Wij willen, via deze weg, graag laten weten dat we zéér tevreden zijn, over het uitgevoerde werk, namelijk het plafond schilderen . En de verzorging er omheen zoals het afplakken van vloeren, mu... Mehr ansehen
Zo wat een malafide praktijken schilder langs geweest wat een slecht werk drie ramen beschadigd overal druipers zakkers, verf op de muren geen klim materialen bij zich constant afspraken niet nakome... Mehr ansehen
Heldere en vriendelijke service. Contact via mail en telefonisch als prettig ervaren. De schilder die is geregeld heeft mooi werk geleverd en was nel klaar. Heel blij mee
Kwaliteit geweldig. De aanvraag is netjes en snel. Beantwoord Tijd en datum. Geweldig Schilders netjes werk afgeleverd. Waarbij de temperatuur boven de 30 geraden was. Netjes alls op geru... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Specialist op het gebied van alle soorten schilderwerk en meerjaren plannen.
Niederlande
- vgo-garant.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 35 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Schilderwerk VGO Garant
Deze schilders hebben een hoge kwaliteit geleverd en hebben gewerkt conform de gemaakte afspraken. We hebben zelfs nog wat verf mogen houden voor het eventueel bijtippen van plekjes.
Het begon met een moeilijke start
Het begon met een moeilijke start, men kwam op de afgesproken datum niet opdagen, Na klagen bij VGO bleek er sprake te zijn van interne miscommunicatie met een schilder. Uiteindelijk een nieuwe datum afgesproken waarop de schilders drie man sterk verschenen, ze schilderden namelijk ook bij de buurvrouw. Ze hebben goed werk geleverd. Eerst het houtwerk schoongemaakt daarna veel geschuurd en een kleine beetje geplamuurd, rotte glaslat vervangen en daarna alles in de grondverf. Uiteindelijk alles netjes afgelakt. Ze mannen hebben nauwkeurig gewerkt. Ik ben tevreden
vriendelijke hardwerkende schilders
vriendelijke hardwerkende schilders, behulpzaam voor ons ik ben nl invalide, keurig schilderwerk afgeleverd en dat op een huis met slecht onderhouden schilderwerk ,
Betrouwbare vakmensen tegen een goede…
Betrouwbare vakmensen tegen een goede prijs. Javad en zijn team zijn toppers.
I surely recommend
I am satisfied with the painting job on my exterior windows/door frames. The painter (Mo) was very professional and a very nice person too. He was on time every morning and did a good quality job. I found a little defect after the job was finished and he came back to repair it.
The price was not the cheapest, but still reasonable.
All in all happy and will certainly recommend.
Er is domweg vakwerk geleverd door een…
Er is domweg vakwerk geleverd door een zeer vriendelijke Roemeense schilder.
ZZP's hebben vakkundig werk geleverd
ZZP's hebben vakkundig werk geleverd, toppie zijn zeer tevreden.
Alleen de administratie is niet op orde met herinnering te sturen terwijl het allang betaald is,jammer.
De Roemeense schilder levert goed werk…
De Roemeense schilder levert goed werk maar de schilderes die erbij was had nog niet heel veel ervaring
Ik moest elke keer zeggen hoe ze moest schilderen
Daarom druipers omdat ze teveel verf op de kwast had
Cesar moet haar meer zeggen hoe het beter kan
Beter begeleiding
Leigrijs
Duidelijk afspraken op email (contract) en de waths app.
En goed werk geleverd
Goede schilder
Goede schilder. Snelle reactie.
Goed werk afgeleverd!!
Als netjes af gehandeld prima schilder…
Als netjes af gehandeld prima schilder netjes en beleeft
Prima professioneel werk geleverd bij…
Prima professioneel werk geleverd bij het witten van onze plafonds. Erg strak geworden. Wij zijn zeer content met de prijs en het werk van VGO-Garant,
De zzp schilders hebben goed werk…
De zzp schilders hebben goed werk geleverd. Komen nog terug om binnen ook wat schilderwerkzaamheden te verrichten.
Wel verloopt de communicatie met VGO / administratie stroef.
Krijg de rekening al vooraf er werkzaamheden zijn verricht.
Ook zijn ze moeilijk telefonische te bereiken. Gelukkig is het wel allemaal goed gekomen.
Maar qua schilderwerk is het een goed bedrijf.
Schilderwerk naar tevredenheid uitgevoerd
Goed schilderwerk en goed contact met de schilders.
Fijne hardwerkende schilders
Fijne hardwerkende schilders, communicatie ondanks de taalbarriere prima!
goed en snel gewerkt, wel aan de prijs
De schilders zijn positief in gesteld…
De schilders zijn positief in gesteld en goed op elkaar ingewerkt. Rustig mensen. Echt top
Schilders top! Communicatie VGO minder...
De schilders, ZZP-ers, probeerden hun werk zo goed mogelijk te doen en kwamen na kritische noot van mij na enkele dagen terug om dit te verhelpen. Top!! De administratie van VGO Garant loopt wel achter de feiten aan. Appjes versturen die eigenlijk niet bedoeld waren, en een aanmaning sturen terwijl ik de rekening keurig op tijd betaald had.
Ze schilderden op top niveau
Ze schilderden op top niveau. ze waren makkelijk bereikbaar voor adviezen en het werk werd professioneel uitgevoerd.
Al vragen netjes beantwoord en ze gave me goed gevoel als klant van VGO Garant.
Schilders hebben uitstekend werk gedaan, snel en keurig. deze mannen zijn absoluut aanraders
bedankt jongens.
VGO Garant heeft prima schilders…
VGO Garant heeft prima schilders gestuurd; beleefd, vriendelijk en zeer harde en professionele werkers. Zelfs behulpzaam met boodschappen sjouwen ;) Door regen kon er meerdere dagen niet geschilderd worden, daarom gingen ze het hele weekend door! Ik was onder de indruk hoe ze (5 en soms 6 man) met elkaar samenwerkten en overlegden. Ons huis staat er voor jaren weer schitterend bij🥇Bedankt jongens!
Werkzaamheden waren op top niveau…
Werkzaamheden waren op top niveau uitgevoerd.
Op prijs stel ik een bereikbaarheid en communicatie met kantoor. Alles mijn vragen waren snel en netjes beantwoord en ik voelde me goed als klant van VGO Garant.
Schilder heeft uitstekend werk gedaan , snel en netjes.
Schilder's houding was professioneel en klantgericht.
Absoluut aanrader als je echt mooi schilder werk wilt and geen extra zorgen wilt te maken.
Dank aan het hele team!
Zdenka , Delft
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.