Vandaag was ik bij Demi ingepland en wat een fijne ervaring! Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze nam echt de tijd voor mij en dat vond ik erg prettig. Ik heb... Mehr ansehen
Wauw, wat een vakvrouwen zijn Demi en Iris. Hele duidelijke uitleg over Bio Slimming. Zij staan volledig achter deze behandelingen, en terecht. Super mooi resultaat behaald, mijn huid is gladder, st... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leuke salon Ben er geweest met mijn dochters met krullen ze hebben beide de botox hair behandeling gedaan super goed advies gekregen en prachtig verzorgde krullen! We zijn super tevreden over het res... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vandaag heb ik voor de derde keer een bioslimming behandeling laten doen alhoewel ik al na één behandeling al fantastisch resultaat zag! Mijn huid over mijn hele lichaam is veel zachter, strakker en... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Het instituut voor huidverbetering, haarverbetering en afslanken in combinatie van ontspanning en persoonlijk advies. Huidverbetering waarbij je direct resultaat ziet. Zo bieden wij onder andere dermaplaning aan, exfoliëren met als eindresultaat een prachtige glow. Haarverbetering wat het haar direct doet laten herstellen van binnenuit. Het maakt ons uniek om de enige in Noord-Holland te zijn die met dit merk werkt. De ontspannende bioslimming behandeling zorgt voor vetverbranding en cellulite vermindering, met blijvend resultaat. Persoonlijk advies, maar vooral persoonlijke aandacht, dat is waar wij voor staan. Jij krijgt een gratis coach die je ten alle tijden al jouw vragen kunt stellen! Samen met jou realiseren wij jouw droomhuid, laten we je haar gezond worden en vernietigen we je vet en cellulite! 60% van huidverbetering, haarverbetering en afslanken wordt mogelijk gemaakt door thuisproducten. Wij personaliseren dit productadvies wat passend is op jouw behoefte. In de salon geven wij verschillende behandelingen om de persoonlijke eigenschappen van de huid, het haar en het lichaam te ondersteunen en te verbeteren. Wij gunnen jou de beste versie van jezelf, gun jij jezelf dat ook?
Kamerlingh Onnesstraat, 1821BP, Alkmaar, Niederlande
- 0633102121
- info@vita-beauty.nl
- vita-beauty.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Erg fijne behandeling
Erg fijne behandeling! De salon is schoon en de meiden zijn erg fijn en luisteren goed naar jou als klant!
Toppers!

Professionele salon
Professionele salon, goed bereikbaar en erg goed en leuk geholpen door alle medewerksters! Ik kom er met plezier en erg blij met de tot nu toe geboekte resultaten van bioslimming

Bioslimming
Ik kom hier nu al een aantal weken met plezier voor de Bioslimming kuur. Goeie service en leuke vriendelijke dames. En niet onbelangrijk zie ik zeker resultaat. Aanrader!

Goed bedrijf
Ik kom hier graag. De meiden nemen goed de tijd voor me en mijn huid is zo verbeterd. Elke maand laat ik mezelf goed verwennen. Meer als 5 sterren waard!!

Top salon!
Ik zocht al zolang naar goede producten voor mijn huid, bij vita beauty heb ik gratis advies op maat gekregen. Toen ik eenmaal besteld had, had ik het de volgende dag al in huis met een leuk cadeautje. Top bedrijf!

Dermaplaning
Dermaplaning, wat een uitkomst! De dofheid in mijn gezicht met de donshaartjes zijn helemaal glad. Heerlijk. Er wordt gewerkt met hele goede producten waardoor ik geen overgevoeligheidsreactie krijg. Heerlijk ontspannen tijdens de massage en met een nieuwe huid de deur uit. Ik heb mijn vaste salon gevonden!

Antwort von Vita Beauty
Met een lichtgetinte huid is het soms…
Met een lichtgetinte huid is het soms toch lastig om goede beauty salons te vinden die met mijn huid om kunnen gaan, ik moet zeggen dat ik super enthousiast ben over vita beauty, behandeling beviel goed, en Demi wat een top vrouw ben jij!! Een dikke 10 voor het personeel wat daar rondloopt!!

Antwort von Vita Beauty
Geweldige ervaring!! Zeker een aanrader…
Vorige week een bioslimming behandeling gehad, ik heb veel middelen gebruikt en ben langs een aantal specialisten geweest. Maar dit is toch wel een van de beste ervaringen die ik heb gehad, ik ben hier super enthousiast over en mij zien jullie zeker terug!! Dikke 10 voor het personeel!

Acné behandeling
Jaren lang last van acné, heb van alles geprobeerd niks hielpt.
Ben gaan zoeken op google en kwam uit op Vita Beauty.
Heb één kuurbehandelingen gehad ben zeer tevreden met het eindresultaat.
De specialisten zijn super vriendelijk en een top service.

Antwort von Vita Beauty
Een heerlijke Dermaplaning de luxe…
Een heerlijke Dermaplaning de luxe gedaan bij Vita-beauty door Demi, wat was het heerlijk ik heb me eigen huid weer terug.ben er zo blij mee.En daarbij ook heerlijke producten erbij gedaan voor het te onderhouden.

Antwort von Vita Beauty
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.