Banner for Veteranforsikring Danmark

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Anstændig pris, fornuftig dækning. God vejhjælpsordning. Fin og fair behandling ved tyveri af køretøjer (i år 2012) Jeg savner dog mulighed for at tegne helårs forsikring, eksempelvis er min MZ TS2... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og behagelig samtale, imødekommende personale der har styr på tingene vedr. veteranforsikring. Kun godt at sige herfra og kan kun anbefales 👍 Og ikke mindst en fin pris på forsikring 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thisted Forsikring! I needed a quick insurance solution for my motorcycle and came across this company with super nice service. In fact, to be honest, the best and most “nærværende og venlig hjælp”... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først og fremmest hurtig tilgang gennem systemet til den rette person der med få oplysninger kunne svare mig korrekt og præcist på min forespørgsel. Dertil en serviceminded medarbejder.

Unternehmensdetails

Über Veteranforsikring Danmark

Vom Unternehmen geschrieben

I Veteranforsikring Danmark sætter vi pris på originalerne - og det har vi gjort i mere end 20 år.

Vores hjerter banker for de gamle køretøjer. De velholdte og velbevarede køretøjer. Dem, du pudser og plejer hele vinteren, så du kan køre søndagstur i kørselssæsonen.

Derfor skal du vælge os

Vi er specialister, og vi gør en dyd ud af at vide mest om veterankøretøjer. Det er sådan, vi sikrer, du altid får den bedste dækning på de bedste vilkår.

Vi støtter veteranlivet, for når vi støtter de klubber, der varetager veteranejernes interesser, kan vi hjælpe med at styrke fællesskabet.

Vi yder personlig betjening, uanset om du vælger at møde op på vores kontor, eller om du ringer til os.

Vi elsker veterankøretøjer. Vi er selv veteranentusiaster og ved, hvad du forventer og ønsker. Sådan kan vi bedst hjælpe dig.

Kontaktinformationen

Alt OK

Alt OK. Hurtig betjening

23. Februar 2026

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er rart at høre, at du oplever hurtig og professionel betjening hos os. Vi gør os nemlig umage for, at det skal være nemt at få hjælp, og at det vi leverer, er i orden.

Hvis du en dag får spørgsmål til dine forsikringer eller ønsker at ændre noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

God personlig service

God personlig service

20. Februar 2026

Hej Henrik

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er rigtig rart at høre, at du oplever god og personlig service hos os. Her i Thisted Forsikring lægger vi vægt på, at du bliver mødt ordentligt og i øjenhøjde, og at den hjælp du får, passer til din situation.

Hvis du på et tidspunkt får spørgsmål til dine forsikringer eller ønsker at ændre noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon go service det bare dejligt med…

Kanon go service det bare dejligt med imødekommende medarbejdere

Hej Robin

Tak for din fine anmeldelse :-)

Det er rigtig rart at høre, at du oplever kanon god service, og at du har haft en god oplevelse med mine dygtige kollegaer her hos os. I Thisted Forsikring gør vi os umage for, at du både bliver mødt ordentligt og i øjenhøjde, og at den hjælp, du får, er i orden.

Hvis du en dag får spørgsmål til dine forsikringer eller får brug for at ændre noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sød og venlig betjening

Sød og venlig betjening

Hej Jytte

Tak for din fine anmeldelse :-)

Det er rigtig rart at høre, at du har oplevet sød og venlig betjening hos os. Her hos os lægger vi vægt på, at du altid bliver mødt af en imødekommende medarbejder, og at det er trygt og rart at tage kontakt, når du har brug for hjælp.

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening

Hej Alex

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er rigtig rart at høre, at du har oplevet god og hurtig betjening hos os. Vi lægger nemlig vægt på, at det skal være nemt at få fat på os, og at den hjælp, du får, er både ordentlig og til at stole på.

Hvis du en dag får spørgsmål til dine forsikringer eller behov for at ændre noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sådan.

Det var bare styr på det hele.

