Viggo Bewertungen 567

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Decideret nedladende opførsel fra bartender. Jeg og mine venner står og ser på en ung kvindelig bartender, lave nedladende grimaser op til flere gange personligt til mig, imens jeg prøver a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

No customer focus. The vehicles run out of charge in the middle of the trip, and no one takes responsibility. There is a clear lack of customer care. The cars run out of charge halfway through... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun kørt med dem et par gange, men det har været en fornøjelse hver gang. Smart app, hvor man kan se bilen lokation. Virker meget bedre end så mange andre taxa-selskabers! Chaufførene har være sød... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Taxiunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Viggo tænker vi grønt - og vi kæmper for flere elbiler på vejene og renere luft i gaderne. Vi er den første danske kørselsservice, som kombinerer den nyeste teknologi med nul-emissionsbiler. Det er vores mission at levere den mest miljøvenlige kørselsløsning på markedet - uden at på kompromis med brugervenlighed og pris.

Kontaktinformationen

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Tak for en fin oplevelse

Tak for en fin oplevelse
Viggo chauffør kom som aftalt, behagelig tur og behagelig chauffør
Mvh Dorte

1. Juli 2024

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse og vi ser frem til at køre med dig igen i fremtiden🚘

Bedste hilsner 😊

Dukker aldrig op.

Forudbestiller en Viggo med 8 timer. Fik godt nok tildelt en chauffør, men da jeg står op og skal afsted på arbejde har de fjernet chauffør og der kom aldrig nogen.
Alt uden nogen form for udmeldelse.
Det første og sidste gang jeg bruge dette selskab. For sent på arbejde og for sent ud til kunden.

29. Juni 2024

Hej Patrick,

Tak for din anmeldelse.

Jeg vil gerne beklage din oplevelse mange gange. Dette er under ingen omstændigheder acceptabelt og lever ikke op til vores serviceniveau.

Du må meget gerne skrive via chatten eller support@viggo.com, så vi kan gå videre med sagen internt samt kompensere dig.

Vi skulle hjem fra koncert

Vi skulle hjem fra koncert
Metroen og busserne var fyldte, vi gik ind på Viggo og bestilte en bil og vi kunne nemt sætte 2 stops på. Chaufføren var der hurtigt og var flink og havde en ren og fin bil.

23. Juni 2024

Hej Philip,

Mange tak for din anmeldelse!
Det lyder som om, I havde en dejlig aften efter koncerten, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer hjem hurtigt og nemt. Det er skønt at høre, at I fandt det let at bruge appen, og at chaufføren og bilen levede op til jeres forventninger 💚

Vi ser frem til at køre jer igen på jeres næste eventyr! 🙌

Good service

Good service
Reasonable rates

22. Juni 2024

Hi Bannucs,

Thank you for your rating.

We are happy that you enjoy our service and our rates aswell😊

All the best!

Team Viggo 🍃

God oplevelse til lufthavnen

Da mit sædvanlig lift til lufthavnen var forhindret, måtte jeg bestille en taxa og valgte for første gang at benytte mig af Viggo. Efter reservationen fik jeg tildelt en chauffør, senere fik jeg tildelt en ny chauffør.

Skulle i lufthavnen tidligt om morgenen og havde efter reservationen læst anmeldelser fra folk der havde oplevet at få annulleret deres tur tidligt samme morgen de skulle afsted, så jeg dobbelt tjekkede flere gange - uden grund, for min chauffør Lars Bo var der før tid og sendte en besked om at han ville være der 10-12 min senere så jeg ikke stressede :)

En rigtig god og behagelig tur, og ikke sidste gang jeg kommer til at benytte mig af Viggo.

28. Mai 2024

Hej Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at din tur til lufthavnen med Viggo var behagelig og stressfri, trods den tidlige afgang. Vi sætter stor pris på dine positive ord om vores chauffør, Lars Bo, og vil sørge for at dele din ros med ham 🙌

Vi forstår, hvor vigtigt det er, at alt går som planlagt, især når det gælder transport til lufthavnen. Det glæder os at høre, at vores service levede op til dine forventninger, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du har brug for en taxa 🚕

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chauffør var meget venlig og utrolig…

Chauffør var meget venlig og utrolig hjælpsom. Bil ren og tiderne passede.

12. Juni 2024

Hej Laila,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft positive oplevelser med vores chauffører og vores service 🙌
Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi er stolte af at kunne levere en venlig og behagelig transportoplevelse 💥

God dag!

Ordentlige chauffører

Kørt med Viggo fire gange. Ingen sure, trætte og gnavne chauffører, kun venlige og behagelige chauffører. Kører ikke med de “gamle” taxaselskaber fra nu af.

8. Juni 2024

Hej Dennis,

God dag!

God tur til en god pris

Sajid var meget præcis og en god chauffør.

6. Juni 2024

Hej Jørn,

Mange tak for anmeldelse.

Det glæder os at du havde en god tur med Sajid😊

Rigtig god dag,

Kan kun anbefales.

Taxaen kom hurtigt. Bilen var flot rengjort og chaufføren kørte pænt. Alt i alt en god oplevelse.

2. Juni 2024

Hej Karsten,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi har glade for at høre om din gode oplevelse og vi ser frem til at køre med dig igen i fremtiden🚘

Bedste hilsner 😊

Fantastisk chauffør

Fantastisk chauffør, fantastiske samtaler, alting bedre end perfekt

1. Juni 2024

Hej Olivia,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har nød dig af vores service😊

Bedste hilsner,

Hjemtur der fungerede!

Vi kom hjem med fly kl 1.15 i nat. Min mand er handicappet og vi havde en del bagage. Hjælperen i lufthavnen og jeres chauffør samarbejdede om at få os ud til taxaen. Behagelig køretur og vi blev så hjulpet ind med al bagagen da vi nåede hjem. Rigtig god oplevelse som vi vil dele med andre 😊

29. Mai 2024

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for at høre i nød vores service på jeres tur og vi glæder os til at køre med jer igen i fremtiden🚘😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De lever ikke op til forventning

De lever ikke op til forventning. Uprofessionelt og tydeligvis ikke særlig orienterede.

20. Mai 2024

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse.

Jeg vil gerne beklage din oplevelse og vi vil endelig, gerne høre mere omkring den, såvel som hvad vi kan gøre bedre i fremtiden.

Du må meget gerne skrive via chatten eller support@viggo.com.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rar chauffør og en dejlig bil

Rar chauffør og en dejlig bil. En fantastisk oplevelse.

20. Mai 2024

Hej Mogens,

Tusind tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at du har nydt dig af vores service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har aldrig haft noget at klage over!

Nemt at bruge. Dejligt at vide hvad turen kommer til at koste inden man neslutter at bestille en taxa. Jeg har aldrig haft noget at klage over.

19. Mai 2024

Hej Majken,

Mange tak for din anmeldelse😊

Vi glæder os til at køre med dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse tur/retur fra hospital

Jeg skulle fragtes til Hvidovre Hospital fra Islands Brygge grundet potentiel hjernerystelse. Chaufføren Mark tilbød vand at drikke, slukkede for radio og forholdt sig i ro under hele turen. Elbilens lydisolering og manglende støj gjorde også en kæmpe forskel for turen. Ved ankomst til hospitalet tilbød chaufføren at afvente i området under eftersynet, så jeg var sikret samme behandling på hjemturen. Super overskud og empati fra chaufførs side!

28. April 2024

Hej Uffe,

Først og fremmest vil vi gerne sige, at vi er glade for du kom til hospitalet og vi håber at alt gik som det skulle🙏

Vi takker dig for du gav dig til til at skrive denne anmeldelse og vi er glade for vores chauffør gjorde alt for du kom sikkert afsted,

Rigtig god bedring🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Punktlighed og rigtig god service

Havde fået anbefalet Viggo.
Kan kun sige alt fungerede over al forventning.
Herfra de bedste anbefalinger.
Vil helt sikkert bruge Viggo næste gang vi er i København.

15. Mai 2024

Hej John,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os til at køre med dig igen, når du er København😊🚘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig nemt at forudbestille taxa til lufthavnen

Forudbestilte taxa til at hente min mor først og bagefter mig da vi skulle på ferie. Det var supernemt i appen og chaufføren var punktlig og meget behagelig, særligt overfor min mor som er ældre.
Bruger Viggo fremover når jeg skal bruge taxa til lufthavnen.

4. April 2024

Hej Sarah,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har valgt at bruge os fremover🤗

Rigtig god dag,

Team Viggo🍃

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr