ViewAll Bewertungen 7

TrustScore 4 von 5

4.1

1. Softwareanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos ViewAll får du adgang til en løsning, hvor du nemt kan få et formueoverblik. Du læser mere om ViewAll løsningen på www.viewall.dk. Herudover får du også adgang til forskellige økonomiske og livstjek. På siden www.viewall.com kan du uden beregning, booke et gratis PensionsTjek Før SeniorlivsTjek TestamenteTjek FremtidsfuldmagtTjek antallet af gratis Tjek - udvides løbende.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

7 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had a great introduction to the…

I had a great introduction to the ViewAll platform. The meeting gave me new insights into my finances and helped me see opportunities I wasn’t aware of before.

The service was professional, clear, and easy to understand. I can definitely recommend ViewAll — especially if you want a complete overview of your financial situation. I’d recommend booking a meeting with ViewAll when you want to get the full picture.

20. November 2025

Antwort von ViewAll

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig virkelig, at introduktionen til ViewAll-platformen gav dig nye indsigter og gjorde det lettere at få øje på muligheder i forhold til dit økonomisk overblik. Det er præcis sådan en oplevelse, vi håber, du sidder tilbage med efter en præsentation.

Det betyder også meget at høre, at du oplevede servicen som professionel, klar og let at følge med i – og at du vil anbefale os videre. Den tillid tager vi ikke for givet.

Vi tales ved.

De bedste hilsner
Søren Lindhardt

Customer Relation Manager, ViewAll.dk og ViewAll.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Usand markedsføring

Jeg har konfronteret Viewall med deres brug af falske profiler og anmeldelser på deres hjemmeside.

Det resulterede i en blokering på Facebook.

Hvis man har så lidt morale at man ikke kan omgåes sandheden bør man ikke rådgive andre mennesker om deres økonomi!

-------------------

I kan jo kigge lidt på hvem der er moderator på Facebookgruppen "Det sker i Svendborg" og evt. se hvordan jeres produkt tidligere er blevet voldspammet på denne side og hvordan helt alm. mennesker (inkl. mig selv) er blevet blokeret fra siden fordi de har kommenteret på jeres ulidelige og upassende reklamespam!

-------------------

Nu har jeg snart fået nok af jeres glatte svar. Gå ind på Facebookgruppen "Det sker i Svendborg" og brug søgefunktionen.

Søg på "Viewall" så kan I se hvem der har spammet gruppen og hvem der har blokkeret mig for at have kommenteret på alt det spam.

Hvis I ikke gider bruge 2 minutter på dette, har I ingen interesse i at modbevise noget!!!

-----------------------
Update 26-02-2025

Hvorfor gør I ikke blot det jeg beder jer om, det tager 2 minutter. Så kan I jo se navnet på den person det handler om?

I skal ikke bilde mig ind at der er en person der laver SÅ MEGET reklame for jer uden at I har kendskab til vedkommende! - det begynder ærlig talt at blive en lille smule latterligt at læse jeres svar.

12. Juni 2024

Hej Jesper Petersen,

Vi ejer ikke gruppen "Det sker i Svendborg" og ViewAll kan derfor ikke blokere dig fra denne gruppe. Så vi anbefaler, at du kontakter gruppe ejeren vedrørende din blokering.

Vi gentager vores tilbud, om at du giver dig tilkende og kontakte vores kundeservice via mailen kundeservice@viewall.dk, så vil vi få en af ejerne til at ringe dig op, så vi får en dialog om, hvad du tænker ViewAll skal gøre for at hjælpe dig og hvad du tænker ViewAll skal modbevise.

Vi ser frem til at høre fra dig.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej Jesper Petersen,

Vi beklager, hvis du har haft en dårlig oplevelse, som er udenfor vores kontrol. ViewAll har ingen indflydelse på administratorer eller moderering af Facebook-grupper som "Det sker i Svendborg". Vi ejer ingen Facebook-grupper og har derfor ingen mulighed for at blokere brugere.

Vores mål er at hjælpe private forbrugere med viden og indsigt inden for områder som bank, boliglån, pension og testamenter m.m.. Siden ViewAlls opstart i marts 2024 har over 1.200 kunder allerede benyttet sig af vores ViewAlls hjælp og samarbejdspartnere, og mere end 3.800 har oprettet en ViewAll-konto.

Vi vil gerne tage en dialog direkte med dig, hvis du kontakter os på kundeservice@viewall.dk. Indtil videre har vi desværre ikke modtaget nogen henvendelse fra dig, men vi glæder os til du giver dig tilkende overfor os.

Kundeservice
ViewAll.dk

Tak for din feedback.

Du kan, da vi oprindeligt var ved at lancere vores hjemmeside, have set eksempler fra vores hjemmesidedesigner på, hvordan vi skulle præsentere en referenceudtalelse på hjemmesiden ViewAll.dk.

Vi har dog ikke markedsført disse eller haft dem på hjemmesiden, siden vi lancerede, men har og vil kun have reelle ViewAll-brugere på vores hjemmeside.

ViewAll har ingen Facebook-grupper, så vi har ikke og kan ikke udelukke dig fra nogen gruppe. Vi tænker, at du må forbinde os med nogen andre i denne sammenhæng.

Du må meget gerne kontakte os på kundeservice@viewall.dk, da vi ikke kan finde nogen mails eller andet, hvor du har konfronteret os med din oplevelse udover her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik den bedste rådgivning af…

Jeg fik den bedste rådgivning af Martin.

Det hele virkede meget professionelt og gode svar på mine spørgsmål, kan kun rose pensionsrådgiveren, det som før var en jungle for mig står nu klart.

8. April 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bookede et pensionstjek via gruppen…

Jeg bookede et pensionstjek via gruppen Det sker i Odense.

Jeg blev efterfølgende ringet op og mødt af en yderst kompetent og rar person.

Vedkommende gennemgik detaljeret mine pensioner, dette så jeg fik det fulde overblik over mine mulige fordele.

Jeg kan varmt anbefale et møde med ViewAll, det var det hele værd.

31. Mai 2024

Kompetent pensionsrådgivning!

ViewAll har sparet mig for at betale 1,75% i afkast til mit forrige pensionsselskab, til nu at nøjes med 0,26% til mit nye og selvfølgelig de 0,4% de tager for deres administration.

De har sparet mig for tid og penge - Tak for dét ViewAll!

Det skal retmæssigt nævnes, at jeg blev bekendt med ViewAll i gruppen Debat om Realkreditlån på Facebook.

29. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev gjort opmærksom på at man i…

Jeg blev gjort opmærksom på at man i gruppen JegTilbyder .dk på Facebook kunne bestille en samtale med deres pensionsmægler.

Jeg bookede møde og blev ringet op.

Jeg fik foretaget mit pensionstjek, og kan varmt anbefale et møde, da personen der ringede mig op var yderst venlig og kunne besvare mine mange spørgsmål,

De fandt frem til via nogle justeringer, at kunne optimere min pensionsindtægter betragtelig og derfor anbefaler jeg at ALLE burde tage et tjek gennem ViewAll.

20. Mai 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg i Facebookgruppen Debat om Bank…

Da jeg i Facebookgruppen Debat om Bank & Realkreditlån hørte om ViewAlls pensionstjek tænke jeg, at det var en god lejlighed til at få kigget på mine pensionsordninger.

Mødet gik fint og tog kun ca. 30 minutter, så havde jeg fået oplyst, at mine pensionsudbetalinger kunne øges betragteligt.

De bedste anbefalinger herfra.

12. Mai 2024

Kundeservice, ViewAll.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr