Vlagonline.nlBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Middels al 2 vlaggen gekocht. Bij ontvangst schrok ik. Direct retour gestuurd. Ze leken verlegen/flets/vervaagd. Geen levens echte kleuren. Ze kwamen ver weg niet overeen van wat het moet zij... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beslist geen eigen ontwerp daar bestellen. Zelf een wimpel ontworpen en me gehouden aan de maatvoering. Bij bezorging bleek de wimpel verkeerd bedrukt. Volgens VlagOnline.nl had ik mijn bestand... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onlangs een grote vlag (100x150) besteld met eigen ontwerp/logo. Extra betaald voor een bestand controle, maar bij levering van de vlag was ik erg teleurgesteld in het resultaat. Het logo van de vlag... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

(1) vlag eigen ontwerp ging goed, IS ok echter: (2) 3 vlaggen Europese Unie kloppen geheel niet qua kleur (niet met kleur op de site van Vlagonline en van de EU-site zelf). Ad (2): de 3 vl... Mehr ansehen

1. Haus & Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Uw vlag online kopen? Bij Vlagonline.nl kunt u gemakkelijk en snel online uw vlag kopen. U kunt bij ons vrijwel alle vlaggen online bestellen en binnen 24 uur in huis hebben. Van de Nederlandse vlag tot de vlag van Australie en van Themavlaggen tot de vlag van Friesland. Makkelijk en snel een vlag kopen doet u bij Vlagonline.nl. Onze 24 uurs levering, scherpe prijzen en persoonlijke service maken Vlagonline.nl tot een uniek concept. Waarom vlag online kopen bij Vlagonline? - Grootste vlaggenwinkel van het web met meer dan 10.000+ vlaggen - Scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar - Binnen 24 uur bij u thuis - Veilig betalen met uw eigen bank - Bestellingen boven de 50 euro gratis thuisbezorgd De grootste vlaggenwinkel van het web. Vlagonline.nl is de grootste online vlaggenwinkel van Nederland. Dankzij de snelle levertijd en scherpe prijzen krijgt Vlagonline.nl het voor elkaar om klanten blij te verrassen met het assortiment en de levertijd. Als u een vlag koopt wilt u de zekerheid dat deze lang meegaat. Onze vlaggen zijn kwalitatief hoogstaand. Zo zijn de vlaggen licht-, water- en wasecht en dubbelnaads gezoomd. De kwaliteit van onze vlaggen is daarmee gewaarborgd. Het resultaat is dat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe vlag. Vlagonline vindt het belangrijk om de klanttevredenheid hoog te houden, heeft u daarom vragen, tips of ideeën? Dan staan wij altijd klaar met een luisterend oor. Via ons contactformulier kunt u contact opnemen. Vlaggen kopen doet u bij Vlagonline.nl.

Ungenügend

1. Juni 2018
Vlagonline.nl-Logo

Antwort von Vlagonline.nl

Geachte heer/mevrouw de Haan,

Hartelijk dank voor uw bericht. Ik heb dit direct voor u gecontroleerd en wij hebben gezien dat deze vertraging heeft opgelopen bij onze vervoerder.
Wij gaan de bestelling vandaag direct opnieuw toesturen, deze kunt u morgen in huis verwachten.

Hopend hiermee een passende oplossing te hebben gegeven.

Vlagonline.nl

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Problemen met de levertijd

Problemen met de levertijd. Op de startpagina staat levering volgende dag, een ZEKERHEID. Bij sommige producten staat een levertijd van 5 dagen. Dat wordt dan makkelijk gemist en zo ontstaan teleurstellingen.

25. Mai 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een maand moeten wachten op de …

Een maand moeten wachten op de bestelling, mails worden niet beantwoord. Ik heb uiteindelijk zelf naar DPD moeten bellen om de levering in orde te krijgen. De vlaggenstok is ook van slechte kwaliteit.

24. August 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Twee maten en twee gewichten

Ik bestel op 26/01 4 vlaggen. Ik stuur een mail met belalingsbewijs. Vlaggen zouden binnen 24u geleverd worden! Extra mail gestuurd om zeker tijdig te leveren, want heb vlaggen nodig voor event! Krijg geen reactie. Op 29/01 nog altijd geen vlaggen. Ook dan geen reactie na mijn mail. Ze worden uiteindelijk geleverd op 30/01 om 18u. Mijn event is dan voorbij. Op 04/02 stuur ik mail dat ik vlaggen wil retour sturen en of ik mij geld terug krijg! Geen reactie. Ik bel op 18/02. Meneer zegt dat de termijn van 14 dagen is verstreken om in te ruilen en krijg dus mijn geld niet terug. De vlaggen zitten nota bene nog in hun gesloten originele verpakking. Je hebt weinig verhaal als je verplicht wordt vooraf te betalen en je bestelling niet conform afspraken geleverd wordt. Maar je krijgt lik op stuk als je van jouw kant 4 dagen te laat reageert om je klacht neer te leggen. Ze houden voet bij stuk. Klantvriendelijk zei u? Hypocriet tot op het bot. 90€ zomaar weg omdat zij hun beloftes niet na zijn gekomen. Vlagonline.nl? NOOIT MEER!

19. Februar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service toen bleek dat de eerste bestelling was zoekgeraakt

M'n vader wilde graag de Nederlandse vlag hebben voor vaderdag. Ik bestelde hem via vlagonline.nl op woensdag. Hij zou binnen 24u bezorgd worden dus ik was ruim op tijd... Toch?

Helaas had ik op zaterdag nog steeds geen pakketje en ook maandag bleef mijn brievenbus leeg. Vaderdag was al geweest. Dus ik besloot te bellen naar de klantenservice.

De meneer die ik aan de lijn had was vriendelijk en zei dat de bestelling wel verstuurd was en dat het waarschijnlijk was misgegaan bij de bezorgservice. Wat zo goed was aan deze meneer: hij impliceerde dat het probleem de verantwoordelijkheid was van Vlagonline en niet van mij. Hij zou mij een nieuwe vlag toesturen zodat ik die sowieso de volgende dag zou ontvangen.

Zo gezegd zo gedaan. De volgende dag kon ik mijn vader alsnog verrassen met de NL vlag. Van de eerste bestelling heb ik niks meer gehoord.

22. Juni 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr