Vliegles.nl Bewertungen 213

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Realistische vliegbeleving, erg goede begeleiding met veel uitleg tijdens de vlucht. En je hebt veel verantwoordelijkheid om de vlucht goed uit te voeren, dat maakt het een mooie ervaring

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gaaf om eens mee te maken! Je hebt volledige controle en mag redelijk scherpe manouvres uitvoeren. Neem wel zelf een action-cam o.i.d. mee want ze maken geen video's of foto's voor je, ook niet tegen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We dachten vanaf het terras van het restaurant met het gezin te gaan kijken hoe mijn vrouw een zweefvlucht zou maken. Maar in plaats daarvan waren we met het hele gezin van harte welkom bij de startpl... Mehr ansehen

1. Erholungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Vliegles en parachutespringen voor iedereen. Geef een vliegles cadeau of kom zelf vliegen. Locaties in heel Nederland. Geen ervaring nodig. Al 39.000+ keer gekocht. Gratis omruilen.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verpest verjaardagscadeau door slechte organisatieIk ben zeer teleurgesteld in mijn…

Ik ben zeer teleurgesteld in mijn ervaring met Vliegles.nl.
Zij werken samen met onverantwoordelijke piloten die berichten negeren en pas reageren wanneer er een formele klacht of terugbetalingsverzoek wordt ingediend.

Mijn vlucht werd op het laatste moment geannuleerd, terwijl deze meer dan een maand van tevoren was geboekt en bedoeld was als verjaardagscadeau. Het cadeau is hierdoor volledig verpest.
In plaats van het probleem actief op te lossen, verwees Vliegles.nl mij telkens door naar de piloot, alsof dit mijn verantwoordelijkheid zou zijn. Zelf namen zij geen enkele verantwoordelijkheid voor het oplossen van de situatie.

De communicatie was slecht, onprofessioneel en stressvol.
Wie hier een cadeaubon koopt, moet zich realiseren dat het geen garantie is op een leuke ervaring, maar dat je in plaats daarvan ook veel frustratie en zenuwslopende communicatie kunt krijgen.

Voor mij was dit absoluut geen klantgerichte service. Ik raad Vliegles.nl dan ook niet aan als je op zoek bent naar een betrouwbaar en zorgeloos cadeau.

10. Dezember 2025

Beste Nadezhda,

Wat jammer dat je een slechte review schrijft, we dachten juist dat een en ander netjes opgelost was.

Je eerste afspraak moest inderdaad afgezegd worden. Dat is vervelend, maar dat komt soms voor in de kleine luchtvaart. Wanneer er niet veilig gevlogen kan worden, moet het verzet worden.

Door een communicatiefout werd je tweede afspraak niet tijdig bevestigd. Daarvoor hebben we excuses aangeboden. Nadat we overlegd hadden met de planner, kon je gelukkig nog op het door jou gewenste moment komen vliegen, maar dat wilde je niet meer. Na overleg met management hebben we je bestelling geannuleerd en heb je het betaalde bedrag terug ontvangen.

We gingen graag met je vliegen, maar helaas kregen we die kans niet meer. Misschien tot een volgende keer.

F-16 simulator

Zeer leuke ervaring om eens in een F-16 simulator te kunnen ‘vliegen’ erg fijne instructeur, duidelijke uitleg, en erg top om de zogenaamde G-krachten te ervaren door de g-broek, gewoon GEWELDIG!!!

6. Dezember 2025

Enorm behulpzaam

Enorm behulpzaam, vriendelijk, kan alls vragen wat je maar wilt, beantwoord elke vraag met veel plezier en passie!

6. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cursus vliegangst was heel inspirerend

Cursus vliegangst was heel inspirerend, leerzaam en ook luchtig met humor.
Onze trainer Theo heeft zoveel kennis en ervaring dat ie in staat is je uit te rusten met heel veel vertrouwen. We gaan weer vliegen ✈️

26. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuk om mee te maken

Super leuk om mee te maken. Eerste vlucht was heel kort daarom kregen we een tweede vlucht aangeboden.
Zeer vriendelijk en kundige personen die er een leuke ervaring van willen maken.

4. September 2025

Bedrijf is enkel tussenpartij

Bedrijf is enkel via mail te bereiken en wanneer je telefonisch contact krijgt wordt je gebeld via een anoniem nummer. Vliegles geboekt welke 2 uur van te voren werd afgezegd. Piloot gaf aan dat het mogelijk was om geld terug te krijgen dus keuze gemaakt om wat anders cadeau te geven. Wanneer ik vroeg om daadwerkelijk mijn geld terug te krijgen werd gezegd dat dit niet mogelijk was en ik later een moment in moest plannen. Dit wilde ik niet en na een hoop gezeur kreeg ik maar 80% terug. Dit is wettelijk niet toegestaan maar daar hebben ze blijkbaar geen boodschap aan. Mijn advies is dan ook om gewoon direct bij de partij te boeken die de vlieglessen geeft.

18. Juli 2025

Antwort von Vliegles.nl

Helaas zijn de vlieglessen weersgebonden. Als we om wat voor reden dan ook niet veilig kunnen vliegen wordt je les verzet naar een ander tijdstip. Daarom werken wij met cadeaubonnen zodat je binnen 2 jaar een nieuwe reservering kan maken. Deze afspraak hebben we met elkaar gemaakt toen je de cadeaubon bij ons kocht (of degene die 'm je cadeau gaf). In de voorwaarden geven we ook duidelijk aan dat het niet mogelijk is de cadeaubon te retourneren voor een volledige terugbetaling.

Je hebt ons gevraagd de eerder gemaakte afspraken te wijzigen, waarop wij aangeven dat we dat niet kostenloos doen. De boekingskosten blijven in dat geval, in alle redelijkheid, staan.

Dat je niet direct iemand telefonisch te pakken kreeg betreuren we. Vanwege de vakantietijd kan het zijn dat we even niet bereikbaar zijn en we proberen zo snel mogelijk terug te bellen. Wanneer dat niet vanuit kantoor kan doen we dat met de nummerweergave uit. We hebben ons best gedaan je te helpen en verschuilen ons juist niet achter chatbots en dergelijke, het spijt ons dat dit niet genoeg was.

Vliegangstcursus

Deze cursus heeft oprecht enorm goed geholpen tegen mijn (misschien wel extreme) vliegangst. Voorheen had ik altijd zo veel spanning voor het vliegen dat ik niks wilde eten en ziek werd van de angst en spanning, maar nu ben ik gewoon het vliegtuig in gegaan zonder enige moeite dankzij deze cursus en een hele aardige man genaamd Theo! Hij legt jou precies uit hoe dingen werken in het vliegtuig en waarom. Ook is hij heel goed in jou vertrouwen geven en geruststellen. Ik zou dit zeker aanraden.

23. Juli 2025

Ontzettend slechte ervaring

Ontzettend slechte ervaring. Ik heb in november 2024 een cadeaubon gekocht voor vliegles voor een verjaardag, ik heb toen ook gelijk een reservering gemaakt - die kon niet doorgaan ivm storm (hier heb ik volledig begrip voor). Nieuwe afspraak gemaakt - kon niet doorgaan omdat het vliegtuig in onderhoud was. Weer een nieuwe afspraak gemaakt - kon alweer niet doorgaan, ik zou niet eens meer weten wat er toen misging. Vervolgens meerdere keren gebeld om te vragen of ik de les gewoon kon annuleren, aangezien ik steeds een poging waag om een reservering te maken en die telkens afgezegd wordt - kon niet. Weer gebeld voor een nieuwe afspraak en je raad het al: ja nee sorry we zitten de komende maanden vol. De medewerker aan de telefoon gaf aan dat ik een ander soort vliegtuig kon boeken (daar kon dan maar 1 persoon in, ik wil graag met zn tweeen) en daar stemde ik niet mee in, ik vroeg toen of ik de cadeaubon om kon zetten naar een andere locatie en dat kon. Daarna contact gehad met de andere locatie (teuge) en kreeg te horen dan ik moest mailen, heb ik gedaan en ik vroeg ook of ik een compensatie kon krijgen voor dit hele gedoe - dat was natuurlijk niet mogelijk. Aan de telefoon kreeg ik te horen dat er vrij snel al plek was voor een les, dat zag ik op de beschikbaarheid ook terug en ik heb toen opnieuw een reservering gemaakt en 3 keer raden, ik werd gemaild omdat de beschikbaarheid om de site niet klopte, eigenlijk kan het pas weken later. Ik ben er ondertussen helemaal klaar mee, ik probeer nu al 8 maanden lang een les in te plannen en heb minimaal 10 keer gebeld en er komt niets van, niet eens enige compensatie in de vorm van een video. Ik wil ook duidelijk maken dat mijn revieuw niets te maken heeft met de medewerkers die ik heb gesproken, zij waren allemaal vriendelijk. Ik ga straks maar weer opnieuw bellen, maar ik ben echt heel teleurgesteld, de les die ik voor een verjaardag wilde reserveren laat nu al 8 maanden op zich wachten en dat vind ik niet acceptabel.

22. Juli 2025

Geweldige ervaring bij Vliegles.nl

Een geweldige 1e vliegervaring gehad bij vliegles. Op een mooie zaterdag vanaf Lelystad naar Texel gevlogen, daar een kleine tussenstop, vervolgens een rondje om Texel en weer terug naar Lelystad. Je wordt vanaf de start betrokken bij de besturing van het vliegtuig, en hoewel dat best spannend is, is het ook erg leuk!

19. Juli 2025

les vlucht van 45 minuten

Voor de vlucht van 45 minuten werd alles goed uitgelegd.
zelf mogen kiezen waar heen gevlogen zou worden .
vriendelijke Piloot .
voor Herhaling vatbaar.

15. Juli 2025

Antwort von Vliegles.nl

Bedankt voor je goede beoordeling!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr