Duidelijk proces en binnen 24u visums gereed. Alleen 50% duurder dan via overheid website waar ik later achter kwam.
Ze adverteren met spoed. Maar ze verkopen je lucht. We zijn met een vrienden groep nr Engeland gevlogen laat minute. Ik heb hier een spoed verzoek gedaan. En een van m’n vrienden de normale procedure... Mehr ansehen
Om een visum voor India aan te vragen, moet men veel gegevens invullen, moet echt veel geduld hebben. Dat is een minpunt. Wachten ongeveer 5 dagen en dat nog metrieke gegevens invullen. Communicatie v... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Gaat u op reis naar Turkije, Amerika of Canada? Dan heeft u waarschijnlijk een visum nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl heeft u de mogelijkheid om goedkoop, eenvoudig en snel het benodigde officiële e-visum on...
Insulindelaan 115, 5642 CV, Eindhoven, Niederlande
- visumbuitenland.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Snel geregeld en duidelijk om aan te…
Snel geregeld en duidelijk om aan te vragen.
Het formulier vond ik lang.
Het formulier vond ik lang.
De tijdslijnen zijn vooraf duidelijk aangegeven en afspraken worden nagekomen.
Bedankt.
Super snelle behandeling
Super snelle behandeling. Alles goed uitgelegd en lekker alles in NLs.
Visum nodig dan ben je aan het juiste adres
Ik ga naar Bali, je moet echt voor veel formulieren zorgen. Dit bedrijf heeft in no time voor een visum gezorgd. Als je exact doet wat de vragenlijst betreft en deze is heel duidelijk, is er geen enkel probleem voor een visum. Ik had er maandag de laatste puntjes op de I gezet, op aanvragen gedrukt. En woensdag heb ik de toestemming gekregen. Dit bedrijf geeft nog een overzicht wat nog meer nodig is, en hoe Indonesië tot stand is gekomen. Mijn dank gaat uit naar dit bureau!!
Snel klaar
Binnen een paar dagen was ons visum binnen, met een gebruiksvriendelijke applicatie.
Heel blij mee
lijkt op geldklopperij
Per ongeluk op hun website gekomen voor ESTA aanvraag ipv officiele website. lijkt behoorlijk op elkaar dus ik had niet door dat ik bij tussnepersoon was en wat die mij dan extra zou aanbieden. Na alles invullen zie je pas de prijs: >50 euro + 17 euro voor spoedaanvraag (want ik had erge spoed). Uiteindelijk duurde het 9 uur voordat mijn aanvraag blijkbaar was ingediend bij 'homeland security'en pas toen ik zelf belde de volgende ochtend hoorde ik dat hij was toegekend. Familieleden die tegelijk op officiele site zaten hadden binnen 3 uur bericht van toekenning een kwart van het bedrag (+/- 20 dollar)..
Mijn conclusie is dat dit nuttig bedrijf zou kunnen zijn voor ingewikkelde via aanvragen misschien. maar voor ETA en ESTA is het meer puur verdienmodel voor weinig (in mijn geval GEEN) service.
simpel en snel
Op de hoogte gehouden over de voortgang…
Op de hoogte gehouden over de voortgang en op tijd de visa geleverd.
Top geholpen aan de telefoon
Waar een ander visumbureau geen duidelijkheid kon geven kon dit bedrijf dit wel. Zeer goed telefonisch geholpen met een vraag die niet standaard was.
Het was snel bericht en jullie hebben…
Het was snel bericht en jullie hebben goed gedaan
Help
Mijn broer heeft mij geholpen om deze aanvraag in tevullen. Omdat ik niet in bezit ben van scanner en printer, zodoende. Het invullen ging goed, ben tevreden ermee, van de afhandelingen
Visumaanvraag
De visumaanvraag op zich was makkelijk. De foto's en paspoort goedgekeurd krijgen was een heel gedoe. Kan aan mij liggen, ben niet echt handig met de computer.
Het aanvragen van mijn eTA voor Canada…
Het aanvragen van mijn eTA voor Canada verliep soepel. Via de officiële website was alles duidelijk uitgelegd en binnen 10 minuten was mijn aanvraag ingediend. Nog geen uur later kreeg ik al de goedkeuring binnen. Betrouwbaar, en snel.
Makkelijk en snel
Snel en duidelijk
Duidelijke uitleg en snel en correct afgehandeld.
Aanrader
2e keer dat we gebruik maken van de visum service , en 2e keer dat alles vloeiend verloopt , aanrader
Duidelijk een aanrader en een vlotte afwerkingNederlandse omschrijving in zoekmachine
Duidelijker zichtbaarheid in zoekmachine, zodat je niet bij duurdere bedrijven terechtkomt
Binnen een paar uur geregeld
Binnen een paar uur geregeld, super vlug en helemaal omdat ik eerst kopie paspoort en daarna een pasfoto had opgestuurd. Wat een gestuntel van mezelf, goed lezen aangeraden.🤨
Bijzondere snelle reactie op de visum…
Bijzondere snelle reactie op de visum aanvraag
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.