Visningsljus

Fakeföretag

Fakeföretag, kinakopior och levererade endast en av 2 produkter. Försökt häva köpet, får se hur det går.

26. Januar 2026

Finns inget företag

Finns inget företag. Jag betalade men fick varken orderbekräftelse eller några varor. De uppger sig vara ett annat företag, som inte stämmer! Köp ej härifrån.

9. Februar 2026

BEWARE - THIS IS A SCAM COMPANY!

BEWARE, THIS IS A SCAM COMPANY!!

We ordered and paid for 2 lamps about a month ago, but no lamps is coming and they do not answer the e-mail. Also, the web-page have been changed a lot since our order, now almost no products are there anymore. The web-page says that they take "Klarna" as a payment option, but the do not. And Klarna confirmed that they have no business with this company. I also think that some of the reviews here on Trust Pilot are part of the scam. So this is clearly a a scam, stay away from it!

15. Januar 2026

Varene kom aldri - kundeservice svarer ikke

God service helt til bestillingen var gjennomført. De reklamerer med betalingsløsninger som de ikke har avtale med,blant annet klarna. Vi ble forespeilet litt leveringstid, men nå svarer de ikke på henvendelser.
Det at de ikke er på sosiale medier burde ha vært et stort rødt flagg, men vi lot oss blende av en side som så seriøs ut.
Bare styr unna denne nettbutikken og evt. andre i samme selskapstruktur.

Da vi sjekket nettbanken viste det seg at betalingen gikk til et konto i Storbritannia.

12. November 2025

Fake company deluxe

Detta är ett bluff-företag som använder andras företagsuppgifter och inte skickar ut några varor.
Lämna inte ut era kortuppgifter eller annan information.
Har ni redan beställt något så kontakta kortutgivaren och cancellera köpet.

2. Februar 2026

Lite färgskillnad på visningsmodell

Lampan hade en mindre färgskillnad eftersom det var en visningsmodell, vilket jag märkte direkt. Kundservice svarade snabbt och erbjöd återbetalning, vilket var bra. Hade ändå hoppats på bättre skick, så upplevelsen var okej men inte perfekt.

1. Dezember 2025

Leveranstiden drog ut – men lampan är fin

Beställde en PH 2/1 bordslampa. Leveransen tog betydligt längre tid än vad som stod på hemsidan, nästan fem veckor. Kundservice var trevlig men kunde inte säga exakt när den skulle komma. Lampan var dock välpackad och i väldigt fint skick, så i slutändan är jag nöjd.

15. Dezember 2025

Var lite rädd för kopior – men kvaliteten är riktigt bra

Det finns många sidor som säljer Louis Poulsen-lampor just nu, så jag var ganska nervös för att få en kopia. Efter tre veckor kom lampan äntligen. Den var ordentligt packad och glaset var utan repor. Till min lättnad känns kvaliteten väldigt bra, och ljuset skapar en supermysig stämning i vardagsrummet.

3. Dezember 2025

Bra kundservice och trygg känsla inför köpet

Innan jag beställde kollade jag Trustpilot, men eftersom det inte fanns några recensioner blev jag lite osäker. Jag mejlade kundservice, och de skickade bilder på just den lampan som skulle skickas till mig. Leveransen tog drygt två veckor och lampan var välpackad och fin. Jag fick precis den lampa jag hade hoppats på, och den passar perfekt i mitt arbetsrum.

28. November 2025

Jag köpte en Louis Poulsen-pendel på…

Jag köpte en Louis Poulsen-pendel på erbjudande. Leveransen tog ungefär fyra veckor, och när jag packade upp den såg jag några små repor på metall­ytan. Kundtjänst förklarade att det var en visningsmodell och att det stod på hemsidan, men repornas placering och omfattning var inte riktigt beskrivet. De erbjöd 20 % i kompensation, vilket var okej, men jag hade hoppats att lampan var i lite bättre skick.

18. November 2025