Vliegles.nl Bewertungen 219

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De vliegles was echt een geweldige ervaring! De aanmelding verliep soepel en duidelijk, wat meteen een goed gevoel gaf. Het was extra leuk dat twee collega’s achterin mee konden vliegen, dat maakte he... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een erg boeiende ervaring met een gedreven instructeur. Het instrumentarium begrijpen en bedienen tegelijk is best pittig. Het drukpak is zeer rëeel en indrukwekkend. Kortom. Top! Zeker doen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gemoedelijke sfeer, prima instructeurs en mooie vliegtuigen. Een dagje mee mogen doen, twee vluchten gemaakt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Realistische vliegbeleving, erg goede begeleiding met veel uitleg tijdens de vlucht. En je hebt veel verantwoordelijkheid om de vlucht goed uit te voeren, dat maakt het een mooie ervaring

1. Erholungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Vliegles en parachutespringen voor iedereen. Geef een vliegles cadeau of kom zelf vliegen. Locaties in heel Nederland. Geen ervaring nodig. Al 39.000+ keer gekocht. Gratis omruilen.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

An experience for both pilot training and leisure

This was an excellent experience. The pilot guiding my son through the simulation was very professional, his experience and knowledge very clearly coming across during the flight. My son often has problems with relaxing and communicating with new people but the trainers manner put him at ease so he could enjoy the lesson. I would recommended the simulator experience to both anyone training as a pilot for real and for those just wanting to 'give it a go'

15. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tof uurtje vliegen gehad

Super tof uurtje vliegen gehad. 2 korte vluchten met duidelijke instructies, aanwijzingen en tips.
MSFS thuis is leuk, maar hier beweegt alles mee, je landing voel je gebeuren. Het is top. Als sim-piloot is dit een geweldige aanvulling

14. Oktober 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beschikbaarheid op de site komt niet overeen met de daadwerkelijke beschikbaarheid van de aanbieder.

Onlangs een helikopter proefles (+ 2 passagiers) geboekt voor een specifiek weekend waar de website aangaf dat er slots BESCHIKBAAR zijn. Na betaling (om snel nog een plaats te kunnen reserveren) wordt er slechts een aanvraag voor de gekozen datum verstuurd wordt door Vliegles.nl aan de daadwerkelijke aanbieder. De aanbieder (Helicentre.eu) meldt vervolgens dat er geen plaatsen beschikbaar zijn voor het specifieke weekend, erg jammer aangezien dit lastig te plannen is (weersomstandigheden, passagiers, weekenddagen etc.). Zit je dan met je cadeaubon.
Vliegles.nl houd zich uiteraard keurig aan de voorwaarden. Wel is het erg vervelend dat de beschikbaarheids data op de site dus NIET overeenkomen met de daadwerkelijke beschikbaarheid. Een bedrijf als dit voegt niet veel toe als je gewoon bij de daadwerkelijke aanbieder van de dienst kan reserveren. Helaas heb ik hier niet aan gedacht bij de bestelling er van uitgaande dat Vliegles.nl direct of indirect de diensten aanbied en ook verantwoordelijk is voor de belevenis en de planning, mijn fout.

3. Oktober 2023
Vliegles.nl-Logo

Antwort von Vliegles.nl

Beste Denver,

Allereerst vervelend om te lezen dat je niet op de gewenste dag kon vliegen.

Je schrijft dat de gewenste dag in de agenda op onze website ´beschikbaar´ was toen je de reservering maakte. In werkelijkheid was de status van de agenda op onze website ‘bijna vol’ toen je de reservering maakte.

Als een dag in de agenda ‘bijna vol’ is, dan betekent dit de ruimte beperkt is in de agenda. In jouw geval boekte je een les van 45 minuten terwijl er op die datum slechts plek was voor een les van 30 minuten.

Als je voor aankoop contact met ons had opgenomen, dan hadden wij graag gekeken naar de mogelijkheden om te komen vliegen op de gewenste dag.

Ik wens je een fijne dag!

Team Vliegles.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vliegles.nl verkoopt slechts cadeaubonnen

Vliegles.nl is slechts een bedrijf dat cadeaubonnen verkoopt. Deze cadeaubonnen zijn beperkt houdbaar. Bij een verlopen cadeaubon ben je je geld kwijt, Vliegles.nl is niet bereidt deze alsnog te innen. Het kan voorkomen dat als je je hebt aangemeld bij een Paracentrum voor bijvoorbeeld een parachute sprong, deze sprong door slechte weersomstandigheden wordt geannuleerd. Een nieuwe sprong kan dan buiten de geldigheidsduur van de cadeaubon vallen. Boek nooit bij Vliegles.nl maar rechtstreeks bij het Paracentrum, zij werken klantvriendelijker en zonder cadeaubonnen.

26. August 2023
Vliegles.nl-Logo

Antwort von Vliegles.nl

Beste Jeroen,

De cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur, dat betekent dat je voor de einddatum gevlogen of gesprongen moet hebben. De geldigheidsduur van je cadeaubon was voor aankoop al bekend en staat ook duidelijk vermeld op de cadeaubon.

Als je sprong afgezegd wordt vanwege het weer, dan mag je altijd een nieuwe afspraak maken binnen de geldigheidsduur van je cadeaubon. Dat heb je helaas niet gedaan.

We vinden het jammer en onterecht dat je ons hiervoor verantwoordelijk houdt. Het is je eigen verantwoordelijkheid om te zorgen dat je op tijd komt springen of om in ieder geval binnen de geldigheidsduur contact met ons te zoeken.

In jullie geval was de cadeaubon al ruim 8 maanden verlopen toen je voor het eerst contact met ons opnam.

Team Vliegles.nl

Grandioos!

Prima sfeer, iedereen helpt elkaar, goede instructeurs, ik voelde mee zeer welkom. De persoonlijke aandacht voor hoe je het allemaal vindt gaan sprak me erg aan. Het vliegen was een super ervaring. Normaal heb ik last van hoogtevrees maar wonderlijk genoeg heb je daar met zweefvliegen geen last van. Dat had ik van te voren van een ervaren vlieger gehoord. Dus dat gaf me vertrouwen om deze cursusdag mee te doen.

3. September 2023

Prachtige vliegles gehad

Prachtige vliegles gehad. Instructeur nam alle tijd en had luisterde goed naar de behoefte van mijn zoon. Hij denkt eraan om piloot te worden. Hierdoor kreeg hij overal uitleg op en feedback tijdens het vliegen. Voor mij op de 2e rij genieten van het uitzicht.

19. August 2023

Vliegles Teuge

Super leuke ervaring omdat je veel zelf mocht vliegen! Vriendelijke, rustige en gedreven instructeur

19. August 2023

Superbeleving

Het was een superbeleving, deze vlucht in een Airbus A320 simulator! Prettige begeleiding van een prima instructeur. Kortom: een aanrader...

27. Juli 2023

Leuke Discovery flight in Cessna 172

De Discovery flight was erg leuk! De ervaring als flightsimmer op General Aviation-kisten heeft enorm bijgedragen in het zelf kunnen vliegen met een Cessna 172. Ik wil zeker kijken of ik in de toekomst mijn LAPL-brevet kan halen.

19. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr