Prijs is goed e de machine is goed blij…
Prijs is goed e de machine is goed blij mee
Vesto Tools ontwikkelt degelijk en toegankelijk gereedschap voor zowel de fanatieke klusser als de dagelijkse gebruiker. Het Nederlandse merk staat voor krachtige prestaties, slimme samenstellingen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij Vesto krijg je geen losse basisproducten, maar complete sets waarmee je direct aan de slag kunt.
Parallelweg 1P, 1131DM, Volendam, Niederlande
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Prijs is goed e de machine is goed blij mee
Ik ben erg tevreden over de Vesto kruislijnlaser. Het product wordt netjes en compleet geleverd in een stevige, handige en stapelbare koffer. Alle accessoires hebben hun eigen plek, waardoor je alles overzichtelijk kunt opbergen en gemakkelijk mee kunt nemen naar een klus.
De laser projecteert een helder groen licht dat ook bij daglicht goed zichtbaar is. Hierdoor is het eenvoudig om rechte lijnen uit te zetten voor verschillende werkzaamheden, zoals het ophangen van schilderijen, planken of het plaatsen van tegels. De laser werkt nauwkeurig en is snel waterpas, wat veel tijd bespaart tijdens het klussen.
Ook de meegeleverde afstandsbediening is een fijne toevoeging. Hiermee kun je de laser eenvoudig bedienen zonder steeds naar het apparaat toe te hoeven lopen. Dat maakt het gebruik nog comfortabeler, zeker wanneer je alleen werkt.
De bouwkwaliteit voelt degelijk aan en alle meegeleverde accessoires maken het pakket compleet. Voor zowel de doe-het-zelver als de wat meer ervaren klusser is dit een uitstekende kruislijnlaser. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik erg goed en ik zou dit product dan ook zeker aanbevelen.
Tijdens de verbouwing van onze nieuw gekochte woning uit 1926 heb ik deze kruislijnlaser met statief uitgebreid getest en eerlijk: hij heeft me echt veel tijd (en frustratie) bespaard.
Gebruik tijdens de verbouwing
In een oud huis is eigenlijk niks écht recht… muren lopen scheef, vloeren zijn niet waterpas je kent het wel. Juist daarom was deze laser ideaal. Binnen een paar seconden stond hij ingesteld en kon ik direct aan de slag.
Ik heb hem gebruikt voor:
De zelfnivellerende functie is hierbij echt goud waard. Je zet ’m neer en hij corrigeert zichzelf ideaal!
Wat viel positief op
Super makkelijk in gebruik ook zonder technische kennis
Duidelijke, strakke lijnen goed zichtbaar binnen. Statief is echt een meerwaarde snel op de juiste hoogte werken
Bespaart tijd vooral in een scheef oud huis
Wat kan beter;
In fel licht (bijvoorbeeld direct zonlicht) zijn de lijnen wat minder zichtbaar
Voelt niet als een “heavy duty” apparaat meer geschikt voor thuisgebruik dan dagelijks professioneel werk
Voor een verbouwing in huis zeker in een oudere woning zoals die van ons is dit echt een ideaal hulpmiddel. Het maakt klussen sneller, nauwkeuriger en een stuk minder frustrerend.
Score: 8,5/10
Perfect voor verbouwingen en doe-het-zelf projecten. Voor professioneel dagelijks gebruik zou ik iets zwaarders overwegen, maar voor thuisgebruik is dit echt een topper.
Geweldig goed functionerende kruislijnlaser.
Werk echt zoals beschreven.
Accessoires zijn van goede kwaliteit en zijn makkelijk in gebruik
Statief is stabiel en sterk.
Kruislijnlaser steld zich netjes waterpas, en wanneer dat niet mogelijk is geeft hij zit ook duidelijk aan.
Accus gaan lekker lang mee, wat het handig maakt om lange dagen te werken met de laser
Lijnen zijn duidelijk te zien,ook buiten in het daglicht.
Fantastisch stuk gereedschap, heeft zelfs nog extra accu, korte een lange zaagbladen voor hout en zaagblad metaal en plastic. En dat voor die prijs! Kortom: waar voor je geld!
Ik ken het merk vesto nog niet, maar ben zeer verrast over wat voor compleet product je krijgt voor deze prijs.
Er zitten veel accessoires bij in een stevige koffer. De laser geeft een goed helder groen licht.
Als accessoire 2 kleine statiefen.een groot statief. Er is ook een houder om aan de muur de schroeven of met een magneet vast te klikken.
Als elektromonteur is het bij veel werkzaamheden erg handig om lichtlijnen en goten netjes recht te hangen.
Ik heb onlangs de kruislijnlaser van Vesto besteld en dit is mij goed bevallen. De groene lijnen zijn goed te zien, ook overdag en zijn ook goed recht over een langere afstand. De meegeleverde accus gaan lang genoeg mee en omdat het er 2 zijn zit je nooit zonder stroom. Wel vind ik het stellen van de hoogte van het statief soms lastig om de laser goed waterpas te houden. Al met al ben ik tevreden en heeft de laser mij goed geholpen met het recht aanleggen van mijn nieuwe leidingwerk en tegels.
Product compleet en snel geleverd. Gebruik intuïtief. Goede prijs. Koffer met allerhande accessoires meegeleverd waardoor je klaar bent voor elke actie.
1 week geleden de laser gekocht, en wat is het een uitbreiding van mij gereedschap.
Het complete set. Inclusief afstandbediening en app om je lader te besturen en aan en uit te zetten.
Wordt geleverd in een stevige koffer.
En een duidelijke handleiding
Deze kruislaser doet wat hij moet doen in heb hem gebruik om een overkapping te plaatsen top deze laser zit in een mooi stevige koffer met veel hulpmiddelen
Heb product net gebruikt, werkt uitstekend..
Zelf het verkeerde produkt besteld en ontvangen. Dit is door Vesto keurig op gelost.
We hebben via Bol.com een aankoop gedaan bij Vesto. De levering was snel en netjes afgehandeld. Het product zelf (kruislijnlaser) heeft een degelijke kwaliteit, zeker voor de prijs. Het materiaal voelt niet premium, maar wel stevig en het voelt alsof hij tegen een stootje kan. Daarnaast zijn de accessoires bijzonder compleet, met veel verschillende manier hoe je de laser kan bevestigen. De laser zelf corrigeert zichzelf snel en heeft een duidelijke groene straal. Om het batterijniveau van de accu te zien, moet je de laser aanzetten en bij het opladen geeft de lader zelf aan of deze klaar is (rood/groen lampje). De meegeleverde afstandsbediening heb ik zelf nog niet geprobeerd. Ik kan me voorstellen dat deze best handig kan zijn. In de meegeleverde koffer zat alles netjes in een stevige schuiminlay, waarbij ieder onderdeel een eigen plek heeft.
Al met al tevreden met mijn aankoop van en bij Vesto.
Sinds enige tijd gebruik ik de kruislijnlaser op statief van Vesto. Ik kende het merk Vesto niet en was benieuwd naar de kwaliteit van dit merk. Bij het uitpakken viel de degelijkheid en de kwaliteit mijn gelijk op. De kruislijnlaser zat ook in een mooie koffer. Bij gebruik bleek hij precies te doen wat ik wenst. Nette en duidelijke laserlijnen. Ik heb hem o.a. gebruikt voor het uitlijnen van een plafond en dat werkte prima. Het enige nadeel was het wat lage statief. Deze had wat hoger mogen zijn. Verder helemaal tevreden. Ik zou zeker nog meer gereedschap van Vesto aanschaffen.
Heb deze kruislings laser mogen testen en is ideaal voor de hobbyist , die veel planken moet ophangen aan scheve of uit t loodstaande muren.
Met de laser hangt alles perfect recht, alleen als hij glas ziet ,klopt er niets meer van
Goede ervaring met Vesto! Alles werkte makkelijk en duidelijk. Kwaliteit was netjes en levering ook snel .Zou hier zeker nog een keer bestellen 😊
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.