Vitaeflora Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

18 Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har aldrig oplevet så god en kundeservice i hele DK.

Jeg har aldrig oplevet så god en kundeservice i hele DK!
Jeg bestilte via telefonen da jeg bor på Sjælland, skulle bruge en buket til en 40 års fødselsdag .
Jeg fik tilsendt billeder af buketter og hele deres køleskab fyldt med blomster så jeg havde mulighed for at vælge selv og sammensætte den smukkeste buket sammen med Annika.
Wauw sikke en fantastisk smuk buket hun fik lavet!

TAK for din tålmodighed og den flotte buket!

27. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De laver ikke det man bestiller

Min kæreste har bestilt en kæmpe buket til vores årsdag, der skulle være fuld af farver, da det er hvad jeg elsker, specifikt lilla og gul. Han kommer hjem med den mest grønne buket jeg længe har set, der var stort set ingen farver, og ingen af os var overhovedet tilfreds, det var slet ikke hvad han havde bestilt (men da han ikke ville komme hjem uden blomster betalte han dsv og tog den med) alle de liljer der er i buketten var lukkede, og der blev sagt de jo åbnede sig om et par dage, men der er de andre blomster jo ved at være faldmede, og så er liljerne bare hvide, så det giver bestemt ikke mere farve til buketten.
Vi handler der ALDRIG igen!
Ikke første gang jeg høre de ikke laver det der er blevet bestilt!

10. Mai 2024

Fremragende service og blomsterkunst

Til min datters bryllup blev der lavet brudebuket, brudepigebuket, knaphulsblomster, eukalyptus til 60 kuverter og buketter til 7 borde. De tilbød endda at levere bordpynt op til Svalegaarden - så skulle vi ikke tænke på det. Så betænksomt og det var vi meget glade for.
Den dag det blev bestilt fik vi den mest fantastiske service. Han gav sig virkeligt god tid til at sætte sig ind i ønsker omkring brylluppet. Han var også helt fantastisk til at komme med supergode input.
Det var helt igennem en dejlig oplevelse - og hvilke blomster. Det var virkeligt flot og ordene for dette er simpelthen professionel blomsterkunst.
Der var 2 brystblomster som vi syntes var for store. Han tilbød omgående at lave 2 nye uden beregning.
Vil også nævne at jeg har fået lavet bårebuketter privat flere gange og har også brugt dem ifm. den virksomhed jeg arbejder i.
Hver gang har jeg modtaget noget som har svaret fuldstændig til forventninger og det er virkeligt skønt når andre bemærker det og roser det man kommer med.
Jeg føler virkeligt, at jeg får meget for mine penge og at de forskellige buketter/dekorationer er holdbare.
Ingen tvivl om at det er friske blomster der bruges.
Jeg kan så varmt anbefale dem.

24. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle bruge en bårebuket i sidste…

Jeg skulle bruge en bårebuket i sidste øjeblik, og kontaktede butikken, og det kunne de sagtens klare. Og bestilte den, og den var klar efter godt 2 timer (det interval jeg havde brug for), og fik nok den flotteste buket, især i forhold til prisen. Super god service og fantastisk flot arbejde, til en fair pris. Jeg er imponeret.

3. Februar 2023

Fantastisk service!!!

Jamen sikke dog en fantastisk hjælpsomhed og service, som jeg i dag har oplevet i Vitae Flora, Hasseris, pga. mine problemer med bestilling via nettet. Tusinde tak, Marie for al din hjælpsomhed, dit rare væsen - og gode grin!

Butikken kan absolut kun anbefales!

16. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte inden 12 men appen sagde at…

Bestilte inden 12 men appen sagde at den først kunne blive leveret dagen efter sender så bestillingen. Jeg ringer og hænger dem op på at de skriver på hjemmesiden at bestillinger inden 12 ville kunne blive sendt ud samme dag.

Nadja ydet en skøn service og ville få blomsten ud samme dag 🌸 kæmpe anbefaling herfra

22. März 2022

Fuldstændig fantastisk service!

Fuldstændig fantastisk service!

Jeg bestilte en buket blomster påskedag og ønskede levering samme dag. Jeg fik at vide at deres chauffør var gået for dagen, men at de selv kunne levere buketten efter de havde lukket butikken. Jeg fik en helt fantastisk service og buketten er den smukkeste jeg nogensinde har set. Jeg vil til hver en tid anbefale Vitaeflora ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6. April 2021

Stor anbefaling herfra😊

Betjening og hjælpsomhed udover det sædvanlige! Jeg havde bestilt en buket til levering på en adresse, som i sidste øjeblik ændrede sig. Jeg ringede til butikken, som allerede havde afleveret buketten. De tilbød at køre tilbage, hente buketten og køre den til den nye adresse. Dette var bestemt udover mine forventninger, da “fejlen” jo lå hos mig. Buketten var også super fin, så stor anbefaling herfra.

13. März 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service ved levering af blomster.

Super service ved levering af blomster.
Bomsterne var blevet bestilt til aflevering på vores adresse. Vi bor dog midlertidigt et andet sted, da vi bygger nyt hus på vores gamle adresse. Vitae Flora, Hasseris, fandt alligevel frem til os og jeg fik leveret den smukkeste buket.. Det er da top service :) Tusind tak 😊

7. September 2019

Fantastisk blomsterkunst

Skal du bruge blomster, kan jeg give Vitaeflora.dk mine allerbedste anbefalinger. Meget dygtige medarbejdere der opfylder alle dine ønsker. Der er ikke kun tale om blomster, men om blomsterkunst.

6. August 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr