaatst). Na 2 weken nog niks binnen en is de verwachting dat die over 2 weken (week van 14 februari) geleverd wordt. Slechte comm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op 7 december een vloerkleed besteld met levertijd van 7 werkdagen. Op 19 december gevraagd of er zicht is op levertermijn. Helaas geen reactie ontvangen. Betaald via Paypal maar ook op vraag via... Mehr ansehen
Goede dag wij waren lang op zoek naar nieuwe vloerkleden,na vele aanbiedingen,kwamen we uit bij DIT adres op de eerste plaats de kleur,maar ook de prijs wij kochten 2 vloerkleden kleur Terra,nerg... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle levering en super mooi kleed!
Duidelijke website en goede service
Duidelijke website en goede service. Kleed is snel geleverd.
Erg goed en snel verzorgd!
Snel geleverd prima kwaliteit
Snel geleverd prima kwaliteit
Ben er erg tevreden mee
Mooi kleed mooie prijs
super net bedrijf
super net bedrijf. communicatie ook top en snel.
Ik ben zeker tevreden over de snelle…
Ik ben zeker tevreden over de snelle levering en vindt het vloerkleed heel mooi
Eerlijk, betrouwbaar, klantvriendelijk en stipt.
Deze webwinkel is één van de meest klantvriendelijke en flexibele winkels die ik ken. Het product dat ik had besteld bleek tijdelijk niet geproduceerd te worden door de fabriek. De webwinkel was daar heel eerlijk en open over. Email communicatie hierover was persoonlijk en vlot. Omdat ik het product kado wilde doen voor een verjaardag, bood de webwinkel mij direct een heel genereuze oplossing. Deze werd ook nog eens met spoed en zeer zorgvuldig verzonden. Het product voldeed precies aan de beschrijving en foto’s
Eerlijk, betrouwbaar, klantvriendelijk en stipt.
Dank u wel!
Geweldig vloerkleed
Geweldig vloerkleed, prachtige kleur! En ook nog heel snel geleverd. Top!
Ik ben erg tevreden met de levering en de kwaliteit van het product. Ik ben goed op de hoogte gehouden van moment van bestelling tot levering van het product.
Snel geleverd na de bestelling
Snel geleverd na de bestelling. Het kleed is voor ons precies de juiste kleur. Prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Groot verschil met een andere aanbieder waar we na 2 maanden wachten uiteindelijk toch geen kleed konden krijgen.
Alles super! Zeer tevreden!
Op woensdag vloerkleed besteld , wat heel makkelijk ging via een heel begrijpelijke ste, en vandaag(2dagen later) al in huis!
Hoe fijn is dat!
Kleed ziet er mooi uit , precies als op de foto .
Prijs / kwaliteit , top👍🏻
Ons volgende kleed kom vast hier weer vandaan!
Heel mooi kleed en snel geleverd
Heel mooi kleed en snel geleverd. Super blij mee😀
Blij met het vloerkleed
Ik ben keurig op de hoogte gehouden van de levertijd en de levering. Het kleed is super en lijkt prachtig op de babykamer.
Ik heb even moeten wachten op het leuke vloerkleed omdat het niet voorradig was. Dit is dan ook de enige tip die ik kan geven, houd de site up to date wat betreft voorraad.
Helemaal blij
Helemaal blij! Onze vloerkleed is netjes en optijd bezorgd. Dit is zeer zeker een aanrader! En lekker goedkoop :))
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Wel spijtig dat het vrij lang duurde om het te ontvangen, toch alle begrip gezien de moeilijke omstandigheden n.a.v. Covid!
Hier wordt je blij van!
Eindelijk HET vloerkleed gevonden waar ik al lang naar op zoek was. Kleurrijk, hysterisch, juiste formaat, perfect materiaal én een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit brengt zóveel sfeer in de woonkamer! Binnen 5 dagen geleverd in goede staat, ik wordt er intens blij van!
Zeer goede service
Zeer goede service! Bestelde product was niet voorradig. Direct zonder poespas een andere keus kunnen maken. Snel geleverd. Mooi kleed, erg blij mee. Bedankt!
Zeer tevreden
Hallo, gister mijn nieuwe vloerkleed binnen gekregen. Snelle levering. En staat super.
Goede en snelle service via de mail
Goede en snelle service via de mail, mooie prijs en supersnelle verzending.
Woensdag bestel en vandaag ( vrijdag ) in huis! Zo tevreden dat ik gelijk nog een vloerkleed heb besteld :-)
Snelle levering + fantastische prijs/ kwaliteitsverhouding
Mooi vloerkleed en super snel geleverd voor een fantastische prijs! Wanneer wij opnieuw een vloerkleed nodig hebben, zal ik zeker weer bestellen bij dit bedrijf. Aanrader!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.