Makkelijk te bestellen, snelle levering. De bestelling was netjes verpakt inclusief een test product.
Eerlijke en natuurlijke producten. Zijn wat moeilijk te vinden op jullie website. Ik had al eerdere ervaring met gel met duivelsklauw. Gebruik ik tegen huidige irritatie als gevolg van Psori... Mehr ansehen
Zeer tevreden over de producten. Mijn tweede potje Collagen Mask. Gebruik deze aub niet na het zonnen geeft dan brandend gevoel. De Collagen hyaluron Back in Time Serum en dagcrème zeer zuinig in g... Mehr ansehen
Wij zijn een familiebedrijf die hoogwaardige natuurlijke cosmetische producten importeren en verkopen. Wij bieden deze natuurlijke cosmetische producten aan met de grootst mogelijke zorg en service. Wij zijn distributeur voor de markten Nederland, Belgie, Luxemburg en Spanje. Ons moederbedrijf Vivaco, Czech Producer Of Natural Cosmetics, in Tsjechië bestaat sinds 2001 en heeft een ruime ervaring in het produceren van hoogwaardige natuurproducten voor de huid, haar en het lichaam. De kernwaarden van ons bedrijf Vivaco Natural Cosmetics zijn respect voor mens dier en natuur. Onze producten zijn geproduceerd uit het beste wat de natuur te bieden heeft.
De Bongerd, 4, 4145NA, Schoonrewoerd, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
alles is goed en snel geleverd, en de producten zijn prima

Antwort von Vivaco Natural Cosmetics
Tijdje geleden een potje kruidenzalf met Cannabis besteld en werkt ontzettend goed! Al langere tijd veel last van eczeem, maar door deze crème was het al binnen enkele dagen minder en nu zelfs weg. Eindelijk een product gevonden die mijn eczeem weghaalt. Levering was ook snel

Antwort von Vivaco Natural Cosmetics
Zeer tevreden over effectieve werkingen van mijn aankopen.