Jeg gav min mand turen Houvig-Årgab i 50 års fødselsdagsgave. Vi har ikke været på tur sådan før, og han fik ‘luksus’ modellen med Hotel og bagage-transport. Det er helt sikkert ikke sidste gang. Vi v... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi har lige gået Holmland ruten fra Hougvig til Årgab. Hotel Fjordgården var super dejlig Hotellet i Hvide Sande en lidt anden standart men der manglede ikke noget. Fine stier og skøn natur. Dejlig... Mehr ansehen
we just came home from a wonderful and well arranged trip to National Park Thy. Everything worked also the legs, the nature is beautiful and the overnight stays was just relaxing to stay at. We can't... Mehr ansehen
Vi har netop været på cykelturen fra Thorsminde til Vejers, og det kan klart anbefales. Alt var i den fineste orden, både før under og efter turen. Højt informationsniveau og høj service, fleksibilit... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
VesterhavsCaminoen tilbyder færdigpakkede og individuelle vandre- og cykelferier langs Vestkysten.
Kontaktinformationen
Stausholmvej 27, 7673, Harboøre, Dänemark
- info@vesterhavscaminoen.dk
- vesterhavscaminoen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi( min veninde og jeg) gik fra…
Vi( min veninde og jeg) gik fra Thorsminde til Agger. Det var på alle måde en fantastisk tur. Utrolig godt tilrettelagt. Vi var blevet godt forberedt hjemmefra med udførlig kortbeskrivelser mm. Virkelig godt koncept. Alt fungerede perfekt. Kan varmt anbefales. Tænker vi tar næste etape næste år.

Fantastisk oplevelse og super service af Stine og Malthe
Vi gik fra Agger til Hanstholm (Vigsø)
Det er et super godt materiale der er lavet og gode rute vejledninger.
Det var super godt at have dagens kort og vejledning samt seværdigheder i lommen så man kun skulle bruge telefonen til foto.
Dejlige overnatninger og bagage transport fungerede super godt.
Kan varmt anbefale at tage Vesterhavscaminoen 👍👍
Vi ses helt sikkert igen

VesterhavsCaminoen
Det er anden gang vi går VesterhavsCaminoen og vi er vilde med det.
Super godt planlagt👍
Super god service👍
Super gode informationer omkring turen mm
Vi kan kun anbefale VesterhavsCaminoen.
Vi glæder os til næste tur i 2026

4-dages Cykel-camino
Cykel-caminoen fra Slettestrand til Skagen i september! Fuldstændig fantastisk tur - med den skønneste rute gennem landskaber med udsigter, vi ikke kunne drømme om eksisterede! Hvem tror på os, når vi fortæller, at Hirtshals er omgivet af dejlige plantager og bakker! Det er ikke den oplevelse man får, når man suser ind med motortrafikvejen for at tage færgen... Vi kan kun stærkt anbefale Vesterhavscaminoen til alle med hang til natur, og velorganiseret, hjælpsomt og lækkert "bagland" inkl. bagagetrans, cykeltrans og overnatningssteder! Husk badetøj ;)

Super fin cykeltur.
Vi var 4 venner der tog en cykeltur fra Slette Strand til Skagen
Godt arrangeret til mindste detalje. Fine afmærkede ruter med minimal trafik.
Gode hyggelige hoteller. Meget hjælpsom chauffør til hjemtransport af cykler og bagage.
Godt concept kan anbefales.

Antwort von VesterhavsCaminoen
Vi gik fra Løkken til Tversted.
Vi gik fra Løkken til Tversted.
Utrolig smuk og varieret tur. Meget strand vandring og lidt mindre på naturgrund. Der er ikke decideret afmærkning af ruten. Den skal følges på Alltrail. ( som desværre sluger en del batteri på tlf.) Vi kom lidt på afvejen en gang iml, men fandt tilbage. Brugte Hærvejen skilte ind iml. Lækre overnatnings muligheder og spisesteder undervejs. Alt i alt en fantastisk oplevelse.

Thorsminde - Agger
Fantastisk tur fra Thorsminde til Agger.
Super god informationsbeskrivelse og overnatningen undervejs matchede prisen. Alt fungerede og vi blev mødt af venligt personale overalt. Eneste minus var, at vi ikke kunne spise på hotellerne om aftenen.

Thorminde Vigsø
Jeg skulle på cykel tur fra Thorminde til Vigsø
Ca 1 mdr.før ringer jeg fordi jeg ikke kunne få Alltrails app til at fungere Hende jeg snakkede med spurgte om jeg havde en Samsung mobil for der kunne godt være nogen problemer Jeg ringer igen 14 efter nu får jeg fat i herre der fortalte at det havde intet at gøre med at jeg havde en Samsung jeg skulle bare send et sceenshots hvor langt jeg var I appen det gjorde jeg Får derefter en mail med guide til Alltrails Den samme som jeg fik samme med information 1 mdr. Før
Det var lidt ærgerligt at den ikke virkede på tur
Hilsen
Frank Søbo og
PS 3 personer har prøvet at installere appen

Antwort von VesterhavsCaminoen
En fantastisk tur sammen med min…
En fantastisk tur sammen med min veninde fra Tversted til Skagen. Alt klappede og vi har virkelig nydt turen.
Hvis man vil spise aftensmad på hotellerne så skal man huske og bestille i meget god tid. Vi bestilte ca 14 dage før og kunne kun få et bord på Hjorts kl 20.30😱. Vi var dog heldige de kunne give os et bord kl 19 da vi ankom😅

Antwort von VesterhavsCaminoen
Meget velorganiseret tur med fine…
Meget velorganiseret tur med fine beskrivelser - før cykelturen. Godt planlagt rute som gik gennem fantastiske landskaber og smuk natur. Der var kun nogle enkelte mindre "missere" mellem den foreslåede kortapp og virkeligheden ;-) Gode valg af hoteller med fine råd til spisesteder. Vi kommer gerne igen!

Antwort von VesterhavsCaminoen
Everything made this experience great!
Everything made this experience great!
The staff, the route, the places we slept, the recommendations for dinner, the transportation of our bags, the driver .... and of course: The Sea above all!!

Super dejlig tur
Super dejlig cykeltur fra Slettestrand til Skagen.
Badehotel i Løkken var SUPER lækkert. Total gennemført.
Kunne godt have ønsket ‘badehotelstilen’ i både Hirtshals og Skagen også.
Begge hoteller lå lidt trist i forhold til den ellers mega lækre tur,
Fantastisk cykelrute ☀️!

Antwort von VesterhavsCaminoen
Rute og første badehotel var…fantastisk. Sidste hotel lå i trist industriområde hvor maden ikke levede op til prisen.
Rute og første badehotel var fantastisk, med sidste hotel i Hirtshals var malplaceret, da det lå i et stort industriområde og helt ude af kontekst. Vi var helt fyldt op af smukke omgivelser på turen, derfor var det en stor og trist kontrast ved sidste hotel.
Maden levede heller ikke op til den høje pris. Saunaen var ikke tændt da vi ankom, den havde hjulpet på en brugt krop.
Ellers en skøn tur som kan anbefales.

Antwort von VesterhavsCaminoen
Vi havde en dejlig cykeltur i september…
Vi havde en dejlig cykeltur i september fra Thorsminde til Vigsø Feriecenter, på trods af indimellem hårdt blæsevejr. Fint arrangeret, fint informationsmateriale. Har lyst til at prøve turen igen i foråret.

Fantastic trip
Fantastic trip - incredible nature much more diverse than expected, and perfectly organized. We LOVED it and will come back for sure! Please create more trips, also some with max 15 km daily distances for the less able among us :)

Smuk 4 dages vandretur.
Det var et meget nøje planlagt camino,der gjorde oplevelsen til noget særligt.
Det levede helt op til forventningerne.
Dejligt at der var flere muligheder/veje at komme frem på.
Der var meget smukt natur, gode vandre strækninger og perfekte overnatningssteder.
Alt i alt en uforglemmelig vandretur.
Hilsen Hanne og Gitte, Silkeborg

Antwort von VesterhavsCaminoen
En hel fantastisk ferievandring fra…
En hel fantastisk ferievandring fra Thorsminde til Agger. Hyggelige små overnatningssteder, fin informationsmateriale og alt fungerede bare.

Fantastisk flot tur
Min mand havde en fantastisk tur (jeg kunne desværre ikke komme med).
Flot og alsidig tur - dog kunne han godt have tænkt sig, at den havde været længere :-).
Med hensyn til frokost på turen, så var det muligt at købe hver dag, så man ikke behøvede madpakke.

A well organized hiking route trip from Agger to Vigsø
A well organized hiking route from Agger to Vigsø. In summery, everything from hotels incl breakfast to transportation are very much in line with the costs per person. A higher price would require better overnights especially in Stenbjerg, but ok taken the total costs for the hike in consideration. Despite a lot of rain, we enjoyed the 4 days hike. All materials provided prior the hike were also very helpful. So absolutely no complains on the organisation behind this hike, well done. We loved the overnight in Klitmøller Guest House. A fine concept thinking out of the box. Overnight in Hansholm was fine and you felt being in another period due to old style from likely from the 70'es. However, a good nights sleep after 3 tough days in rain. We can recommend to dine at Hansholm Madbar - a sublime experience to a good price.

Antwort von VesterhavsCaminoen
Det er den bedste form for afslapning…
Det er den bedste form for afslapning for hele kroppen og rigtig god tilrettelagt. Vi gør det igen

Antwort von VesterhavsCaminoen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.