17. Februar 2026

Hej Nicolai

Tak for din gode anmeldelse. Det er rigtig rart at høre, at du oplevede, at vi havde styr på sagerne :-)

Her hos os gør vi os nemlig umage for, at det skal være overskueligt at være kunde, og at dine henvendelser bliver håndteret både ordentligt og trygt.

Hvis du en dag får spørgsmål eller brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig svar fra en komponent…

Hurtig svar fra en komponent medarbejdere

11. Februar 2026

Hej Morten

Tak for din gode anmeldelse.

Det er rart at høre, at du har fået hurtigt svar fra en kompetent medarbejder. Her hos os lægger vi vægt på, at du nemt kan få fat på os, og at den hjælp, du får, både er faglig og ordentlig.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for os.

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede at få svar på alt. Vi gør os umage for at forklare tingene i øjenhøjde, så du kan føle dig tryg.

Frederikke
Marketingspecialist, Thisted Forsikring

Venlig

Venlig, effektiv, let forståelig forklaret svar.

5. Februar 2026

Hej Jens

Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever vores svar som venlige, effektive og lette at forstå. Her hos os gør vi os umage for at forklare tingene i øjenhøjde, så du kan føle dig tryg ved dine forsikringer og ved de valg, du træffer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får spørgsmål eller brug for hjælp.

En hjælpsom og rar samtale

En hjælpsom og rar samtale

4. Februar 2026

Hej Jens

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft en dejlig snak med en af mine søde kollegaer :-)
Her hos os stræber vi efter at være så tilgængelige, hjælpsomme og nærværende som muligt i vores kontakt med kunderne. Så det er skønt at se, at du kan mærke det.

Ha' en dejlig dag.

Fin oplevelse

Hej Rene

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med en af mine dygtige kollegaer.
Hos os sigter vi altid efter at være så imødekommende som muligt, mens vi selvfølgelig også vil lever et knivskarpt professionelt niveau. Så en anmeldelse som din gør meget for at betrygge os i, at vi følger den rigtige sti :-)

Ha' en skøn dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der vej hjælp i policen dét er super.

Jeg er godt tilfreds med Thisted veteran forskning, men har ikke haft brug for hjælp inu,men jeg har ringet og spurgt om nogle spørgsmål og har fået det svar jeg havde brug for.😉

Hej Bjarne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig godt at høre, at du har fået den hjælp og de svar, du havde brug for, når du har ringet til os. Også selv om du heldigvis ikke har haft brug for din forsikring endnu :-)
Her hos os lægger vi stor vægt på, at du trygt kan bruge din veteranforsikring og forstå din police. Derfor betyder det meget for os, at du oplever vores vejledning som god og hjælpsom.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os igen, hvis du får nye spørgsmål eller får brug for hjælp.

Super duper

Hej Bo

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig dejligt at høre, at din oplevelse med os er super duper :-)
Her hos os gør vi os umage for at gøre det både nemt og trygt at være kunde, så din tilbagemelding betyder meget.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får spørgsmål eller får brug for hjælp på et tidspunkt.

Flinke og kompetente medarbejdere

Flinke og kompetente medarbejdere

Hej Bent

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever vores medarbejdere som både flinke og kompetente. Her hos os gør vi os umage for at møde dig i øjenhøjde og samtidig give en faglig rådgivning, du kan være tryg ved :-)

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Konkurrencedygtige på både dækning og…

Konkurrencedygtige på både dækning og pris. Meget tilfreds.

29. Januar 2026

Hej Finn

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er rigtig godt at høre, at du oplever os som konkurrencedygtige på både dækning og pris. Her hos os gør vi os umage for at tilbyde forsikringer, der passer til både dit behov og din økonomi. Derfor betyder din tilbagemelding meget for os :-)

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dine forsikringer eller får brug for hjælp.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ved flere veteran køretøjer kunne der…

Ved flere veteran køretøjer kunne der godt være noget rabat. Eventuel også forsikring på dem der står i garagen men ikke er færdig eller ikke indregistreret

25. Januar 2026

Hej Palle

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os og dele dine tanker. Jeg er ked af, at du ikke helt oplever, at vi rammer plet i forhold til rabat, når man har flere veterankøretøjer, men jeg er samtidig glad for, at du har givet os din feedback.

