Wij willen, via deze weg, graag laten weten dat we zéér tevreden zijn, over het uitgevoerde werk, namelijk het plafond schilderen . En de verzorging er omheen zoals het afplakken van vloeren, mu... Mehr ansehen
Zo wat een malafide praktijken schilder langs geweest wat een slecht werk drie ramen beschadigd overal druipers zakkers, verf op de muren geen klim materialen bij zich constant afspraken niet nakome... Mehr ansehen
Heldere en vriendelijke service. Contact via mail en telefonisch als prettig ervaren. De schilder die is geregeld heeft mooi werk geleverd en was nel klaar. Heel blij mee
Kwaliteit geweldig. De aanvraag is netjes en snel. Beantwoord Tijd en datum. Geweldig Schilders netjes werk afgeleverd. Waarbij de temperatuur boven de 30 geraden was. Netjes alls op geru... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Specialist op het gebied van alle soorten schilderwerk en meerjaren plannen.
Niederlande
- vgo-garant.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 35 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vrij recent een aanvraag bij VGO ingediend voor schilderwerk keuken, huiskamer en gang
Vrij recent een aanvraag ingediend voor schilderwerk in huis. VGO reageerde als eerste. Contact met VGO was professioneel, prettig en vriendelijk. Vanaf het bezoek voor het bekijken van de werkzaamheden en meten tot het klaren van de klus was heel vlot en goed afgewerkt. De schilder was netjes, rustig en deed aan een stuk zijn werk. Verhouding prijs/kwaliteit zeer goed. Ik zou zo weer VGO inschakelen als ik schilderwerk zou hebben.
Dus meer dan tevreden en zeker 5 sterren waard.
Juiste prijs/kwaliteitsverhouding
Wij zijn tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
Er waren een beperkt aantal punten qua oplevering maar die zijn de volgende dag hersteld.
Het is fijn dat alles binnen één dag geschilderd werd, waardoor wij maar beperkt rekening hoefden te houden met het beschikbaar zijn en laten drogen.
Ik heb voor de 2de keer dit bedrijf…
Ik heb voor de 2de keer dit bedrijf ingeschakeld om de werkzaamheden uit te voeren.
Het is echt moeilijk om een goed iemand te vinden die ook netjes te werk gaat en duidelijk is met wat ik kan verwachten!
Ik hou van duidelijke communicatie en dat vooraf word gezegd dit en dat en werd zelfs klein stukje extra meegepakt met verf super lief!!
Ik zeg tot ziens!
Bizar slechte uitvoering werk & geen oplossing!
Opnemen werkzaamheden en offerte verliepen allemaal soepel. Daarna ging het mis. We zijn niet tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Er kwamen 'schilders', die niet veel ervaring hadden. We zijn opgelucht dat we de buren niet gevraagd hebben om mee te doen. Diverse meldingen gemaakt van onze klachten bij het bedrijf. Helaas bracht herstelbeurt 1 met dezelfde schilders en herstelbeurt 2 met een andere schilder geen positief vervolg. Na 2 verschillende schilders, 3 schilderpogingen was ons vertrouwen verdwenen. Het houtwerk ziet er niet uit, sinaasappelhuid schilderwerk, zakkers, druipers, het is een bende! Gelukkig werd dit ook bevestigd door de kwaliteitscontrole vanuit het bedrijf, alle werkzaamheden werden afgekeurd. We hadden verwacht, dat VGO Garant daarna een goede oplossing zou bieden, helaas bleek de realiteit anders. Op een tegenvoorstel werd niet meer gereageerd. Heel teleurstellend, dit is niet wat je zou verwachten van een bedrijf.
Wij blijven achter met veel ellende als het gaat om de staat van het schilderwerk, er is sprake van veel extra werk/kosten voor het (professionele) schildersbedrijf die het schilderwerk volgend jaar gaat herstellen. Het hele gebeuren heeft iets gedaan met ons gevoel van rechtvaardigheid en we hopen dat andere mensen deze ervaring bespaard blijft.
Beste VGO-Garant,
Beste VGO-Garant,
Op uw verzoek reageer ik met mijn reactie over het verloop en resultaat van het schilderwerk.
