Banner for Vårdväskan AB

Vårdväskan AB Bewertungen 1'476

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag handlade från vårdväskan för första gången och produkterna kom fram snabbt och är av bra material. Känns som att de kommer hålla! Och såklart riktigt kul att det finns så mycket att välja på på he... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beez Hero Sneaker Lila ,beställde jag i min storlek 37.Hur snygga som helst,passade perfekt.En otroligt lätt sko och man känner stödet för fötterna. Jag beställde en söndag och hade dom hängandes på p... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jättefina strumpor! Jag hade önskat mer info om vem strumporna är bra för. Det står mest att slippa trötta fötter och ben, men vad betyder det? Jag tycker att de knälånga strumporna med lätt kompressi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eftersom jag tidigare handlat av er så vet jag att det är bra bra grejer nu har. Der enda jag är lite missnöjd med är att all text inte rymdes på min namnbricka dvs. Catharina Spec.Undersökerska... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. E-Commerce-Dienst
  2. Krankenhausbedarf und -ausstattung

Über Vårdväskan AB

Vom Unternehmen geschrieben

Vi sätter färg på vården

Hos Vårdväskan hittar du allt du behöver för att göra din arbetsdag inom vården både smidigare och mer inspirerande. Vi erbjuder ett brett sortiment av färgglada, funktionella och prisvärda produkter som kombinerar kvalitet med personlig stil. Oavsett om du letar efter stetoskop, stödstrumpor, arbetsskor eller praktiska tillbehör, har vi något som passar just dina behov. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta produkter som inte bara fungerar i din vardag, utan som också låter dig uttrycka vem du är.

Ett färgstarkt team med vården i fokus

Vårdväskan är mer än en e-handel – vi är en del av vårdens hjärta. Vi förstår de utmaningar och behov som finns i yrket och arbetar varje dag för att bidra till en bättre arbetsmiljö för vårdpersonal. Genom att erbjuda ett brett utbud av arbetskläder, skor och accessoarer vill vi skapa en arbetsdag som känns både bekväm, professionell och personlig.

Vårt huvudkontor och lager finns i Falkenberg, där vårt engagerade team arbetar tätt tillsammans i en kreativ och färgstark miljö. Här hanterar vi allt från kundservice och marknadsföring till logistik och produktion av våra populära muggar och namnskyltar.

Hos oss står vårdpersonalen alltid i centrum – och vi strävar efter att göra din arbetsdag lite enklare, lite roligare och mycket mer färgstark.

4.5

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har hittat T-shirts av toppkvalitet hos…

Har hittat T-shirts av toppkvalitet hos Vårdväskan.
Det enda på minussidan är att det är ganska lång leveranstid. Men om du kan vänta en vecka på att få din beställning är det inget större problem.

3. Juni 2026

Antwort von Vårdväskan AB

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du hittat T-shirts av toppkvalitet hos oss. Vi förstår att leveranstiden kan upplevas som lite lång, men är glada att du ändå är nöjd med ditt köp. 😊

Och nöjd med beställningen

Antwort von Vårdväskan AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med din beställning. 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Halvtråkiga motiv på pennfickor och…

Halvtråkiga motiv på pennfickor och urbota tråkiga symboler/bilder att välja på till namnskylt.

29. Mai 2026

Antwort von Vårdväskan AB

Tack för din recension! Vi beklagar att motiven på pennfickorna och symbolerna till namnskyltarna inte motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar din feedback och tar den med oss vidare när vi ser över vårt sortiment.

Sådär faktiskt!

Köpte dem till min mamma som har svullna fötter pga diabetes. Hon tyckte dem stramade åt och var inte så bekväma som hon förväntade sig.
Väldigt snygga dock!

Antwort von Vårdväskan AB

Tack för din recension! Vi beklagar att strumporna inte blev så bekväma som din mamma hade förväntat sig och att de stramade åt. Vi förstår att passformen är extra viktig vid svullna fötter. Vad roligt att höra att hon ändå tyckte att de var väldigt snygga. Kontakta gärna vår kundtjänst om du vill ha hjälp att hitta rätt storlek till din mamma. 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Skorna var snygga och sköna för…

Skorna var snygga och sköna för fötterna. Paket kom på bara några dagar utan strul. Så jag är nöjd.

Antwort von Vårdväskan AB

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att skorna var både snygga och sköna för fötterna, och att paketet kom snabbt och smidigt. Härligt att du är nöjd. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra klocka med snabb leverans

28. Mai 2026

Antwort von Vårdväskan AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med klockan och den snabba leveransen. 😊

Sax, skor.

Allt var bra.

Antwort von Vårdväskan AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt var bra och att du är nöjd med både saxen och skorna. 😊

Lätt

Det var lätt att hitta det jag sökte.

Antwort von Vårdväskan AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att det var lätt att hitta det du sökte. 😊

Nöjd

29. Mai 2026

Antwort von Vårdväskan AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd och att leveransen var snabb. 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag skickade tillbaka dem eftersom de…

Jag skickade tillbaka dem eftersom de var för små och tyget kändes väldigt konstigt. De har bara fickor längst ner, inte upptill

28. Mai 2026

Antwort von Vårdväskan AB

Tack för din feedback. Vad tråkigt att produkten inte passade dig och att tyget inte kändes som förväntat.

Passform, material och fickplacering kan skilja sig mellan olika modeller. Kontakta gärna vår kundtjänst om du vill ha råd och tips på andra modeller som kan passa dig bättre.

Vårdväskan

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr