Service i højt klasse af Oliver Meget smidigt forløb og hurtig proces Levering til vejkant værdsat Vil handle igen til enhver tid
Køb af brugt Mercedes Benz QAB 205+ Bor i Horsens og havde en rigtig god oplevelse ved at få præsenteret bilen. En hurtig handel og alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke. Hurtige... Mehr ansehen
Købte brugt bil i Esbjerg, selvom jeg bor i Aalborg. Det skyldes primært at vestjysk bilhus vandt vores tillid fra første øjeblik vi trådte ind i butikken. Oliver har gennemført processen med stor pro... Mehr ansehen
Fra dag 1.. skrev jeg en privat e-mail til Vestjysk Bilhus A/S.. få minutter efter kontaktede Oliver Segnitz. Han forstod hver detalje, smag og behov og sørgede for at tilfredsstille os!! Fremragende... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vestjysk Bilhus er din gateway til en verden af luksuriøse biler og skræddersyede leasingmuligheder! Med over 20 års ekspertise i bagagen leverer vi uforlignelig kvalitet og service, der tilpasses nøjagtigt efter dine ønsker og behov. Vores forpligtelse til kompetent rådgivning og ubetinget sikkerhed definerer hele din rejse med os.
Falkevej 16, 6705, Esbjerg, Dänemark
- 76 77 85 55
- salg@vestjyskbilhus.dk
- vestjyskbilhus.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fed bil og god service
Jeg købte en super velholdt Mercedes hos dem, som dog skulle have skiftet noget læder på førersædet + igennem syn, inden jeg fik bilen. Det blev ordnet lynhurtigt, og jeg fik bilen samme uge. 5/5 herfra :-)

Antwort von Vestjysk Bilhus A/S
Fantastisk service- Alt er…
Fantastisk service- Alt er proffesionel .Det var så den 4 bil 🚗 vi handlede ved Vestjysk Bilhus og absolut ikke den sidste .Vestjysk Bilhus kan varmt anbefales 👍

Antwort von Vestjysk Bilhus A/S
Fantastisk god og ærlig service
Fantastisk god og ærlig service. Et sted der virkelig hjælpe en fra start til slut

Super dygtige og kompetente
Super dygtige og kompetente, servicen er i top klasse!
De fandt den helt rigtige Mercedes til os i Tyskland. Vi følte os i trygge hænder fra første gang vi trådte ind af døren og hele processen gik som smurt - klart den bedste bilhandel vi har haft!

Held og lykke
Købte BMW som, da der var problemer man ikke kunne finde ud af at afhjælpe, blev til en "gammel slæde". Måtte i ankenævn for at få medhold. Dertil også trusler om RKI og måtte gøre opmærksom på databeskyttelseslovgivningen. Første, eneste og sidste køb hos dem!
NB: Dokumentation forefindes.
Tillæg: Charmerende besvarelse og meget selektiv ift. fakta, men det ændrer jo ikke på at andre skal have held og lykke.

Antwort von Vestjysk Bilhus A/S
Fik Super god rådgivning med at finde…
Fik Super god rådgivning med at finde min nye Mercedes.
Helt klart et Bilhus som kan anbefales.

Antwort von Vestjysk Bilhus A/S
Tak til morten for en go handel og…
Tak til morten for en go handel og Peter skal ikke glemmes.😊
Vi lan ikke andet sige end vi har fået så meget serrvive og har følt os, trygge igennem jer👌
Vi kan kun anbefale jer til allé 😊😄
Ps.elsker den bil ❤

Super god service
Super god service, både før og efter køb af bil - klar anbefaling
Peter er en behagelig og troværdig sælger.

fik en Mercedes afgiftsbehandlet
fik en Mercedes afgiftsbehandlet, hvilket var gjort hurtigt imens jeg drak en kop kaffe, fik numre på bilen med det samme. tak for god service
kan bestemt anbefales til andre

Antwort von Vestjysk Bilhus A/S
Tak for handlen :) det var en …
Tak for handlen :) det var en fornøjelse at handle med jer. Glæder mig til at køre i min nye Mercedes.
Vi ses næste gang, vi skal have ny bil :)

Antwort von Vestjysk Bilhus A/S
Top profesionelle og super service!
Bilhandlere og politikkere plejer ellers at være af samme skuffe, men her var der 100% styr på tingene og alle aftaler blev holdt til punkt og prikke.
Vestjysk Bilhus var behjælpelige med import af min Land Rover Defender, herunder beregning af importafgift, toldsyn, nummerplader osv. Jeg kan klart anbefale Vestjysk Bilhus til alle der skal købe eller importere, det var en virkelig god oplevelse med dem.
Super service og klar anbefaling
Det har været en fornøjelse at handle hos Vestjysk Bilhus A/S. Efter god og grundig rådgivning fandt jeg den rigtige bil til mit kørselsbehov.
Der blev hurtigt fulgt op på spørgsmål og forespørgelser, samt at alle aftaler blev overholdt i god tid.
Jeg vil gerne takke for fantastisk service og venlig, kundeorienteret betjening.

Antwort von Vestjysk Bilhus A/S
Til en vis grad tilgreds.
Til en vis grad tilgreds.
Da jeg sidder der og vi laver Santander lån, er der et beløb.
Dagen efter ringer de der sket en fejl, en formalitet
Får ikke læst igennem anden gsng,
Men her er der tilføjet 13000kr i profit til dem.
Og når man skriver og ringer bliver det ignoreret
Svar.
Ja den aftale var vi enige om,
Efterfølgende annulerede i den da i sagde den var lavet med forkert stel nummer, og sendte en ny, som pludselig havde større omkostninger til skrevet, hvilket jeg to gange har skrevet til jer på mail, som jeg ikke har fået svar på.

Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Kan klart anbefale Vestjysk Bilhus.
Meget venlige og imødekommende ejer/sælger.Helt i top.
Fandt en lille fejl på vores nye bil som både vi og sælger havde overset da den skulle afhentes.Heller Ingen problemer der.Vi skulle bare køre den på værksted og få det rettet ub.
Vi takker for handlen og er meget tilfredse med vores nye bil.
Mvh De 4 fra Sjælland
En skam at man kun kan give 5 Stjerner
Tusind tak for en god behandling og vi kan godt anbefale andre at købe bil ved Vestjysk Bilhus A/S.
Min mand havde lavet en aftale med Peter Nør, om at vi skulle komme og se en Mercedes, der var til salg. Men på dagen var vi nødt til at melde afbud, da min mand ikke orkede at køre fra Horsens til Esbjerg, pga. kræftbehandling, så det måtte blive på et senere tidspunkt.
En eller to dage efter ringede Peter Nør, at han gerne ville komme og vise os bilen. Det tog vi imod med glæde, vi fik prøvekørt den og fik lavet en handel. Samtidig blev det aftalt at den skulle leveres hos os d. 25. okt., men det blev i stedet d. 24. om aftenen, da han alligevel skulle til Århus.
Tusind tak for den smukke og sjove "tillykke med din nye bil" Halloween buket :-D
Mange hilsner
Erik og Rita

Antwort von Vestjysk Bilhus A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.