Het contact de schilders en de antwoorden op mijn vragen was plezierig.
Er werd steeds netjes gewerkt en het eindresultaat was geheel volgen onze verwachting.
Omdat het buitenwerk, door de regen, niet geheel naar wens was uitgevoerd is dat direct in orde gebracht en het resultaat mag gezien worden.
Ik kan en zal uw schilders bij iedereen aan bevelen.
De contacten met uw kantoor waren plezierig en steeds direct.
R. Brouwer, Gilze
Via VGO schilders gevonden voor het…
Via VGO schilders gevonden voor het schilderen van de buitenkant van onze woning, de prijs was redelijk scherp en de afspraak was vrij makkelijk gemaakt. Geluk gehad met prachtig droog weer. Vriendelijke schilders die prima werk hebben afgeleverd. Slechte stukjes houtwerk prima gerepareerd.
We hebben VGO ingeschakeld voor het schilderen van de buitenkant van onze woning, de prijs was scherp en de afspraak was snel en makkelijk gemaakt. Daarnaast was de schilder zeer kundig en werd er overal rekening mee gehouden. Fijne ervaring en het schilderwerk ziet er meer dan prima uit!
VGO zeker aan te raden
Fijne manier van werken met VGO. Zeer goede communicatie. Kan het iedereen aanbevelen.
Schilders hebben ook zeer goed werk afgeleverd.
Opgelost!
Update:
Op donderdag 10 april is het werk uiteindelijk perfect opgeleverd, waar we erg tevreden over zijn. De kwaliteit van het eindresultaat is zoals gehoopt. We vroegen om een andere schilder omdat de eerste niet netjes had gewerkt.
De schilder die alles kwam opknappen, heeft het heel goed gedaan.
Wel is er nog ruimte voor verbetering in de communicatie vanuit VGO. Doordat zij werken met onderaannemers, worden bepaalde zaken soms vergeten of niet goed doorgegeven. Dat zorgde onderweg voor wat verwarring en vertraging.
Wij zijn uiteindelijk blij met het resultaat, ik hoop dat VGO wat doet met de kritiek punten ter verbetering van hun communicatie. Zowel naar de klant als hun schilders.
______________
Juli 2024 de aanbetaling gedaan en de afspraak voor schilderwekzaamheden ingepland.
Maart 2025, nog steeds niet uitgevoerd! Reden?
De communicatie is erg slecht met vgo, op de dag van de afspraak wordt er afgebeld omdat de schilder ziek is, dan vraag je om een vervanger maar dat kan niet want die zijn er niet.
Andere reden op een zonnige 15 graden dag "er wordt noodweer voorspelt om 11:00 uur, dus we komen niet" de hele dag was het droog.
Dit alles telkens op de dag van de afspraak als je al vrij genomen hebt van werk.
20 Maart kwam een schilder, die niet heel netjes had gewerkt, dus wordt er een nieuwe herstel afspraak ingepland.
Hele goede ervaring met dit bedrijf !
Fijne ervaring met dit bedrijf, mooi werk afgeleverd, leuke schilders en wij zijn heel tevreden met het eind resultaat.
Snel en betrouwbaar
Snel en betrouwbaar
VGO is zeker aan te bevelen.
Houden zich aan de afspraak .fijn contact via mail
mail met Yvette en Tim .
De schilders werken netjes onder leiding van Javad.
Vakkundig en prettige samenwerking
De vakman werkt razendsnel maar werkt alles tot in de puntjes af. Het resultaat mag er echt zijn. Ook fijn: het is gewoon prettig samenwerken. Er wordt meegedacht, is altijd op tijd en houdt goed op de hoogte. Kortom, zeer tevreden met het geleverde werk!
Goede en prettige contacten met VGO…
Goede en prettige contacten met VGO GARANT BV. Een behoorlijke klus voor het schilderteam. Alles is perfect en correct verlopen. Sympathieke en vakkundige schilders
Goed schilderwerk en vriendelijke communicatie
Het contact met Ihab verliep vriendelijk en goed. De deur is netjes geschilderd door de schilder. Er waren wat plekjes aan de zijkant die hersteld moesten worden achteraf, maar ook dat is netjes en snel afgehandeld.
Goede service en top schilders
Ik heb 1,5 dag 2 top schilders over de vloer gehad. Ze werkte zeer secuur en netjes. Hebben alle wanden weer keurig glad gemaakt en geschilderd.
Heel mijn huis is opnieuw geschilderd. Ik geniet er iedere dag van.
Wij hebben het erg goed ervaren
Wij hebben het erg goed ervaren. Die jongens waren tijdig klaar, hebben hun werk heel nauwkeurig en goed uitgevoerd. Er was een goede onderlinge afstemming en communicatie geweest. Ik durf wel cijfer 9 te geven.
Top schilder
Yvet van VGO heeft ons uitstekend geholpen. Ze was altijd vriendelijk en behulpzaam. Fijn om zaken mee te doen.
De schilder, Mehrad, is ook een aanrader. Werkte lang door, dacht mee en heeft uitstekend werk verricht.
Kortom, wij kenden dit bedrijf nog niet, maar is zeker een aanrader.
Project schilderen,stucken en behangen
Project schilderen,stucken en behangen:
Project werd niet afgemaakt,slechte kwaliteit stuck- en behangwerk,schilder heeft schuurpapier nauwelijks aangeraakt, veel te veel moeten betalen voor dit project.
Reactie VGO Garant BV: opgeleverde werk is door een kwaliteitscontroleur van VGO Garant nagekeken; conclusie:schilder heeft werk afgeraffeld (niet gek, omdat de schilder drie dagen voordat hij dacht het werk gereed te hebben, weer naar een nieuwe klant vertrok).Schilder moest het aangenomen werk afmaken en het behangwerk overdoen.
Wij hebben bij VGO Garant aangegeven geen vertrouwen meer te hebben in deze schilder en verzocht een andere schilder het werk te komen hetstellen en afronden. Volgens VGO Garant was dit niet mogelijk, daar "we wettelijk verplicht zijn de schilder het werk te laten herstellen en af te ronden".
Bij VGO Garant hebben we aangegeven dat ons huis geen proeftuin is. VGO Garant heeft daarop een afkoopregeling aangeboden. Als reactie hebben we het nog te verrichten werk door een ander schildersbedrijf laten taxeren,en zijn tot de conclusie gekomen dat het door VGO Garant geboden afkoopbedrag nog niet de helft was van de door het opgeroepen schildersbedrijf getaxeerde bedrag.
Vervolgens heeft VGO Garant een kleine toezegging gedaan in de hoogte van het afkoopbedrag.
Het uiteindelijke resultaat is dat we geconfronteerd werden met flink wat onafgemaakt werk: verwijderen van het door VGO Garant aangebracht behang,het verder schilderen van diverse vergeten plinten,het verwijderen van diverse "zakkers" in het verfwerk,het weer verplaatsen van diverse meubels,afdekwerkzaamheden ten behoeve van het door ons ingehuurde schildersbedrijf,schoonmaakwerkzaamheden (voor de 2e maal).
ONZE WAARSCHUWING: haal je verzekeringspapieren van je rechtsbijstandverzekering alvast maar tevoorschijn,als je denkt je schilderwerk door VGO Garant te laten uitvoeren.
Ze zijn veel te duur en maken hun slogan "wat meer betalen voor een stuk kwaliteit" bij lange na niet waar! Gerekend naar de uren die hun schilder bij ons bezig is geweest,zou de schilder een advocaten-uurloon hebben gehad...Je hoeft niet veel fantasie te hebben om na te gaan wie met het overgrote merendeel van het projectbedrag is gaan strijken....VGO garant,dus....

Antwort von VGO Garant BV
Schilderwerk
De werkzaamheden zijn heel goed uitgevoerd. De aanbevolen kleur past bij mijn huis.
Vriendelijk en netjes
De schilder- en behangwerkzaamheden op zolder zijn netjes en snel uitgevoerd. Er werd ook goed meegedacht door VGO Garant en de schilder was erg vriendelijk.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.