Når man har 2 eller flere veterankøretøjer, som er enten veteranbiler, veteranmotorcykler eller veteranlastbiler, giver vi faktisk rabat på forsikringen. Til gengæld er knallerter ikke rabatgivende og får derved ikke rabat via ordningen.

Tak for din kommentar om køretøjer, der står i garagen og enten ikke er færdige eller ikke er indregistrerede. Det er en relevant pointe, som vi tager med videre i vores arbejde med at udvikle Veteranforsikring Danmark.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål til vores forsikringer.

Ha' en dejlig dag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Anstændig pris

Anstændig pris, fornuftig dækning.
God vejhjælpsordning.
Fin og fair behandling ved tyveri af køretøjer (i år 2012)
Jeg savner dog mulighed for at tegne helårs forsikring, eksempelvis er min MZ TS250 ikke nogen altertavle, og et evt. styrt ville jeg selv udbedre skaderne af.

25. Januar 2026

Hej Tommy

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at du oplever en anstændig pris, fornuftig dækning, en god vejhjælpsordning og en fin og fair behandling i forbindelse med tyveriet af dit køretøj tilbage i 2012. Det er vi glade for, at du stadig husker.

Jeg forstår godt dit ønske om at kunne tegne en helårsforsikring. Hos os har vi valgt at tilbyde forsikringer, der er beregnet til kørsel i den normale veteransæson. Det gør vi for at holde præmien på et så lavt niveau som muligt for vores kunder. Vores erfaring er, at vinterkørsel med veterankøretøjer giver en væsentligt større risiko for skader. Både buler på egne køretøjer og ikke mindst de skader, som kan ramme andre i trafikken, og som vi har et ansvar for.

Selv om du selv ville udbedre eventuelle skader på din egen motorcykel, skal vi stadig tage højde for det ansvar, vi har over for dine medtrafikanter. Det er en vigtig del af forklaringen på, hvorfor vi ikke tilbyder helårsforsikring på veterankøretøjer.

Tak for din ærlige feedback. Den er værdifuld for os i arbejdet med at udvikle Veteranforsikring Danmark. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en snak om dine behov og høre mere om, hvilke muligheder der er inden for de rammer, vi har i dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig flinke og hjælpsomme…

Rigtig flinke og hjælpsomme medarbejdere, når man ringer og har brug for hjælp

3. September 2025

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever vores medarbejdere som både flinke og hjælpsomme, når du ringer ind og har brug for hjælp. Vi vil gerne være lette at komme i kontakt med og give god og kompetent hjælp, så det er dejligt at høre, du værdsætter det :-)

Rigtig god dag til dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Top dollar

Top dollar, som de siger på jysk.
Altid nem og hjælpsom at få kontakt med - og så er den bedste forsikring jo den hvor man betaler præmien (den er godt nok lav), men ikke har nogen skader.
Niels Vest.

23. Januar 2026

Hej Niels

Mange tak for din anmeldelse – og for de fine ord.

Selvom du har givet én stjerne, læser vi din anmeldelse som positiv. Det er først og fremmest dine ord, vi kigger på, og her beskriver du jo netop, at du er tilfreds med både kontakten til os og den måde, din forsikring fungerer på.

Det er derfor dejligt at høre, at du oplever, at det er let at få fat på os, og at du får hjælpsom service, når du har brug for det :-)

Rigtig god dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er rart at i er så kvalificeret at…

Det er rart at i er så kvalificeret at snakke med når man ringer og bestiller en veteranforsikring. Og jeres priser er til at betale for. Rigtig service.

23. Mai 2025

Hej :-)

Mange tak for de fine ord. Det er rigtig rart at høre, at du værdsætter den gode og kompetente hjælp, du får, når du taler med mine kollegaer i veteranafdelingen. Det er nemlig præcis sådan, vi gerne vil hjælpe vores kunder :-)

Rigtig god dag.

Marketing- og kommunikationsspecialist, Thisted Forsikring

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr