1. Geprüfter Sachverständiger

Vom Unternehmen geschrieben

Vinkel & Vater fører som byggesagkyndig tilsyn med sikkerhed og kvalitet i dit byggeri. Begrebet byggetilsyn kender du måske også som byggerådgivning eller byggesagkyndig rådgivning. Når du og din familie drømmer om et nyt hjem opført på egen grund, er det altafgørende at sikre, at alle byggeprocessens trin og det færdige resultat lever op de forventninger byggefirmaer som Hybel, Huscompagniet, Milton m.fl. har stillet dig i udsigt. Vinkel & Vater er din dedikerede samarbejdspartner, der med sin ekspertise og fysiske tilsyn sikrer, at projektet bliver gennemført på bedst mulig vis – fra de første planer til det endelige byggeri. Vi glæder os til at hjælpe dig og din familie trygt i mål.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

5 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtig, energisk og positiv person

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Vinkel og Vatter og kan varmt anbefale dem. Fra start til slut i vores nybyggeprojekt har vi fået professionel, grundig og engageret rådgivning, som har givet os stor tryghed i en ellers kompleks proces.

Han var hele vejen igennem venlig, positiv og utrolig tålmodig med de mange spørgsmål, vi havde. Der blev altid taget sig tid til at forklare tingene grundigt og i et sprog, vi kunne forstå, og vi følte os aldrig til besvær. Det gjorde en kæmpe forskel for os.

Derudover var han meget dygtig til at tage dialogen og eventuelle konflikter med byggelederen og entreprenøren. Det gav os ro at vide, at vores interesser blev varetaget professionelt og sagligt, og at der blev fulgt op på de ting, der skulle rettes.

Vinkel og Vatter hjalp os ikke kun med husgennemgang, men med alt omkring nybyggeprojektet – fra løbende sparring og rådgivning undervejs til gennemgange og afslutning. De havde styr på detaljerne og sikrede, at byggeriet levede op til aftaler og forventninger.

Alt i alt en yderst professionel samarbejdspartner, som vi er meget glade for at have haft med på vores nybyggeri. Vi vil uden tøven anbefale Vinkel og Vatter til andre, der ønsker kompetent rådgivning og tryghed gennem hele byggeprocessen.

28. November 2025

Kære Jonas,

Et kæmpestort tak for din uvurderlige feedback! Det var den allerstørste fornøjelse at udføre byggetilsyn på jeres fine nye hus i Esbjerg.

Jeg glæder mig til at følge lidt med på afstand, efterhånden som vi kommer tættere på 1-årsgennemgangen. Sig til hvis der i mellemtiden dukker det mindste op. Så tager vi et kig på det.

Hils gerne din skønne familie fra Vinkel & Vater :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Detaljeret overblik gav os tryghed i køb af gammelt hus

Vi fik lavet købergennemgang af vores ny-indflyttede drømmehus Vinkel & Vater i sensommeren 2025. Vi faldt for et stort, gammelt hus med diverse renoveringer gennem tiden, som vi hverken havde økonomisk is i maven til eller forstand på selv at gå igennem. Vi havde brug for en detaljeret gennemgang af alt fra kælder til kvist, overblik over udgifter til renovering og til prioritering af rækkefølgen. Og ikke mindst et overslag på den økonomiske del af opgaven, så vi kunne tænke renoveringsudgiften ind i det bud vi afgav til sælger. Det var godt vi gjorde det!

Vi havde en rigtig god gennemgang med Vinkel & Vater, som efterfølgende både en skriftlig og mundtlig overleverede info i en form, vi som ikke-bygge-folk nemt kunne forstå og omsætte til beslutninger.

Vi endte med at købe huset og processen var tryg og overskuelig, bl.a. fordi vi havde Vinkel & Vater med på vores hold, som gav os den tryghed, vi havde brug for!

De varmeste anbefalinger herfra.

