Bodrum Transfer Bewertungen 1

3.7

1. Reisebüro

VIP Bodrum Transfer Turizm Limited Şirketi Yokuşbaşı Mahallesi, Emin Anter Bulvarı Numara 7 / A Bodrum Muğla adresinde hizmet verir. Vip Bodrum Transfer Turizm Limited Şirketi ve Esenkal Turizm Anonim Şirketi Bodrum ve Milas merkezli taşımacılıkta zirve yapmış grup şirketidir. Mercedes Vito ve Mercedes Sprinter araçlar ile hizmet veren yasal ve kurumsal seyahat acentasıdır. Bodrum Esenkal Turizm Türsab Türkiye Seyahat Acentaları Birliği 10699 Numaralı üyesidir. Esenkal Turizm Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Yurtiçi Tarifesiz Yolcu Taşıma D 2 Yetki Belge Unet 975123 Numaralı yetkili transfer şirketidir. Bodrum Yarımadası seyahatlerinde yerli ve yabancı turistlerin Bodrum Otellerine, Bodrum Yat limanlarına, Bodrum Otogar'ına ve Milas Bodrum Havaalanı transferlerini gerçekleştiriyoruz. Yolcularımıza bölgedeki en yeni ve lüks transfer araç filosu ile hizmet veriyoruz. Yolcularımıza araç seçeneği olarak VIP otomobil, VIP minivan, VIP minibüs, VIP midibüs ve VIP otobüs sınıfında çeşitli araçlar sunuyoruz. Yolcularımızın seçtikleri özel araç ile istedikleri adresten VIP transfer özel ulaşım hizmeti almalarını sağlıyoruz. Havaalanı çıkış kapısından çıkan yolcularımız hiç beklemeden karşılanır, araçlarına biner ve diledikleri adrese kişiye özel VIP transfer alarak ulaştırılır. Havalimanı’na gitmek isteyen yolcularımız da belirttikleri adresten belirttikleri zaman da özel araçlar ile alınır. Sadece kişiye özel VIP havalimanı transferi sağlanır. Kongre, seminer, düğün organizasyonları ve özel toplantılar başta olmak üzere gruplara özel transfer turizm taşımacılığı hizmetleri sağladığımız gibi üst düzey yöneticilere, sanatçı, ünlü isimlere ve devlet görevlilerine de protokol taşımacılığı hizmetleri sunuyoruz. Milas Bodrum Havaalanı transfer hizmetleri sunarak başladığımız kişiye özel ulaşım servislerimizi kaliteli, güvenli ve aynı zamanda ekonomik fiyatlarla sunmayı başardık. Hedefimiz tüm Bodrum yarımadası lokasyonlarında şu anda olduğu gibi 24 saat ve daima Mercedes araç filosunda bulunan vip araçlarla en iyi hizmeti verebilmeyi sürdürmektedir. Bodrum transfer firmaları arasına girdiğimiz ilk günden itibaren sektörde kaliteyi biz arttırdık. Bodrum transfer şirketleri arasında rekabet çok ciddi boyuttadır. Bu rekabet ortamında sürekli yatırım yapmamız gerekti. Bizler bu yola çıkarken tek hedefimiz mevcut müşteri portföyümüzü her yıl büyük oranda arttırmaktı. Kayıtlı müşteri oranımızı büyük ölçüde arttırırken aynı zamanda da kalitemizi arttırmamız gerektiğini biliyorduk. Sadece kaliteli hizmet sunmak da yeterli olmayacaktı aynı zamanda en ucuz Bodrum transfer hizmetleri sunmamız gerekiyordu. Bizde tam buna göre yatırımlar yaparak araçlarımızın gider maliyetlerini düşünerek sıfır araçlar ile çalışmanın çok daha ucuz ve kaliteli olduğunu keşfettik. Hedeflediğimiz gibi aynı zamanda hem en kaliteli, hem de en ucuz olmayı başardık. Onbinlerce mutlu müşterimiz ile birlikte, siz varsanız biz daima hizmete hazırız.

3.7

Akzeptabel

1 Bewertung

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Kesinlikle 1 numara

Vip Bodrum Transfer şirketi gerçekten bu konuda en iyi şirketlerden birisi. Keşke sadece Bodrum' da değil de İstanbulda' da hizmet verseler. Araçları son derece bakımlı ve lüks. Bizimle ilgilenen kaptan çok Kibar. Çok teşekkür ediyorum.

6. April 2023