Ordren gik ikke rigtigt igennem. Men da vi fik kontakt, gik det bare rigtigt stærkt og alle bordkort landede hos mig i god tid for konfirmation. Virkelig god service og god kommunikation.
Das sagen Bewerter
* Modtog efterfølgende e-mail, og de manglende pile. Blot lidt længere responstid end forventet. Modtog ikke de tilhørende pile til min bestilte højdemåler. Informerede dem om det pr mail, og nu to... Mehr ansehen
Jeg afgav den 26.01.26 en ordre på milepælskort. På hjemmesiden fremgår det, at den aktuelle produktionstid er 1–7 dage. I bestillingen noterede jeg, at pakken skulle bruges senest den 09.02.26, d... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Unternehmen für Innenraumgestaltung
- Kindermöbelgeschäft
- Kinderpartyservice
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Innenausbau-Unternehmen
- Neuheitenshop
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Verksted skaber vi smukt og bæredygtigt interiør til din bolig. Vores interiør til børn er skabt med udgangspunkt i tidløse designs, der passer ind på de fleste børneværelser. Som børnefamilie kender vi til den udfordring det kan være, at få æstetik og praktik til at gå op i en højere enhed. Det er en af de udfordringer vi forsøger at komme i møde med vores designs. Hos Verksted sætter vi bæredygtige værdier meget højt. Vi ønsker at vores og vores børn og børnebørn skal lege og danse på en klode, der er grøn og fuld af liv. Det er vigtigt for os.
Kontaktinformationen
Agertoften 1, Hal 7, 5550, Langeskov, Dänemark
- info@verksted.dk
- verksted.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Superflot højdemåler med navn
Bestilte en højdemåler med navn. Det var supernemt at bestille og jeg fik min vare i løbet af få dag. Den er så flot. Kunne dog godt have ønsket, at der var noget fx dobbelklæbende tape med til at sætte den op på væggen. Det vil være så synd, hvis man lavet hul med enten søm eller skruer. Men er meget tilfreds med den bestilte vare. 🤩
👌🏻👌🏻👌🏻
Der er fri mulighed til at ønske designs og tingene er altid hurtigt
leveret og smukke.
Jeg har kun oplevet fortræffelig service de MANGE gange jeg har bestilt fra dem.
God kundeservice
Produktet jeg havde bestilt, havde de valgt at få ny leverandør af, hvilket betød en længere leveringstid. Jeg blev informeret om dette pr. mail i god tid, inden jeg skulle bruge produktet. Produktet er modtaget og svarer fuldstændig til det forventede.
Fantastisk
Fredag den 18/11-22 ca. kl. 13.00 bestilte jeg i total panik, et lasergraveret portræt. Jeg skrev til Sofie for at høre hvor hvor hurtigt hun kunne have min ordre klar da jeg faktisk skulle bruge den allerede søndag formiddag. Sofie gav den gas, og allerede fredag aften kunne jeg afhente portrættet. Og det var helt fantastisk lavet, tro kopi af det oprindelige billede. KÆMPE stort tak til Verksted.dk og ikke mindst Sofie, som bare lige går den der berømte ekstra mil for at hjælpe sine kunder, og samtidig levere et produkt i verdensklasse. Havde jeg mulighed for at give endnu flere stjerner, så havde jeg gjort det.
Super tilfreds!
Flotte produkter og god support
Verksted var en god oplevelse for os. Vi brugte dem til at bestille drinkskort til baren. På kort varsel kunne de hjælpe os, og var meget venlige i supporten.
Super flotte produkter!
Flotte ting og lavet og leveret hurtigt!
Super fine varer
Super fine varer, har af to omgange bestilt varer herfra, en højdemåler til gave og en nøglering til mig selv. God, fleksibel og hurtig service.
Altid klar på hurtig hjælp!
Super fine produkter og altid klar på at hjælpe - selv med kort varsel! Har brugt dem en del, både privat og gennem firmaet. Her har de hjulpet med at lave nye dele til lamper, som ikke længere har kunne fåes gennem leverandøren.
Fine produktiver i kvalitet
Fin kvalitet, hurtig produktion og levering, fin kommunikation ift. udkast inden der sættes i produktion.
Rigtig flot træskilt.
Rigtig flot træskilt som gjorde lykke hos modtageren.
Men en opfordring herfra til firmaet kunne være, at sælge æsker til opbevaring af ens skilte?
Det ville være et stort ønske herfra.

Antwort von Verksted
Smukt produkt og hurtig levering
Hej…
Hej…
Varen jeg har bestilt er super flot fuldstændig som ønsket ,bare perfekt 🎅🏻🧑🏻🎄
Mvh Pia
Pængt produkt og hurtig levering
Altid god service
Altid god service, hurtigt klar til afhentning og produkter i høj kvalitet.
Klar anbefaling herfra!
Meget flot service
Meget flot service. Bordkort og skilte var lige som vi ønskede os Sofie er meget dygtig og kreativ. Tak til Verksted her handler vi gerne igen. Hilsen Lene H.
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering! Ikke sidste gang, at jeg handler hos jer!
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.