Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bezorging wordt steeds uitgesteld, zieke werknemer is inmiddels weer aan het werk en nog geen bestelling ontvangen. Denk niet dat wij weer bij u bestellen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Drie verschillende cadeaus besteld, moesten op hetzelfde adres worden afgeleverd. Keurig telefonisch contact gehad, werd in een pakket geleverd zodat verzendkosten maar één keer in rekening werden geb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In verleden vaak al es wat besteld, altijd goed gegaan. De pakketjes zijn altijd super leuk, zien er leuk uit en zijn ook nog es gezond👌🏻zoveel leuker dan de meeste brievenbuspakketten. Deze keer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen. Degene die ik het pakketje had gestuurd kreeg een nieuwe, die deze keer ongeschonden aankwam. Ook kreeg ik zelf een leuke a... Mehr ansehen

1. Obst- und Gemüseverarbeitung

Vom Unternehmen geschrieben

Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder! Dit is het bedrijf welke jou de vitamineboost geeft waar je ook bent. Op je werk, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op je favoriete evenement!

4.4

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Top service

De bestelling was door het postorderbedrijf zoek geraakt en dit werd meteen goed opgelost door Bo.
Direct een nieuw pakket verzonden dat vervolgens in goede orde ontvangen is.
Top dus!

5. März 2024

Antwort von Vitamine Bo

Wat fijn om te horen dat dit goed opgelost is en je het pakketje als nog hebt ontvangen! We hopen dat je er van genoten hebt.

Vers en snel!

Besteld en het is lekker vers en snel geleverd.

28. Februar 2024

Antwort von Vitamine Bo

Dankjewel voor je positieve review, wij waarderen dit enorm!

Alert, vriendelijk en persoonlijk

Had een fout in het afleveradres gemaakt. Ze waren zo alert en attent om mij hierop te attenderen en het adres te verifiëren. Super.

17. Februar 2024

Antwort von Vitamine Bo

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Waar ik positief verrast over was is…

Waar ik positief verrast over was is dat ik proactief een mail kreeg met de vraag of de pakketjes die ik had besteld apart ingepakt moesten worden of bij elkaar. Het was een heel vriendelijke mail die persoonlijk was geschreven en ondertekend. Mijn bestelling was ook binnen de afgesproken tijdslijn geleverd.

21. Februar 2024

Antwort von Vitamine Bo

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met onze service! We zijn blij om te horen dat we hebben voldaan aan je verwachtingen en dat het pakketje op tijd bezorgd is!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk om te geven én te krijgen!

Als eerste is dit natuurlijk een fantastisch concept! Erg leuke mogelijkheden voor een cadeautje (groot of klein) of vaste momenten voor gezonde tussendoortjes. Daarnaast een snelle levertijd en een persoonlijke benadering. Met Vitamine Bo in aanraking gekomen doordat ik het cadeau kreeg en nu doe ik het regelmatig zelf cadeau!

20. Februar 2024

Antwort von Vitamine Bo

Dankjewel voor het schrijven van deze uitgebreide review, hier zijn wij erg dankbaar voor! Bovendien vinden wij het erg leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze vitamine cadeautjes!

Vers en lekker!!

Leuk verpakt! Heerlijke smaken! Vers!!

12. Februar 2024

Antwort von Vitamine Bo

Goed om te horen dat je hebt genoten van je pakketje!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn bedrijf om iets te bestellen

Fijn bedrijf om iets te bestellen, Jullie komen alles na wat er beloofd wordt. Altijd verse producten

4. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Vitamine Bo

Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over Vitamine Bo! Wij hopen je in de toekomst nog veel vaker van verse vitamines te mogen voorzien!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle afhandeling en klanten super…

Snelle afhandeling en klanten super blij!
Bestelproces was wel even zoeken alleen met extra adressen toevoegen

22. Januar 2024

Antwort von Vitamine Bo

Fijn dat je tevreden bent over onze pakketjes!

Sietske | vitamine Bo

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk handgeschreven kaartje en snel…

Leuk handgeschreven kaartje en snel geleverd!

23. Januar 2024

Antwort von Vitamine Bo

We waarderen dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer van dienst zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekker en goede service bij vragen

Smoothies waren lekker, vragen over bezorging werden netjes en snel beantwoord.

11. Januar 2024

Antwort von Vitamine Bo

We zijn enorm blij dat je genoten hebt van onze smoothies. Bovendien waarderen we het enorm dat je de moeite hebt genomen voor het schrijven van deze review! We hopen je in de toekomst weer te mogen voorzien van lekkere smoothies.

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Origineel cadeautje

2. Januar 2024

Antwort von Vitamine Bo

Fijn om te horen dat je tevreden bent! We hopen je gauw weer van dienst te mogen zijn!

leuk cadeau idee

Het was leuk om zo vitamine cadeau te geven. Jammer was dat het 2 dagen na bestellen pas bezorgd werd.

15. November 2023

Antwort von Vitamine Bo

We vinden het jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met onze bezorgservice. Desondanks hopen we wel dat de ontvanger van het vitamine cadeau heeft genoten. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, mag je altijd contact met ons opnemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topkwaliteit producten en duidelijke…

Topkwaliteit producten en duidelijke informatie over bestelling en verzending. Wordt altijd enthousiast ontvangen.

6. November 2023

Antwort von Vitamine Bo

We zijn enorm blij om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten! En natuurlijk fijn dat de ontvanger er ook blij van werd! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering, geleverd zoals getoond word op de afbeelding. Ook erg leuk dat het kaartje toch handgeschreven is.

10. November 2023

Antwort von Vitamine Bo

Fijn om te horen dat je blij bent met je pakketje. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.

Geweldige service!

Ik heb nu 2 keer de smoothies als kadootje besteld en de reacties zijn geweldig. Zowel het product zelf als de snelle service zijn érg goed!

1. November 2023

Antwort von Vitamine Bo

We zijn enorm blij om te horen dat de cadeautjes zo goed in de smaak vallen! We hopen je in de toekomst nog vaker mogen te voorzien van leuke en lekkere cadeautjes!

Super!

Al meerder keren ondertussen besteld en krijg er goede reacties op van de ontvangers. Alles vers en lekker!

19. Oktober 2023

Antwort von Vitamine Bo

Goed om te horen dat de ontvangers blij zijn met hun pakketjes, daar doen we het voor!

Super service

Super service, snelle levering en heerlijke producten!

27. Oktober 2023

Antwort von Vitamine Bo

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Wie weet mogen we binnenkort weer heerlijke smoothies naar je opsturen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede levering en nette afhandeling van klacht

Pakketje is inmiddels goed afgeleverd bij vrienden en er is contact gezocht met mij met excuses. Tevreden over de afhandeling van initieel geen levering. De smoothies zijn heerlijk en komt in een leuk pakketje.

24. Oktober 2023

Antwort von Vitamine Bo

Fijn dat je tevreden bent over de afhandeling van de klacht en dat het pakketje uiteindelijk toch goed ontvangen is. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Origineel kadootje. Ontvanger was ook verrast. Houd goed op de hoogte en het pakje werd prima op tijd bezorgd.

13. Oktober 2023

Antwort von Vitamine Bo

Bedankt voor je geweldige en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Sietske | Vitamine Bo

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr