Vida La Luu Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4.8

Den bedste kundeservice/ reklame for en butik, er for mig, når en fejl/kundereklamation bliver rette på hurtigste, bedste vis og når der så følger en undskyldning med så vidner det for mig om en pro... Mehr ansehen

Vida La Luu har altid de fineste ting til gode priser. Bestillingen bliver pakket og forsvarligt sendt inden for få dage. Det er altid en fornøjelse at besøge hjemmesiden - på jagt efter spændende nyh... Mehr ansehen

Fik det jeg havde bestilt, indenfor den aftalte leveringstid. I forsendelsen lå en lille personlig håndskreven hilsen, dette er en fantastisk god idé :o)

1. Innenarchitekt

Vida La Luu er en webshop med boliginteriør som er nøje udvalgt til at matche tidens trends og tendenser. Vi tilbyder ligeledes indretningsløsninger for virksomheder og butikker.

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

I dont get my produkts!!!!

J dont get my produkts! whwn I seek them they are in Norway, but then I can see more

14. Februar 2017
Vida La Luu-Logo

Antwort von Vida La Luu

Dear Brynhild,
Im so sorry, the parcel is sadly returned yesterday by the Post in Norway, because of some missing informations, I have send you an private email, so we can find a quickly solution.

I'm very sad that you have had this experience!

All the best,
Luise/Vidalaluu.

Super kundeservice

Virkelig god kundeservice. Godt indpakkede varer intakte varer ved ankomst. Hurtig Levering.

12. Dezember 2016

Anbefales!

God og personlig service i særklasse!
Tak for en god ´handel, flot indpakning, personlig hilsen og hurtig levering :)

15. November 2016

SUPER

Dejlige vare. God side. Hjælpsom kundeservice. Hurtig levering. Tip top
:-)

26. Oktober 2016

Personlig hilsen

Fik det jeg havde bestilt, indenfor den aftalte leveringstid.

13. Juni 2016

Total gennemført concept

Fedeste butik jeg nogensinde har besøgt. Min søn på 8 år var ligeså imponeret og villig til at lade sig adoptere med det samme;-)
Sød betjening, lækre brands og hurtig levering

10. Juni 2016

Godt udvalg og god service

Jeg har handlet hos Vida La Luu nogle gange og hver gang har jeg oplevet en super god service.
Mine varer er blev leveret efter få dage og her i julen ovenikøbet i en rigtig flot indpakning.
Jeg ser frem til at handle hos Vida La Luu igen😊

12. Dezember 2014

fantastisk service

Købte 2 ting på tilbud hos vida la luu. Selvom beløbet ikke var særligt stort blev det tilbudt om jeg ville have dem pakket ind uden ekstra omkostninger. Fik tilmed mulighed for selv at vælge farve på papiret. - sikke en service👍 modtog pakken på posthuset 3 dage efter bestilling. 2 stk gaver pakket så lækkert ind - lige klar til at give videre til en heldig modtager😄

12. Dezember 2014