Unternehmen hat geantwortet
Kære Varelotteriet HURRA! Jeg vandt kr. 1.000 i sidste trækning. Hvor var det en dejlig følelse, at lukke mailen op, og se jeres lykkeønskning i forbindelse med trækningen. Jeg spiller med i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Varelotteriet har billige lodsedler og mange trækninger på et år. Hvis man vælger et ekstra nr 1 gang får man en påmindelse, hvis man gerne vil spille dette nummer igen
Unternehmen hat geantwortet
Spil med i Varelotteriet - et af DK's mest gevinstgivende lotterier. Her får du 4 millionærchancer hver måned samtidig med, at du spiller med om over 153 mio. kr. om året!
Rosbæksvej, 2100, København, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Jeg har prøvet at afmelde alt, og også at jeg ikke vil forny lodseddel, alligevel får jeg gårs dato meddelelse om at en lodseddel er blevet fornyet, og der er trukket 100 kr. på mit betalingskort, dybt kritisabel, jeg ser gerne at jeg får pengene retur. Hvordan kan I gøre det, når jeg har afmeldt betalingen i Betalingsservice.
Og sidst men ikke mindst slet alle mine data hos Jeg.

Antwort von Varelotteriet
Altid små gevinster, bortset fra en enkelt gang for nogle år siden. (10.000).

Antwort von Varelotteriet
Underligt nok vinder jeg som eneste gang i snart 10 år mere end jeg indbetaler netop den måned mine lodder er opsagt. Manipulerede lodtrækninger?
Ved faktisk ikke hvad jeg skal mene om det her lotteri.
Det er heller ikke nemt at regulere sine lodder. Man kan godt købe online men opsigelse skal gøres telefonisk.

Antwort von Varelotteriet
Jeg har haft lodsedler i jeg tror mindst 30 år og så fik jeg et tilbud som svarede til min fødselsdag den måtte jeg da også have idag spiller jeg på tre sedler og ønsker ikke at spille på flere men jeg vil sige at I altid har været meget venlige og rare at tale og jeg er da glad for at vinde 500 kr. mvh Holger Kramer

Antwort von Varelotteriet
Altid god informationer og store chancer for at vinde

Der er ganske ofte gevinst , tak 🙏🏻

Antwort von Varelotteriet
For det er første gang jeg vinder 500.- i den tid jeg har har haft denne Varelotteriet nr.126973. Jeg har kun vundet de små beløb. 100,- til 200,- Jeg fik den 1990'erne. Så det var dejligt at prøve Mvh Kirsten Dahlgaard

Antwort von Varelotteriet
de har vært godt og har de godt

Antwort von Varelotteriet
Det er altid dejligt når man vinder og kan kun anbefales til andre og man er jo ikke heldig hvergang men næsten

Antwort von Varelotteriet
Jeg håber på og vind en stor premiere håber snart at det sker
800 kr er fint men det står ikke til måls med indsatsen

Antwort von Varelotteriet
Har spillet i mange år - det er altid en fornøjelse med en gevinst - stor eller lille.

Antwort von Varelotteriet
Er ganske udemærket tilfreds med mine lodder i varelotteriet.
Jeg vundet et par gange, dog kun småbeløb:)

Antwort von Varelotteriet
Så længe det ikke giver overskud, er der ikke noget at råbe hurra for, de par øre kan ikke engang betale for at få forny de nr. at jeg har,
Så går det den forkert vej.
Hilsen Hans Ove.

Antwort von Varelotteriet
Lotteri er sjovt. Fantasien om at vinde den stooore pris! Eller bare en af de mindre🤞 I Varelotteriet spiller man med følelsen af at der er virkeligt mange præmier og kun et begrænset antal lodder. Det gør det altså sjovere at være med😃

Antwort von Varelotteriet
Kan ikke forstå at der skal gå så længe inden gevinsten bliver udbetalt, i disse tider, hvor alt andet sker fra dag til dag, og det er ikke fordi gevinsten er brugt!!!

Antwort von Varelotteriet
Jeg har hørt I hjælper dette menesker som havde økonomiske problemer men jeg har ikke set dette, fordi jeg selv økonomiske problemer og jeg har ikke vundet store beløb hos jer og jeg spiller mange gange hos jer uden vinder millioner beløb hos jer, jeg har stoppet hos Landbrug lottery fordi jeg har ikke vundet stor beløb hos dem, og jeg tænker også forsætter ikke hos jer fra næste år, fordi jeg synes I kan ikke hjælper mig.

Antwort von Varelotteriet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.