Krångligaste kundtjänst jag varit med
Krångligaste kundtjänst jag varit med. Verkar som dom inte förstår vad problem är. Köpte två soffor som levererades snabbt, men kvaliteten på tyget på dynorna var uselt. Först skickade dom en ny soffa, fast jag önskade enbart fyra sitt- och ryggdynor. När paketet kom var det bara två ryggdynor och två kuddar. Dom själva har skrivit att nya dynor skall skickas. Tveksam om jag vill rekommendera företaget.
Uppdatering
Nu börjar det hända saker. Fick ett bra telefonsamtal idag 2/6 från John. Nu verkar det lösa sig. Återkommer när problemet är löst med ny uppdatering.
Uppdatering
Så fel, nu påstår dom att sittdynorna sitter fast och vill skicka två nya soffor. Dynorna är bevisligen löstagbara, så inget högre betyg än så länge. Dom har mer att bevisa.
Dom envisas med att skicka två nya soffor, miljötänk finns tydligen inte hos företaget. Väldigt många olika personer inblandade, olika svar hela tiden....
Otroligt snabba med första leveransen. Nu är dom så sega och långsamma. Det hela började i februari när jag gjorde beställningen. Nu lovas det mer än dom kan hålla.

Antwort von Vente-unique.se