Het artikel was zoals beschreven en op de foto's weergegeven. Het is netjes verpakt en snel verzonden. Ik ben heel tevreden met service van, van de Ven.
Vom Unternehmen geschrieben
Wij hebben voor elk automerk gebruikte en nieuwe automaterialen en –onderdelen. Als u een sloopauto wilt verkopen, horen wij dat graag van u. Ook kunt u bij ons een tweedehands auto kopen. Van der Ven Auto's.
Ettenseweg 76 , 4706PB, Roosendaal, Niederlande
- 0165-559230
- venauto.nl
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Op zoek naar een onderdeel voor…
Ik was op zoek naar een onderdeel voor onze Chevrolet Spark. Heel snel via internet bij van de Ven terechtgekomen, het onderdeel gevonden en daar besteld, heel netjes verpakt snel verstuurd en dus ook snel in huis. Goede service van deze club!
Nette service
Ik ben heel tevreden met service van, van de Ven.
Goede service, super vriendelijk personeel en zeker GOOD PRICES. Mijn familie en ik zijn al meer dan 20 jaar een vaste klant van ze. We zijn heel tevreden. Keep up the good work guys.
Zeer attend en oplettend
Ik had een buitenspiegel besteld en betaald, maar werd de volgende dag gebeld en kreeg te horen dat het model buitenspiegel niet voor mijn Lexus CT200h is en had 'm daarom niet toegestuurd. Héél erg attend van ze dat ze even gecheckt hadden op kenteken en daardoor wisten dat er een ander type spiegel op mijn auto zit. Ik heb dan ook de gegevens van de spiegel mogen ontvangen via mijn mail. Helaas geen spiegel, maar krijg mijn geld terug. van der Ven auto's verdient hiermee een dikke 10 van mij. Goed bezig mannen! 👍🏻🎉
Ik heb vandaag (23-03-2026) m'n geld terug ontvangen. Goed werk, dank je!👍🏻
Lomper krijg je ze niet gevonden.
Lomper krijg je ze niet gevonden.
Moesten mijn auto ophalen en hebben er zo lang over gedaan dat ik voor 400 euro parkeerboetes mocht ontvangen.
En de beloofde 125 euro voor de auto moet ik 3 maanden later nog steeds krijgen.
Was vroeger kamp daar, de lijn zet zich voort....
Fijne chauffeur
Auto was helaas total loss, telefonische communicatie om op te laten halen was mwah, maar chauffeur Kees maakte een hoop goed. Auto snel opgeladen,papieren in orde gemaakt maar bovenal erg vriendelijk en veel humor. Van Kees moeten er meer zijn!
Garantie - Niet-terugbetaalde verzendkosten
Ik bestel een tweedehands onderdeel op hun website. Ik ontvang het onderdeel snel, maar het is defect (een getande aandrijfas was gebroke, en daardoor draait het mechanisme niet). Kortom, ik vraag om het onderdeel terug te sturen.
1) Ik krijg een foto (!) van een blad met een soort adres en er wordt mij verteld dat ik de onderdelen kan terugsturen en dat ik de bijlage moet bekijken.
2) Ik vraag of de verzendkosten samen met de onderdelen worden terugbetaald. Er wordt mij verteld dat het bedrag zal worden terugbetaald...
3) Ik ga dus naar een postkantoor en verstuur het pakket (18 €, aangezien het een groot pakket is) met behulp van het adres dat op het door de medewerker gefotografeerde blad staat.
4) Ik stuur een e-mail met het bewijs van verzending en de factuur van de verzending.
5) Ik krijg te horen dat ik geen terugbetaling krijg omdat er een gratis retourlabel bij zat en ik heb geweigerd dat te gebruiken en zelf de verzendkosten te betalen (haha, we vinden het natuurlijk geweldig om € 18 te verliezen!!).
6) Omdat ik het niet begrijp, vraag ik om uitleg.
7) Pas dan wordt mij uitgelegd dat ik alleen het gefotografeerde etiket met het adres erop hoef te plakken en naar een willekeurig postkantoor (bijvoorbeeld PostNL) hoef te gaan. Als ik zoek op chatGPT, blijkt dat dit soort labels in Nederland worden gebruikt en dat de verzendkosten door de ontvanger worden betaald. Maar mij is niets duidelijk uitgelegd.
Ik kom uit België en bij ons bevatten alle retourlabels een streepjescode of een QR-code.
8) Toen ik dit aan de medewerker uitlegde, zei hij dat als ik had gezegd dat ik uit België kwam, ze ook retourlabels voor België hadden... Ik bestel vanuit België, dus natuurlijk stuur ik het ook vanuit België terug... Maar "volgens de algemene verkoopvoorwaarden" worden de verzendkosten niet terugbetaald.
Resultaat: ik heb mijn geld voor het onderdeel teruggekregen, maar niet voor de verzendkosten. Ik heb € 18 betaald voor niets, en dat allemaal vanwege een misverstand!!! Ik wilde iets tweedehands kopen om een goede daad te doen, maar ik ga hier nooit meer iets kopen!!!
Kortom: defect onderdeel, slechte communicatie en kwade trouw!
Luister
Luister, dit was een bedrijf uit de Kaukasus. Er kwam een man, die zou de auto meenemen, maar hij heeft de auto niet meegenomen. Hij heeft hem op de bak gegooid, hem kapot gemaakt, de auto teruggegeven en is weggereisd zonder enige verklaring. Ik bel naar dat bedrijf, ze nemen helemaal niet op, gewoon oplichters, dieven.
Wagen verkocht aan de afgesproken prijs…
Wagen verkocht aan de afgesproken prijs aan Van der Ven. Enorm vriendelijke chauffeur die de wagen kwam ophalen. Topbedrijf. Afhandeling van het papierwerk ging heel snel. Eerlijk, vriendelijk kortom een echte aanrader.
Onderdeel besteld via hun website
Onderdeel besteld via hun website, waar duidelijk bij staat, dat het passend is voor men wagen. Bij het bekijken van het onderdeel zag ik al direct dat het niet klopte. Verschillende mails gestuurd voor een oplossing, waar ze direct de fout bij mij leggen, terwijl het duidelijk een fout van hun is. Hier bestel ik zeker niets meer!
Complete wanprestatie
Complete wanprestatie. Wekenlang geen reactie na aanleveren van gevraagde informatie. Ophaalafspraak gemaakt waarvoor ik een halve dag vrij nam (met salarisverlies). Niemand kwam opdagen. Meerdere keren gebeld en telkens leugens dat de chauffeur “onderweg” was. Onvriendelijk behandeld en totaal geen begrip. Ik kreeg telefoon dat er veel vuurwerk werd afgestoken naast de wei waar mijn 3 paarden staan die volledig in paniek waren geraakt. Moest daar heen maar door de leugens en valse afspraken kon ik ook niet van huis af om adequaat te gaan handelen. Ik heb dit uitgelegd, maar moest maar wachten, nog een uurtje, niets, toen echt binnen een half uur, weer niets! Uiteindelijk auto niet opgehaald en niets meer vernomen. Volstrekt onbetrouwbaar bedrijf.
Helder en snel contact
Helder en snel contact. Mijn versleten auto aangeboden. Goed bod ontvangen, snelle afhandeling. Aardige chauffeur. Vrijwaring en betaling ter plekke. Top service door van der Ven!
Helaas reageert het bedrijf niet op…
Helaas reageert het bedrijf niet op mails/op een onvriendelijke manier. Ik stel wat vragen waar helaas geen antwoorden op komen.
Vloerdeel kofferbak mercedes
Aantal onderdelen besteld via dit bedrijf, krijgt meteen antwoord van ze en het onderdeel was de volgende dag al binnen.
Onderdelen zijn mooi en niet beschadigt ben er heel blij mee.
Helemaal super,
Bedankt personeel van Van der Ven voor de goede service.
Dennis
Auto snel opgehaald
Cees heeft vanochtend mijn sloop auto opgehaald. Afspraak stond in de middag maar belde mij om te vragen of het eerder kon. Was voor mij geen probleem, hij stond binnen 20 minuten voor de deur. Alles snel geregeld, hele vriendelijke man. Bedankt Cees!!
Top geregeld
And great service!
Even one step better than asked for. 10 okt almost a month later
#gratefull i am!!
Mooi nette airbagset voor Fiat 500
Mooi nette airbagset voor Fiat 500 bj. 2018. Ingebouwd, alles, accupool erop, geen storing meer. Dank u!
Verkeerd onderdel gekregen het fout van…
Verkeerd onderdel gekregen het fout van het bedrijf?
122 kilometer heen 122 terug voor niks 60 euro brandstof getankt voor niks .
Ik vroeg om vergoeding benzine omdat hun fout is ze willen niks vergoeding slecht service

Antwort von Van der Ven Auto's Roosendaal
Goed en betrouwbaar
Al meerdere artikelen gekocht bij VD Ven Autodemontage
Laatste x 2 banden voor mijn auto
Zeer snel verstuurd waren de volgende dag binnen. Ook een keer verkeerd onderdeel besteld werd zonder moeite geruild voor het goede
Zeer tevreden
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.