31. Juli 2025

Kære Mads,

Tusind tak for din dejlige feedback! Det var en spændende opgave at løse og jeg kan godt forstå, at I faldt for det charmerende hus midt i naturen.

Jeg håber I får en masse fantastiske år på den grønne plet i Østjylland. Sig til hvis Vinkel & vater kan hjælpe jer med det mindste nede af vejen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk gennemgang af hus inden køb

Vi brugte Vinkel & Vater til en grundig gennemgang af et ældre hus fra 1902, som vi overvejede at købe, og vi kan helt ærligt ikke anbefale Jens nok.

Jens er ikke bare en ægte professionel, men også utrolig imødekommende og behagelig. Allerede inden gennemgangen holdt han os opdateret og forklarede processen klart.

Jens gik langt ud over, hvad vi havde forventet. Han leverede en meget detaljeret og ærlig vurdering af huset og tog sig god tid til at gennemgå alle resultater med os. Vi satte stor pris på hans ærlige og detaljerede feedback. Han besvarede tålmodigt alle vores spørgsmål og gik i dybden med de punkter, vi ønskede mere klarhed på.

Han gav os endda et overslag på de forventede udgifter til kommende arbejder, hvilket var utrolig hjælpsomt, og gav os ro i maven, før vi lagde et bud på huset.

Min partner er englænder, og Jens gennemgik venligt alle punkter på engelsk, så hun følte sig fuldt informeret. Den service var vi meget taknemmelige for og viser virkelig, hvor imødekommende og professionel han er.

Hvis du leder efter en byggesagkyndig, kan vi varmt og helhjertet anbefale Jens. Hans grundighed, professionalisme og klare kommunikation gav os præcis den viden, vi havde brug for.

/Rolf og Rebecca

25. September 2025

Kære Rebecca & Rolf,

Tak for overvældende fin feedback... Iiiiih det giver smil i maven resten af dagen, når man står op til et skriv som jeres... wow!

Jeg håber at I får et fantastisk livskapitel i det nye (gamle på den smukke måde) hus, og at I kommer godt i mål med renoveringer mv.

En stor varm julehilsen fra os i Vinkel & Vater :-)

................

Dear Rebecca & Rolf,

Thank you for the overwhelmingly lovely feedback… wow, it truly puts a smile in my stomach for the rest of the day to wake up to a message like yours!

I hope you’ll enjoy a wonderful new chapter of life in your new home (old in the most beautiful way), and that all the renovations go smoothly.

A warm Christmas greeting from all of us at Vinkel & Vater :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En Kæmpe stor amatør.

En Kæmpe stor amatør.

Han var meget god til at sælge sig selv inden vi gik i gang, men da der skulle udføres noget arbejde skete der intet.
Han havde en forfærdige dårlig dialog og kemi med håndværkerne.
en helt igennem skidt oplevelse, vi endte med at afbryde samarbejdet og finde en anden.

1. Oktober 2025

Hej Thomas,

Vi har først i dag opdaget, at vi findes på Trustpilot, så jeg skal starte med at undskylde det sene svar.

Tak også for din feedback som vi tager til os. Også selvom ordlyden har lidt kant :-)

Om end vi få uger inde dialogen måtte meddele, at vi ikke var den rigtige samarbejdspartner til et projekt indrettet som jeres, lærte forløbet os meget.

Jeg håber at I siden er kommet godt i mål med både byggeri, økonomi og det liv, som jeres kommende hjem bliver rammen for.

Huset får er en skøn beliggenhed under det store bøgetræ.

Som bekendt blev vi først kontaktet efter at opførelsen af jeres hus var igangsat, og selvom første tilsyn blev udført straks derefter, var terrændæk mv. allerede støbt.

I forbindelse med 1. tilsyn anholdt vi inden for et døgn derefter, at terrændækket var støbt markant tyndere end projekteret - en meget alvorlig og omsiggribende fejl så tidligt i byggeriet.

Vi satte derfor på vegne af jer/bygherre hælene rimeligt hårdt i, for via byggeleder at få pauset den videre udførsel og hermed tillade, at den ansvarlige underentreprenør via en uvildig rådgivende ingeniør fik tid til at dokumentere bæreevne, statik, radonegenskaber mv. - dette for at beskytte jer som bygherre og familie.

Ved næste tilsyn kort tid derefter erfarede vi, at der til projektet ikke var ønske om tilknytning af en byggeleder, at bagmure og skillevægge var blevet rejst ovenpå det i alvorlig grad fejlbehæftede terrændæk.

På baggrund heraf og suppleret af manglende juridisk entreprisegrundlag med underentreprenørerne, samt ikke-returneret rådgiveraftale med Vinkel & Vater trods venlige remindere, fandt vi det ikke længere forsvarligt at indtræde i projektet.

For en god ordens skyld indsætter jeg nedenfor mit skriv til dig af d. 26.9., så forløbet os imellem hviler af på transparens og fakta.

Sig til hvis du nede af vejen får brug for yderligere dokumentation vedr. udførte tilsyn mv. - så eftersender vi gerne uden beregning.

....

Kære xxx & Thomas,

Jeg har i den forgangne uge evalueret de praktiske og juridiske forhold omkring byggeriet på (adressen xxx).

Jeg vurderer, at der mellem projektets aktører er etableret en kultur og et sæt arbejdsgange, der er uforenelige med en koordineret, systematisk og tryg byggeproces. Og at I (bygherre) som konsekvens heraf, oppebærer en risiko, der ligger uden for almindelige normer.

Vinkel & Vater fremsendte d. 12.9.2025 et revideret kontraktudkast vedrørende byggetilsyn på projektet. Vi har ikke modtaget underskrevet kontrakt retur og meddeler i forlængelse heraf, at tilbuddet pr. d.d. ikke længere er gældende.

Det er min samlede vurdering, at Vinkel & Vater ikke har mulighed for at indtræde som rådgiver i projektet.

Allerede udført arbejde vil blive faktureret som medgået tid. Opgørelse fremsendes separat.

Jeg ønsker alle parter det bedste fremadrettet.

.....

*OBS: Jeg har slettet et enkelt afsnit fra mailen, da det indeholdt en reference m. navn på en af jeres samarbejdspartnere.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende 5-års gennemgang udført til perfektion!

Fremragende 5-års gennemgang udført til perfektion!

Jeg har haft fornøjelsen af at få lavet en 5 års gennemgang af Jens Thor fra Vinkelvater, og jeg kan kun sige, at arbejdet blev udført helt til perfektion.

Fra første kontakt var Jens professionel, grundig og imødekommende. Han kom præcist til tiden og var godt forberedt med alle nødvendige værktøjer og materialer.

Selve gennemgangen var ekstremt grundig - Jens gik systematisk igennem alle kritiske punkter og forklarede undervejs hvad han gjorde, og hvorfor det var vigtigt. Hans faglige ekspertise og øje for detaljer var virkelig imponerende.

Det der især skiller Jens ud er hans dedikation til kvalitet. Intet blev overladt til tilfældighederne, og han sikrede sig, at alt var i perfekt stand før han var færdig. Han gav også gode råd til fremtidig vedligeholdelse.

Prisen var fair og rimelig i forhold til det høje niveau af service og professionalisme. Kommunikationen var klar gennem hele forløbet, og han overholdt alle aftaler.

Jeg kan varmt anbefale Jens Thor og Vinkelvater til enhver, der søger pålidelig og professionel byggerådgivning og projektledelse. En sand fagmand der leverer 5-stjernet kvalitet!

23. Oktober 2025

Hej Morten,

Tak for et rørende og skønt skriv - det ramte os lige i brystkassen!

Det var en fornøjelse at udføre 5-årsgennemgangen i jeres fine hjem fra Vestergaard Huse.

Du er altid velkommen til at tage fat i os igen, hvis der er det mindste vi kan hjælpe med :-)

Vinkel & Vater

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr