arrived fast, works well - funny enough the box was printed unsharp, which looks weird for an optical instrument, however: the binoculars are flawless and work fine. Saw Neowise with it which wou... Mehr ansehen
25 juni een verrekijker besteld, vanochtend (03-07-20) maar eens gebeld omdat ik niets meer van de bestelling hoorde. Meneer morgen wordt hij bezorgd, nou mooi niet. Maandag pas, nu heb ik morgen geen... Mehr ansehen
Mooi design, heel handzaam, gemakkelijk mee te nemen in bv. handtasje. Komt tegemoet aan behoefte: geeft heel goede actieradius in geval van droge macula-degeneratie (zonder kijker ongeveer 2 meter).... Mehr ansehen
De verrekijker voldoet volledig aan onze verwachtingen. Wij zijn brildragend en hebben beiden een andere sterkte.Wij gebruiken de verrekijker om in het omringende landschap onze koeien in de gaten te... Mehr ansehen
Smirnoffstraat 8, 7903 AX, Hoogeveen, Niederlande
- 0528232476
- info@folux.nl
- verrekijkers-online.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel en correct geleverd
De bestelling is prima verlopen
Vlotte verzending en een mooi product…
Vlotte verzending en een mooi product voor een aantrekkelijke prijs
Gewoon goed
Gewoon snelle en spoedige levering en veel betalingsmogelijkheden.
Opsturen was snel maar een vleugelmoer…
Opsturen was snel maar een vleugelmoer is dol daar wacht ik nog op

Antwort von Verrekijkers-online
Heel fijn
Heel fijn . Snelle levering .
Later betalen . Ivm met verjaardag verrassing Is dat heel handig !! Kan zodoende eerst getest worden .
Goede voorlochting en service
Goede voorlochting en service, kijker binnen 1 dag binnen. Klasse.
Uitstekend en Snelle levering " Verrekijker "
Uitstekend en Snelle levering.
Goed product
Goed product, volgens de verwachting, op tijd geleverd, kortom top!
Zeer betrouwbaar en snelle reacties een aanrader.
Na mijn wensen te hebben bekend gemaakt kreeg ik de raad die ik nodig had. En nu ben ik dik tevreden door hun advies. Direct en goed en snel contact.
Goed product en snel geleverd
Alles heel snel geleverd.
Alles heel snel geleverd, ondanks dat van mijn product er niet veel op voorraad was.
Goede snelle levering
Goed product
Goed product. Levering via UPS wat vertraagd en verwarrend.
Door een verkeerde communicatie in de…
Door een verkeerde communicatie in de bestelling, was er direct oplossend gedacht en gecommuniceerd. Prima opgelost.
Prima product en service
Zij doen alles keurig volgens afspraak…
Zij doen alles keurig volgens afspraak en hebben mij geholpen bij het kiezen van de juiste verrekijker.
Geweldig !
De levertijd was veeeeeel te lang…
De levertijd was veeeeeel te lang vandaar maar 3 sterren.
Hele mooie set aanbieding
Hele mooie set aanbieding, precies wat ik zocht. Mooie spottingscope, mooi beeld ook bij uitvergroting, stevig statief