Efter att ha testat diverse kannor och krantoppsfilter tidigare har jag nu använt er 4,7-liters kanna i ca 3 månader. Jag är mer än nöjd. Jag destillerar vatten och efter att jag börjat med ert filt... Mehr ansehen
Kannan och filtreringen är jättebra. Det som inte fungerat lika bra är transporten med leverans till dörr där man inte kunnat leverera trots olika alternativ dvs ytterdörr vid gatan eller skickad port... Mehr ansehen
Mycket snabb återkoppling och trevligt bemötande i mejlkontakten med Vattenfilterkannor.se! Jämfört med min tidigare filterkanna känns min nya filerkanna från ZeroWater mer robust i ett starkare mate... Mehr ansehen
Snabb leverans & frågor om fel på virvelkanna snabbt besvarade av kundtjänst. Bra att det finns tapp på sidan då man väntar på filtreringen. Filtreringen kan upplevas lite långsam, men kannan & fil... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Wasserfilterlieferant
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Reformhaus
- Wasseraufbereitungsunternehmen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi erbjuder marknadens bästa vattenfilterkannor. Hög kvalitativa produkter med snabb leverans.
Erik Dahlbergsgatan 4, Göteborg, 41126, Schweden
- kundtjanst@vattenfilterkannor.se
- vattenfilterkannor.se
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Vattnet smakar mkt bättre!
Fantastisk service och bemötande!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag är otroligt nöjd med servicen från Vattenfilterkannor.se!
När jag skulle beställa min Analemma Water Wand gjorde jag först en beställning, men insåg i efterhand att jag ville ha två stycken. Jag ringde då kundtjänst för att se om det gick att lösa så att båda kunde skickas tillsammans, så jag slapp betala dubbel frakt – och det ordnade de direkt utan några problem.
Jag fick hjälp av Edvin, som var både väldigt trevlig och hjälpsam. Vi hade dessutom ett riktigt intressant samtal om vatten och hur viktigt det är för vår hälsa, vilket jag verkligen uppskattade.
Det här är inte första gången jag får hjälp av Edvin, och varje gång är han lika professionell, kunnig och bemötande.
Jag vill också tillägga att jag verkligen älskar produkten! Jag kände skillnad i vattnet direkt, och det har blivit en självklar del av min vardag. Alla borde ha en sådan hemma!
Stort tack för fantastisk service – jag kan varmt rekommendera både företaget och Edvin!
5 starka stjärnor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bra pryl!
Kranvattnet smakar friskt och rent när det filtrerats genom kannans filter. Inga konstiga bismaker.
Det filtrerade vattnet
Det filtrerade vattnet, smakar klart mkt bättre. Lätt att hantera filter och kanna. Positivt med det medföljande vattentestet. Önskvärt även med en svensk text i beskrivningen.
Super bra kanna och filtret renar…
Super bra kanna och filtret renar vattnet även på Gran Canaria. Smakrikt och mjukt vatten.
Kannan är fantastisk
Kannan är fantastisk, synd att leveransen tar så lång tid .
Snabb leverans.
Vattenfilterkanna "ZeroWater" är min favorit!
Vattenfilterkanna "ZeroWater" är mitt bästa köpet! eftersom jag får super ren vatten som smakar dessutom gott! (jag har haft många olika vattenfilterkannor men inga var så bra som ZeroWater kanna)
Nöjd
En vecka in och upplevelsen är mycket bra. Vattnet är lent och mjukt, och smakar godare än kranvatten. Rekommenderas.
Bra storlek och passar bra.
Bara haft reningskannan ett dygn,njuter…
Bara haft reningskannan ett dygn,njuter redan av det friska härliga vattnet den ger. Jag vill inte använda min egna kropp som filters det här är prio 1 i mitt liv.
Värt varje krona!
Snabb leverans, prisvärda varor. Gör det de ska. Vattnet blir liksom mjukar och smakar gott. Jätte nöjda!
Törstsläckare
Vattnet är så mycket godare att dricka och har alltid min kanna redo 💦
Bra produkt och snabb leverans
Jättenöjd med produkten och väldig bra…
Jättenöjd med produkten och väldig bra kundservice!
PostNord kritiseras
PostNord kritiseras! Kannan var jättebra!!! MEN frakten var urusel. Jag fick ingen avisering av mitt paket. Jag fick själv spåra var paketet var. Det låg länge på utlämningsstället. Dåligt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.