VintageCrew Bewertungen 132

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt at kontakte! Jeg bestilte en bluse tirsdag og vurderede ud fra jeres hjemmeside at den sagtens kunne blive leveret til weekenden, hvor den skulle bruges til fødselsdagsgave. Da jeg intet ny... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig dårlig service!! Jeg sendte en meget forvasket hoodie som lugtede af røg tilbage til deres adresse for snart 2 uger siden...Jeg har skrevet 2 e-mails og ringet en del gange! Jeg har stadigvæk i... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pakken kom hurtigt eller hvad efterhånden er standard. Trøjene er lidt små i størrelse hvilket kunne skrives som info. Derudover så var trykket på min trøje lidt skidt, sådan ved bogstaverne var der l... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte min pakke for lang tid siden og har fået en ordrebekræftelse, men har ikke modtaget min pakke. Har skrevet mange gange, men de svarer ikke

1. Gebrauchtwarenladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

VintageCrew er en bæredygtig webshop med de fedeste vintage-produkter. Vi kan tilbyde vintage crewnecks, hoodies, t-shirts og meget andet. Skriv endelig en mail til os hvis du har spørgsmål.

1.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God, men manglende oplysning om trøjen

Hurtig levering, flot tøj og så god stand som man nu kan forvente for brugt tøj. Dog er jeg utilfreds med ikke at være blevet oplyst om, at der var et tryk med noget på bagsiden af trøjen.

6. Juli 2020

Hej Emma

Tak for din anmeldelse :)

Fedt at tøjet levede op til dine forventninger om stand og kvalitet. Det er noget som vi arbejder meget med, og forsøger at sælge tøj i bedst mulig stand. Ift. noget tryk på bagsiden af trøjen, så har vi måske glemt at tage billeder af bagsiden af trøjen. Det beklager vi meget.

Skriv gerne til os på mail kontakt@vintagecrew.dk, så kan vi give dig en rabatkode :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering...

Jeg bestilte en sweatshirt i perfekt stand. Størrelsen inklusiv. Jeg ærger mig dog over at skulle betale for fragt til min adresse, når den ikke blev leveret dertil. Men derudover en positiv oplevelse og en klar anbefaling herfra.

10. Juni 2020

Hej Mikkel

Fedt at størrelsen og standen var perfekt, mega fedt!

Kan godt forstå at du gerne vil have pakken leveret direkte til din dør. Vi har vurderet at det er den bedste løsning lige nu. Med din anmeldelse vil vi selvfølgelig tage andet til overvejelse.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Der gik længere tid end skrevet med…

Der gik længere tid end skrevet med levering

9. Juni 2020

Hej Mille

Jeg kan se at din pakke har været undervejs i 6 dage. Herunder både lørdag, søndag og en helligdag. Derfor har det taget lidt ekstra tid for pakken at ankomme til pakkeshoppen. Vi beklager selvfølgelig meget, men det er desværre ikke noget vi kan gøre ved.

Fortsat god dag :)

Fremragende service!

Rigtig god service! og god kvalitet, helt klart min YNDLINGS vintage shop, har støttet dem siden de var en 'mindre' salgsside, kan varmt anbefales!

18. Mai 2020

Hej Maria

Mange tak for din søde anmeldelse! Vi sætter kæmpe pris på din støtte gennem tiden. Tusinde tak :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Da jeg fik den t shirt jeg bestilte var…

Da jeg fik den t shirt jeg bestilte var den for det første mega lang tid om at komme , og der var nogle pletter på T-shirten ... :( ikke okay..
Men en god pris for t shirten. Dog var den på tilbud, normal prisen ville ikke være okay til denne tshirt.

5. Mai 2020

Hej Mira

Det er vi kede af at høre. Vi forsøger at opretholde en høj standard ift. tøjets kvalitet og stand. Dog kan det smutte nogle gange, og det beklager vi selvfølgelig.

Normalt sender vi alle ordrer afsted samme dag, hvis ordren er placeret inden 17.00. Dette har vi haft stor succes med, og mange kunder fortæller at de har fået pakken hurtigt. I netop dit tilfælde havde vi problemer med vores lager, specielt vores t-shirts. Det beklager vi.

Jeg har kontaktet dig på mail, men har desværre ikke hørt fra dig. Det vil jeg utroligt gerne, så vi kan få løst situationen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtige til at svare og super god kundeservice

Super hurtige til at svare og så er deres kundeservice super god. Alt var super godt.

30. April 2020

Hej Michala.

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Dejligt at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Rigtig god dag. Pas på dig selv og dine nærmeste :)

10/10

Det var hurtig levering, og nemt at finde rundt på hjemmesiden. Dejligt med nogle ideer til hvordan, man styler tøjet. 10/10

Hej Johanne

Tak for din anmeldelse. Super fedt at du kan lide og bruger vores "How To Style" side. Rigtig god dag og pas på dig selv.

Respekt

Virkelig dejlige trøjer, og hurtig og simpel levering.

Hej Jonas

Tusinde tak for din anmeldelse. Super fedt at du er glad for trøjen!

Vintage Crew

Mega god stand, god pris og trøjen kom efter 3 dage!

Hej Anna

Tak for den fine anmeldelse. Det varmer!

Mega god hjemmeside

Kan anbefales!!

Hej Freja

Mange tak for din anbefaling. Vi elsker glade kunder :)

Kanon god oplevelse

Kanon god oplevelse! Fantastisk kundeservice der svarer hurtigt og godt. Udover det var der hurtig levering og produktet levede op til mine forventninger.

Alt i alt en fantastisk oplevelse. Ikke sidste gang jeg handler her.

8. März 2020

Hej Mads-Emil

Mange tak for din anmeldelse, det gør os super glade! Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Tøjet er pænt og rent

Tøjet er pænt og rent. Samt hurtig levering

8. März 2020

Hej Sofie

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Det varmer :)

Købt to trøjer

Købt to trøjer, begge i samme stand som oplyst, hurtigt og nemt :)

3. März 2020

Hej Adam.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er super glade for at din oplevelse har været positiv, med vores brand.

God kvalitet...

God kvalitet, hurtig levering. Alt i alt en rigtig god købsoplevelse:)

12. Februar 2020

Hej Phillip.

Super fine produkter

Super fine produkter, til fair pris.

12. Februar 2020

Hej Jonas.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for din oplevelse har været positiv, med vores brand.

Dårlig kvalitet

Havde bestilt 2 skjorter, som også blev sendt til mig rimelig hurtigt.
Dog er jeg ikke tilfreds med kvaliteten af skjorterne. Er ret skuffet.
Den ene er tydeligvis hjemmesyet, ikke særlig pænt syet med mange fejl, og stoffet er langt fra som forventet, billigt tyndt bomuld. Er ikke pengene værd!
Den anden er egentlig fin nok, men den ene søm er revet op i bunden og stoffet er i stykker.

8. Dezember 2019

Hej Hanne-Elene

Vi er selvfølgelig meget kede af hele denne situation. Efter dette har vi faktisk fjernet hele vores parti af skjorter, da de ikke levede op til vores krav om kvalitet. Så tak for din anmeldelse!

Vi har heldigvis fundet en løsning omkring refundering, og det virker til at du var tilfreds med vores håndtering. Vi ønsker kun vores kunder det bedste.

Lækkert

Har lige bestilt i dag. Super fed service samt hurtigt svar.
Chatteren har også opgivet hvornår pakken cirka skulle ankomme til mig, og hvornår han sender den.

4. Oktober 2019

Hej Noah

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Vi forsøger hele tiden at give vores kunder den bedste oplevelse!

Hans-Kristian, VintageCrew

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr