Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Lubię Państwa produkty - pasują do mnie i mojego domu. Są bardzo dobrej jakości, nowoczesne a jedocześnie maja design vintage. Pociągające połączenie - design nawiązujący do lat sześćdziesiątych i now... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vintage Cuisine to firma zajmująca się produkcją drobnego sprzętu AGD w estetyce retro. Od lat specjalizujemy się w wytwarzaniu stylowych i funkcjonalnych produktów, które idealnie wkomponują się w każde wnętrze. W kolekcji Vintage Cuisine znajdziesz produkty w kolorach: kremowym, miętowym, czerwonym i czarnym. Każdy z tych kolorów idealnie pasuje do różnorodnych stylów wnętrz dodając im nutki elegancji. Od wielu lat staramy się tworzyć produkty najwyższej jakości, stale pracując nad ich udoskonalaniem. Jeśli szukasz sposobu na stworzenie niepowtarzalnego stylu, nasze produkty są idealnym rozwiązaniem. Zapraszamy do przeglądania pełnej kolekcji. Niech żyje retro!
Kontaktinformationen
Żwirki i Wigury 16A, 02-092, Warsaw, Polen
- +48603258866
- info@vintagecuisine.pl
- vintagecuisine.pl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Produkt dostarczony szybko ,dobrze…
Produkt dostarczony szybko ,dobrze zapakowany. Niestety jeszcze nie wypróbowany w związku z brakiem czasu. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Pozdrawiam
Wybrałam tę firmę
Wybrałam tę firmę, gdyż ta firma oferuje akcesoria kuchenne retro i w dodatku w kolorze miętowym. Uwielbiam styl retro i kocham miętowy kolor. W dodatku dostawa jest niesamowicie szybka i mogę płacić przy odbiorze. Mam nadzieję, że przy dalszych zamówieniach się nie zawiodę. Polecam tę firmę.
Kamerka
Miałam problem z dodaniem kamerki do nowej aplikacji. Napisałam maila i bardzo szybko dostałam wskazówki co mam zrobić.
Awaryjny sprzęt- kiepska komunikacja
Kupiłam frytkownicę. Przy pierwszym uruchomieniu sprzęt się spalił. Odesłałam. Kontakt raczej trudny ze sprzedającym. Zwrot pieniędzy nie może do mnie trafić. Kazano mi kontaktować się z placówką finansową, bo rzekomo po ich stronie wszystko ok. Żenujące to. Wciąż czekam. Telefon jest nieodbierany, na maile odpowiedź słaba i następnego dnia. Generalnie nie polecam.

Antwort von Vintage Cuisine Poland
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona…
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona obsługą klienta. Po zgłoszeniu wątpliwości dotyczących produktu otrzymałam szybką odpowiedź, a reklamacja została rozpatrzona pozytywnie praktycznie od razu. Nowy produkt został wysłany błyskawicznie. Bardzo miły kontakt i profesjonalne podejście do klienta. Dziękuję za tak sprawną i życzliwą obsługę – zdecydowanie polecam ten sklep. Produkty są piękne.
Po odesłaniu produktu
Po odesłaniu produktu, juz tydzień temu dostarczone do sprzedajacego, nadal brak informacji zwrotnej.

Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam . Wszystko na najwyższym poziomie.
Faktury muszę odszukiwać samodzielnie
Faktury muszę odszukiwać samodzielnie - powinna być jak zwykle przesyłana na mail .

Antwort von Vintage Cuisine Poland
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania-garnki solidnie wykonane, zgodne z opisem i warte swojej ceny. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i szybko przy bezproblemowym kontakcie z sprzedawcą. Na pewnym etapie pojawił się problem, który rozwiązany został pomyślnie i szybko .
Polecam serdecznie
Polecam serdecznie . Szybką dostawą , profesjonalna obsługa . Dziękuję za szybką i pozytywną transakcję. Polecam !!!!

Piękny design
Piękny design , pojemność idealna dla 1-2 osób , świetna cena i rabat dla nowego Klienta. Myślę że to początek moich sukcesywnych zakupów bo te sprzęty są funkcjonalne a ich wygląd bardzo mi się podoba

Antwort von Vintage Cuisine Poland
Wszystko poszło sprawnie zgodnie z…
Wszystko poszło sprawnie zgodnie z komunikowanymi działaniami.
Zakup lodówki turystycznej
Lodówka spełniła moje oczekiwania, wykonana estetyczne, przesyłka bardzo szybka

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.