Unternehmen hat geantwortet
Mycket tryggt, tydligt , fick svar på alla frågor .... Mycket trevligt och man fick olika förslag vad man kan hitta i närheten..., vem bor mäst i området, vi fick godis , kakor och dricka ...
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snabb och proffsig hjälp från kundtjänst, betydligt bättre än min tidigare hyresvärd!

Antwort von Victoriahem
Hyr inte lägenhet av dessa hyresvärdarna, de hör inte av sig efter att man varit på visning. Om jag ska rekommendera någon hyresvärd (i Karlskrona) så rekommenderar jag Karlskronahem. Lägenheterna må vara dyra, men säkrare och mycket mer pålitlig än dessa hyresvärdarna. Det verkar som att många känner sig lurade och jag håller med dem. Det känns emellanåt som att dessa bara bedrar folk när de har åkt över land och rike, för att sedan inte höra av sig ens. Bedrövligt.

Antwort von Victoriahem
Sitter och väntar på att bli uppringd för att de ska komma och fixa felanmälda saker. Tidigare har det tagit upp till 8-9 gånger av påminnelser tills de fixat något, eller de har bara släppt det och strukit det som felanmälan. Har gått över en vecka nu.

Antwort von Victoriahem
Riktigt dåligt hyresvärd hyr aldrig lägenhet hos de, hellre sova på gatan än hyra av dessa pengar kåta hyresvärd, speciellt , nyköping Riktigt idioter till granne men när man anmäler så gör de ingenting , ja ska flytta och kommer aldrig hyra av dessa känslokalla oansvariga hyresvärd akta er hyr aldrig av dem.

Antwort von Victoriahem
Mycket tryggt, tydligt , fick svar på alla frågor ....

Antwort von Victoriahem
Som bostadssökande förväntar man sig en professionell och transparent process, men tyvärr uppvisar Victoriahem systematiska brister som skadar företagets trovärdighet.
Det är anmärkningsvärt att se den stora diskrepansen mellan Victoriahems egna interna mätningar (via AktivBo), som gör gällande att ca 73 % av hyresgästerna är nöjda, och den verklighet som speglas här på Trustpilot. En sådan skillnad i statistik tyder på att de interna mätningarna inte fångar upp de faktiska problemen i uthyrningsprocessen.
Mina erfarenheter bekräftar ett djupt problematiskt mönster:
Systematiska kreditupplysningar utan uppföljning: Victoriahem tar kreditupplysningar på mig så fort ett intresse anmälts, långt innan någon visning ägt rum. Att belasta en individs kreditvärdighet på detta sätt, för att sedan låta objektet ”försvinna” från hemsidan utan förklaring, är ett oacceptabelt förfarande. En kreditupplysning ska vara slutsteget innan kontraktsskrivning, inte ett rutinverktyg som används utan avsikt att fullfölja processen.
Bristande kommunikation: Trots utlovade visningar sker ingen återkoppling, vilket upplevs som både missledande och nonchalant mot sökande som väntar på svar.
På grund av dessa återkommande brister och vad som framstår som obehöriga kreditupplysningar, kommer jag att vända mig till Integritetsskyddsmyndigheten (IMY). Det är viktigt att pröva om Victoriahems hantering av personuppgifter och kreditupplysningar följer gällande lagstiftning och god sed på hyresmarknaden.

Trevlig och snabb service
Hjälpsam lugn lyssnar
Inväntar
Kollar upp
Följer även upp så att allting fungerar som det ska
Omtanke och godhet

Antwort von Victoriahem
Aldrig varit med om så dålig service av ett företag i hela mitt liv. Har haft med dem två gånger att göra vilket ett var ett dödsbo som dem bråkade om och sedan nu när man ska flytta och lämnat allt så bestämmer dem sig för att ta in sotare och göra visning på lägenheten och sen klagar på att jag inte städat det som uppkommit efter utflytt. Bor hellre ute i en soptipp alternativt är hemlös än flyttar in där victoriahem är min hyresvärd.

Antwort von Victoriahem
Inte bott hos men hanterat som tekniker. Helt odugliga att få tag i. Och när du väl får tag i dom som vet dom inget. 5 pers hade slarvat bort nycklarna till en byggnad. Ingen visste vem som hade den. Tog veckor att lösa medans jobbet väntade.
Får bokat tid för besök när nyckeln är hittad men ingen dyker alls. Helt odugliga.

Antwort von Victoriahem
När vi först flyttade in fick vi en jättebra hyresvärd, nu när vi har flyttat ut och så ska den nya hyresvärden hålla på. Vi har inte tyckt om henne från första början, då hennes attityd kändes sådär. Har fått icke godkänt besiktning 3 sicken gånger!! Då hon ska överdrivet krypa på golvet och lägga sig överallt för att hitta lite smuts och ännu mer fel! Och vi hade en bra städfirma som gjorde sitt jobb.
Eftersom vi har katter så har hon gnällt på kattkiss sen dag ETT, hon kallade dit nån snubbe från OCAB för att lukta osv. Men själv sa hon Anticimex, sen att hon hade fått protokollet och att lägenheten behövdes saneras??! Men snubben sa på plats att det luktar ingenting och att det är mycket tveksamt till en sanering. Men nej då ska hon fortsätta att säga att det behöver saneras utan nån bevis på protokollet! När hon nämner saker som ska städas säger hon bara rummen, men inte något SPECIFIKT! Inte konstigt att hon kan hitta på något nytt fel hela tiden, håller på med vilseledning och sånt. Har en checklista som jag har kollat igenom, men den gör hon till överdrift.
ALDRIG MER hos er så länge hon är hyresvärd i Västerås.

Antwort von Victoriahem
Vi vill tacka för ett bra samarbete. När vi uppmärksammade att väggarna var smutsiga föreslog vi att själva få färg för att måla, vilket fungerade bra. Köket var inte ordentligt städat vid inflyttning, och som kompensation fick vi 1 500 kronor i rabatt på hyran, vilket vi uppskattar.
Efter att vi även kontaktade er via mejl angående det fruktansvärt dåliga skicket i områdets soprum, har åtgärder vidtagits. Städning har påbörjats och tömningen fungerar nu bättre.
Tack för att ni lyssnade på våra synpunkter och tog ansvar för förbättringarna.

Antwort von Victoriahem
Alldeles för hög hyra på den lägenhet jag hade, inte den standard som gjorde hyran befogad.
Glad jag flyttade därifrån.

Antwort von Victoriahem
Den 29 januari även att hon lovat få lägenheten jag fick inte pga de stå från 1-05 att kommer in hon ändra bara att känna den kunden som bor och dom är samma natilitet from gamla ygoallavien efter hon sa att miste flyta from 1 mars bara att känna honom i sist jag fick inte även dom lovat mig sämsta fastigheten som jag vet nu jag fick anat stad men jag kommer och rekommendera flyta inte hos viktoria hem

Antwort von Victoriahem
Kundtjänst och Uthyrare på victoriahem är under all kritik. Ingen som helst koll på vad dom sysslar med! Kompetensen har nått botten!
Dear Victoriahem management you are one of the worst landlord but dont worry you are not the only one. Your staff some how believes that you are doing some kind of favour to your tenant by providing apartments but remember you are NOT doing it for free. It is not you favouring your customers, rather it is your customers giving you business... and to be honest if they would have a choice, i am pretty sure that more than half of your customers would never like to continue living at your apartments. Please ensure that your teams really understand that your customers/tenants are not cockroaches.

Antwort von Victoriahem
Riktigt dåliga som tar betalt för efterstädning på fel som rostig ugn och och saker som inte är relevanta.
Bifogar heller inte kvitton i samband med låsbyte och efterstäd på faktura eller Mail.
Som professionellt företag kan man inte göra så utan att visa vilket företag man anlitat för att utföra jobbet.
Om det nu vore så att victoriahem utfört städningen själv så är det punkterna som skulle återgäldats uppskattningsvis ett arbete på 1-2 timmar.
Det priset de tagit betalt för är absolut inte skäligt överhuvudtaget.
Varnar folk att va extra noga att hålla bra kontakt med hyresgästföreningen/nämnden när ni har med dessa fifflare att göra

Antwort von Victoriahem
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.