In 2021 een rolgordijn gekocht bij Verano. Door een klein ongelukje is er een hoekkapje gesneuveld. Mail gestuurd dat ik graag en los kapje wilde kopen. Uit coulance stuurde ze geheel gratis een kapj... Mehr ansehen
Heel blij met het rolgordijn voor onze achterdeur, goeie kwaliteit mooi kleuren palet. De kleur past perfect bij onze plissé gordijnen. Na gekozen te hebben en besteld te hebben was de levering snel.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Met zonwering en raamdecoratie van Verano® maak je van ieder moment jóuw moment. Vind een showroom of vraag een gratis brochure aan.
Bedrijfsweg 8, 5683 CP, Best, Niederlande
- verano.nl
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Składany stolik na balkon
Kupiłem składany stolik balkonowy, idealny na małą przestrzeń, łatwy w montażu i stabilny
Miękki dywanik łazienkowy
Dywanik do łazienki jest miękki i nie ślizga się na płytkach, kolor zgodny ze zdjęciem, jestem zadowolona
Butelka termiczna na co dzień
Butelka termiczna dobrze trzyma temperaturę, używam jej codziennie w pracy, nie przecieka i łatwo się myje
Stiksel zonnescherm niet bestand tegen UV.
Na 6 jaar laten de naden van ons zonnescherm los. Het stiksel is vergaan.
De reactie….. het stiksel kan niet tegen UV. Huh, het is toch bedoeld om in de zon te hangen? Helaas is de garantie 5 jaar en zitten we nu in een ‘welles, nietes’ situatie met Verano en de installateur. Voor ons geen Verano meer, slechte kwaliteit
10jaar Verano veren ellende
10jaar geleden Verano rolluiken gekocht. De plaatsing ging vlot en het geheel ziet er netjes uit. Vanaf het begin waren er bij 1 van de 2 luiken (in 1 bak) problemen met brekende veren om het luik op te rollen. Om het jaar waren nieuwe veren nodig en ook werden lamellen verwijderd en teruggeplaatst om het probleem op te lossen. Helaas voor korte duur want nu dus weer! Na 5jaar garantie kwam de vervanging van de veren voor onze kosten a 200 euro. Vervanging van het luik lijkt nu de veren weer gebroken zijn inmiddels voordeliger, best bijzonder toch?
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, slechte en trage klantenservice. Via een verkoper rolluiken bij Verano besteld in de kleur antraciet want dat past mooi bij het huis. Echter als het te warm werd knalden de lamellen ontzettend hard bij opendoen, alsof ze aan elkaar zaten gesmolten. Verano trok eerst zn handen er vanaf. Allerlei prutoplossingen geprobeerd die natuurlijk niet werkten. Na onnoemelijk vaak contact proberen te zoeken uiteindelijk witte lamellen gekregen. De omlijsting nog altijd a traciet. Matcht natuurlijk niet maar dat is blijkbaar ons probleem. Echter ook de witten kraken en maken rare knalgeluiden bij het omhoog halen. We schrikken telkens weer, het is alsof er vuurwerk af wordt gestoken. Onze strijdlust is inmiddels gestorven en we nemen ons verlies. We zijn het meer dan beu.
Wij kiezen nooit meer voor Verano in elk geval.

Antwort von Verano®
Topkwaliteit pergolazonwering
De pergolazonwering van Verano is een fantastische toevoeging aan onze tuin! De kwaliteit van de materialen is uitstekend, en de strakke afwerking zorgt voor een moderne uitstraling. Het zonnescherm biedt genoeg schaduw en we kunnen langer blijven zitten ongeacht het weer.
De installatie verliep soepel. Een absolute aanrader dus!
Ideaal voor grote lengten
Mooie kunststof lamellen van Verano ! Vooral omdat we een heel breed raam hebben bleken de leverbare lengten een uitkomst . Makkelijk op te hangen en makkelijk te bedienen .
Heel blij met mijn jaloezieën
Heel blij met mijn jaloezieën.
Online in de webshop besteld en zelf opgehangen: dat ging hartstikke goed met een prachtig eindresultaat!
Erg blij met onze houten jaloezieën
Erg blij met onze houten jaloezieën! Ze zijn makkelijk te bevestigen en de kwaliteit is erg goed waardoor de jaloezieën er nu na 1,5 jaar nog heel mooi uitzien.
Super fijne service
Super fijne service. Mijn rolgordijnen hangen prachtig! Erg blij mee :-)
Uitstekende Jaloezie, na twee jaar nog steeds blij mee!
Goede service en uitermate goede kwaliteit jaloezie. Hangt nu al twee jaar voor het raam en nog steeds heel blij mee. Mooi dat Verano in staat was ons grote raam in een keer te bedekken Ipv meerdere jaloezieën neer te moeten hangen. Zeker een aanrader.
Top!
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we bij Verano een Ipanema zonnescherm met ledverlichting en jaloezieën besteld. We hebben gekozen voor aluminium jaloezieën voor de badkamer en de houten geven een mooie uitstraling door ons hele huis.
We hebben de jaloezieën zelf gemonteerd, wat goed te doen was. Het zonnescherm hebben we laten monteren vanwege de elektrische aansluiting.
We zijn erg tevreden met het resultaat. Het zonnescherm biedt goede schaduw en de ledverlichting zorgt voor extra sfeer nu we wat langer buiten kunnen zitten. De jaloezieën zijn praktisch en mooi. Wij zijn blij met de keuze voor Verano!
1 ster is nog te veel!!!
1 ster is nog te veel!!!
Wat een ☆¿\~@-bedrijf!!!
Medio vorig jaar nieuwe kozijnen laten plaatsen door Belisol (wél een goed bedrijf) en door hen plisségordijnen van Verano laten leveren.
Sowieso de verkeerde kleur geleverd, waarvan Verano in eerste aanleg ook nog de fout vooral -onterecht- niet bij zich zelf zocht.
Vervolgens is de bevestiging met magneten niet afdoende en vallen de schermen om de haverklap naar beneden.
Belisol heeft bemiddeld ( tevergeefs) en zoekt zelf een alternatieve oplossing (na bijna een jaar komt het dan eindelijk goed).
Verano: Wat een slecht bedrijf en wat een slechte service!!!

Antwort von Verano®
Top product
De jaloezie van Verano is van topkwaliteit met een mooie afwerking. Het zelf monteren is heel makkelijk dankzij de duidelijke instructies. Echt een aanrader!
Houten jaloezieën
Wij zijn erg blij met onze houten jaloezieën. Het bestellen ging, net als de montage, gemakkelijk en de levering verliep volgens afspraak. Verano® is wat ons betreft echt een aanrader!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.