Pure oplichting, dat dit bedrijf überhaupt advertenties heeft op Google en dat ze nog steeds een Nederlands KVK nummer hebben. Ze schrijven onterecht geld af van je gekoppelde creditcard en sturen o... Mehr ansehen
Pure misleiding en niks minder dan oplichting. Het bedrijf doet zich voor als Nederlands bedrijf maar de producten komen rechtstreeks uit China. Ik heb een trui gekocht maat XL en kostte 39 euro. Het... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Pure oplichting
Ze schrijven onterecht geld af van je gekoppelde creditcard en sturen onjuiste bestel informatie om op die manier verwarring te zaaien. In de mail verkeer is duidelijk sprake van buitenlandse vertaling en geven niet thuis om de betaling terug te storten.
SOTTO ZERO - TRUFFA
Se potessi mettere sotto lo zero lo farei - Cerotti prodotti TRUFFA - quando acquisti la prima volta oltretutto il sito è ingannevole in quanto non ti rendi conto di aver stipulato un abbonamento mensile che oltretutto risulta difficile da annullare ! ti accordi dell'abbonamento solo all'addebito del mese successivo all'acquisto e quando chiedi rimborso ti rispondono picche. Se si leggono le modalità di reso si viene a conoscenza che le spese sono a tuo carico e sono di circa 20 euro e la modalità è abbastanza complicata. SONO DA DENUNCIA
Pure misleiding en niks minder dan…
Het bleek een klein truitje wat een kind van 12 zou passen. Zeer matige kwaliteit en hetzelfde product staat voor minder dan 10 euro op Temu. Een dure les en het is mij weer eens duidelijk geworden dat je altijd eerst de reviews van Trustpilot moet lezen. De op de site geplaatste reviews zijn gelogen.
Oplichters
Oplichters! Niets kopen!! Zeer slechte kwaliteit. Een vod van een jas gekregen. Niets van hoe de afbeelding eruit zag
Dit zijn OPLICHTERS!
U bent gewaarschuwd dit zijn oplichters.
Hoe kan het dat Google zulke oplichters promoten. Helaas heb ik mijn luchtjes niet ontvangen en wat ik nog jammer vindt is dat ik de reviews niet heb opgezocht. Blijkbaar kunnen ze gerust hun gang gaan..
opgelicht door Lucas de Vries
Ik ben ook opgelicht door deze lucas de vries (belora). Ik heb een spelcomputer gekocht voor 30,- en ontving een compleet ander model ( een waardeloos goedkoop ding) ik heb mijn geld terug geëist via de mail maar nog geen reactie ontvangen. Als ik geen reactie ontvang ga ik verdere stappen nemen.
Ze heten inmiddels belora amsterdam en ook die website ligt eruit nu
Ze het inmiddels belora en ze hebben mij zojuist opgelicht met een spelcomputer die ik voor mijn kinderen hun verjaardag heb gekocht vervolgens 1 of ander action model nep speelcomputer ontvangen stink bedrijf!!!!! het zou verstuurd zijn naar lucas de vries dat is de naam die op mijn afschrift staat die gaat hier sws meer van horen laat het hier niet bij liggen vieze hond
Ik heb boogklimmer gekocht op 4 mei…
Ik heb boogklimmer gekocht op 4 mei helemaal Nieks gekregen en 10 keer e-mail gestuurd helemaal geen antwoord
Geen product
Geen product, geen reaktie meer, site uit de lucht, en geld uit mijn zak. Wat een oplichterij. NIETS Bestellen!!!! Als er iemand is die weet hoe je je geld terug kunt krijgen, hoor ik het graag.
Ik heb ook een product gehad en…
Ik heb ook een product gehad en geretourneerd met betaal bewijs nog niks gehoord van hun of het ontvangen is
Site reageert niet uit de lucht en de telefoon is buiten bereik. Sinds augustus al bezig en nu nog niks gehoort alleen nu klarna een aanmaning stuurt of ik wil betalen niet dus
Ik ga dit op sociaal media plaatsen kijken wat er gebeurt sterkte iedereen
Nooit iets kopen!!
Ik wilde mijn product retourneren maar moest 2 maanden wachten op een reactie. Uiteindelijk via klarna gelukt. Maar nu wilt Velore dat ik het terugstuur naar China! Dat gaat mij meer kosten dan de 50 euro die ik voor een stukje vuilniszak (leren jasje) betaald heb.
Worst refund policy and customer service
After ordering 2 sports trousers (short and long) I received only the long trousers. After reaching out to them they confirmed the shorts were out of stock and will send a refund. Many emails later since November 2023 and no refund and no response from them anymore. Worst customer service ever and I don’t recommend them at all.
Velore Amsterdam opgelicht
Product ontvangen was niet wat ik er van verwacht had. Ook mail daarover gestuurd en kreeg nette reactie hoe retourneren. Product geretourneerd. Ben nu inmiddels 1 maand verder zeker 5 mailtjes gestuurd en totaal geen reactie meer..site is inmiddels uit de lucht. Geld kan ik naar fluiten hoogstwaarschijnlijk.. met klarna betaald zij gaan dit nog bekijken hoop dat zij actie gaan ondernemen zodat niemand verder opgelicht word!
Slecht product en geen reactie van de…
Slecht product en geen reactie van de klantenservice. Maar echt een heel slecht product
Een fraude bedrijf
Een fraude bedrijf. Je kan betalen alleen via iDeal. Nooit mijn bestelling ontvangen. Ze reageren ook niet op je mails. Koop nooit !
Bestelling nooit ontvangen
Koptelefoon besteld en betaald maar nooit ontvangen. Volgens konden we meer informatie verkrijgen bij DHL, maar daar hoorden ze het in Keulen donderen toen we onze trackingnummer doorgaven. Ondertussen is ons "pakket" weer terug naar China, maar af te wachten of we ooit ons geld terug gaan zien.
Artikel op afhaalpunt laten leveren
Artikel op afhaalpunt laten leveren. Totaal vergeten op te halen wat betekend dat ik geen artikel meer heb. Een nieuw product opsturen is geen optie want het is mijn eigen schuld volgens het bedrijf dat ik te laat was, dus geld retour kan ook niet. Ze reageren inmiddels niet meer op mijn mails.. 50 euro verloren gegaan door dit oplichters bedrijf wat in China is gevestigd ipv Amsterdam. KOOP ER NIKS
SCAM
Nooit nooit iets kopen van daar! Ik heb kleding gekocht voor 212€. Het trekt op niks! Veel te groot, lelijk stof. Echt enorm schandalig!
Ze laten na 3 weken nog altijd niets weten, heb al meerdere mails gestuurd. Geen antwoord!
LEER UIT MIJN FOUT. Koop niets van daar!
Heb en bestelling geplaatst van een koptelefoon
Heb en bestelling geplaatst van een koptelefoon. En dat duurde en duurde maar, verschillende mails gestuurd. En wel reacties op gekregen. Eenmaal het product ontvangen kijkt totaal niet op de foto en advertentie en ook defect ontvangen. Mails gestuurd, omdat ik het retour wil sturen. Geven ze geen reacties meer. Dan blijft het stil! Jammer dat het bedrijf zich zo laat kennen.
1 ster is zelfs nog teveel
1 ster is zelfs nog teveel. Dit is pure SCAM!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.