Jag handlade från vårdväskan för första gången och produkterna kom fram snabbt och är av bra material. Känns som att de kommer hålla! Och såklart riktigt kul att det finns så mycket att välja på på he... Mehr ansehen

Beez Hero Sneaker Lila ,beställde jag i min storlek 37.Hur snygga som helst,passade perfekt.En otroligt lätt sko och man känner stödet för fötterna. Jag beställde en söndag och hade dom hängandes på p... Mehr ansehen
Jättefina strumpor! Jag hade önskat mer info om vem strumporna är bra för. Det står mest att slippa trötta fötter och ben, men vad betyder det? Jag tycker att de knälånga strumporna med lätt kompressi... Mehr ansehen
Eftersom jag tidigare handlat av er så vet jag att det är bra bra grejer nu har. Der enda jag är lite missnöjd med är att all text inte rymdes på min namnbricka dvs. Catharina Spec.Undersökerska... Mehr ansehen
Vårt huvudkontor och lager finns i Falkenberg, där vårt engagerade team arbetar tätt tillsammans i en kreativ och färgstark miljö. Här hanterar vi allt från kundservice och marknadsföring till logistik och produktion av våra populära muggar och namnskyltar.
Hos oss står vårdpersonalen alltid i centrum – och vi strävar efter att göra din arbetsdag lite enklare, lite roligare och mycket mer färgstark.
Oktanvägen 17, 31132, Falkenberg, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Väntade väldigt länge på en leverans. Kontaktade då kundtjänst som var väldigt hjälpsamma.

Antwort von Vårdväskan AB
Leveransen kom snabbt och varorna var som förväntat.

Allt har varit superbra.
Superbra service, bemötande och alla varor är bra till bra priser.
Supersnabba leveranser med

Antwort von Vårdväskan AB
Bra skor använt dessa i säkert minst 15 år, mycket hållbara och fotriktiga, passar mina fötter perfekt

Antwort von Vårdväskan AB
Jag fick inte alla varor och när jag kontaktade så behövde jag bevisa och påvisa att en vara saknades med bild osv. Sedan när varan kommer så ser den inte ens ut som på hemsidan vilken vart tråkigt.
Men om jag ska beställa i framtiden nån mer gång så hoppas jag det är bättre.