Tim is een lieve, gezellige man die vanuit huis voor DHL en DPD pakket punt is. Goed georganiseerd, altijd even gezellig een praatje en altijd vrolijk😊 en handige tijden open voor mensen die overdag... Mehr ansehen
Altijd super geholpen bij dit pakketpunt! De service is echt top: vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Of ik nu een pakket kom ophalen of iets moet versturen, ze staan altijd klaar om mee te denk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ontzettend goede service van een hartstikke vriendelijke man. Waar een normaal pakketpunt stopt gaat deze man verder om je te helpen. ik ben met volle verbazing en opluchting vertrokken omdat ik niet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer vriendelijk en accuraat. Denkt mee met de klanten en helpt zonodig met inpakken van grote objecten welke verzonden moeten worden, zonder er iets voor te rekenen. Vaste klanten herkent hij en wee... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ontvang en verstuur jouw pakketje wanneer het jou uitkomt. Makkelijk en snel via jouw ViaTim Punt!
Niederlande
- viatim.nl
Hat 38 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechtste service en pakketpunt!
Het is inmiddels de vierde keer dat mijn pakketjes op een vrijdagavond worden geweigerd bij het pakketpunt in Zaandam aan de Morgensterstraat. Volgens het personeel komt de chauffeur dan al langs en willen zij de pakketten niet het hele weekend in het filiaal laten staan.
Ik vraag mij echter af of dit werk dan wel geschikt is voor een pakketpunt, als er structureel geen pakketten kunnen worden aangenomen op een vast moment van de week. Dit is werkelijk zeer teleurstellend.
Eerder heb ik hierover ook telefonisch contact gehad met het Viatim-kantoor en een klacht ingediend. Mij werd toen verteld dat er iets mee gedaan zou worden, maar helaas is er sindsdien niets veranderd ook daarna zijn mijn pakketten opnieuw geweigerd.

Altijd goede service
Altijd aardige en behulpzame man!

Antwort von ViaTim
Goede pakketdienst; Een topper is Marijke!
Een topper is Marijke, vriendelijk en behulpzaam. Echt fijn om naar toe te gaan. Ze heeft zelfs een pakketje bij mij thuis opgehaald.
Ik ga er speciaal naar toe voor de klantvriendelijkheid vanuit Burgum.

Eigenlijk nog niet open
We waren te vroeg, maar konden toch langs komen

Snel en vriendelijk
Altijd vriendelijk, snel, goede openingstijden

Goede ervaring met Faas
Goede ervaring met Faas. Een hele lieve man, staat open voor een praatje en doet zijn werk met passie!

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring bij Buurtpunt ViaTim & Essie. Pakket is daar gisteren eind van de middag aangekomen en vandaag al weer met de bezorger mee teruggegeven, omdat het punt vol was. Nu is mijn pakket kwijt. Daarnaast ook niet vriendelijk te woord gestaan helaas. Ik laat hier absoluut geen pakketjes meer bezorgen!

Antwort von ViaTim
Aardige behulpzame man en makkelijke…
Aardige behulpzame man en makkelijke ophaaltijden na werktijd :D

Antwort von ViaTim
Vriendelijke service en fijne…
Vriendelijke service en fijne openingstijden

Zeer tevreden bij Chelsea
Zeer tevreden bij Chelsea
Viatim in Boekhoute.
Enorm vriendelijk

Pakketpunt dicht, vakantie?
Normaal gesproken gaat het prima, echter nu zou er 3 dagen geleden al een pakketje bezorgd zijn daar, volgens Wehkamp, en is de deur steeds gesloten...meerdere malen langs geweest, niks, geen mens thuis. Vermoeden bestaat dat ze op vakantie zijn. Een tip voor de mensen die voor viatim werken, geef door wanneer er geen pakketten bezorgd of opgehaald kunnen worden, ik heb een hele dure bikini besteld ( meer dan 100 euro) en we vertrekken over een paar uur op vakantie. Nu dus zonder nieuwe bikini , maar wel veel geld kwijt! Als ik dit had geweten, had ik voor een andere bezorgoptie gekozen!

Antwort von ViaTim
Super vriendelijke mensen die alles…
Super vriendelijke mensen die alles pico bello op orde hebben! Ik kom hier heel graag! Super service, altijd met een glimlach!

Antwort von ViaTim
Goed bereikbaar en snel geholpen
Goed bereikbaar en vlotte en vriendelijle medewerker

Antwort von ViaTim
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.