Ik kon eerst woensdag me auto haken naar me vakantie daarna moest het opeeens op een andre dag ven dan kon ik hem toch weer op woensdag halen en toen lukt niet met geld moest ik maar weer een dag wa... Mehr ansehen

Op zoek naar een cadeautje voor onze klein dochter dat natuurlijk geheim moest blijven. Keuze is gevallen op een gebruikte VW Up!. Bij van Mossel Tilburg op een geweldige manier geholpen door Lucca... Mehr ansehen
Vanaf het bestellen van onze nieuwe auto (uit voorraad) tot aan de aflevering ervan zijn we goed geholpen bij van Mossel Tilburg. Er werd goed geluisterd naar wat wij zochten en meegedacht naar even... Mehr ansehen
5 weken geleden spontaan een volkswagen polo laten financieren en 3 weken geleden hem kunnen ophalen. Hij rijdt heel goed en lekker stil tijdens het rijden. Met behulp van Edgar en Naud hun goede uit... Mehr ansehen
- Volkswagen-Händler
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Ringbaan Noord 65, 5046 AA, Tilburg, Nederland, Niederlande
- 013 532 1411

Profiteer nu van topdeals!
Bittet Kunden um Bewertungen
Spontaan een nieuwe Golf GTE gekocht.
Spontaan een nieuwe Golf GTE gekocht.
Prima geholpen door Edgar en zijn collega.
Alles goed geregeld en een fijne afhandeling.
Hele vriendelijke verkopers
Hele vriendelijke verkopers, eerlijk advies en goede prijs
Werden goed geholpen en vriendelijke…
Werden goed geholpen en vriendelijke verkoper alles goed geregeld en alles verlopen via afspraak en een vriendelijke vestigings directeur
Goede afhandeling nieuwe leaseauto met…
Goede afhandeling nieuwe leaseauto met goede uitleg dashboard systemen
Zoals je het mag verwachten
Van spontaan 2,5 maanden geleden binnen lopen naar vandaag ophalen van een nieuwe auto. Ook fijn te ervaren dat alles soepel en snel verloopt. Goed contact, goed meedenken… service zoals je het mag verwachten maar o zo bijzonder in deze tijd. Zo doorgaan met z’n allen 👍🏻.
Kreeg een melding van oliepeil te laag
Kreeg een melding van oliepeil te laag. Het was zaterdagochtend. Wat denk je? Kom maar langs en binnen 15 minuten stond ik weer buiten. Olie netjes en snel bijgevuld. Top!
Super duidelijke en vriendelijke gehad!
Super duidelijke en vriendelijke gehad, plus alles qua apps geregeld. Mo (Muhammed) heeft ons goed op weg geholpen, zodat we een goede start met de eerste kilometers konden maken. Thx.
Nieuwe auto gekocht bij deze VW dealer
Nieuwe auto gekocht bij deze VW dealer. Als klant serieus genomen, vriendelijk en klantgericht.
Apk service
kon met mijn vw gewoon voor apk naar een dichterbij filiaal in de buurt terwijl deze opel is.
De service is perfect
Super fijn geholpen en het juiste…
Super fijn geholpen en het juiste advies gekregen bij het kiezen van de perfecte auto voor ons !
Deze keer een automaat, maar ik moet zeggen dat went snel !! En het rijdt geweldig 🤩
Altijd een vriendelijk welkom bij binnenkomst, maar alle lof voor verkoper Wessel !!
Ik heb de auto drie keer per jaar…
Ik heb de auto drie keer per jaar geprogrammeerd voor een deursensor en ze hebben het probleem nog steeds niet opgelost. De garantie van één jaar is verstreken. En nu zit ik nog steeds met het probleem.
Zeer tevreden.
Goed contact voor afspraak voor de service. Vriendelijk en persoonlijk ontvangen bij van Mossel. En alle afspraken nagekomen zowel tijd als wensen 👍
Top geholpen en een mooie Golf GTI…
Top geholpen en een mooie Golf GTI kunnen kopen
APK keuring is uitgevoerd door VW dealer.…
APK keuring is uitgevoerd door VW dealer, maar de grote beurt kon daar niet worden uitgevoerd onder behoud van de transportgarantie.
Daar moet is weer een aparte afspraak voor maken bij de Skoda dealer.
Erg omslachtig.
Bij de digitale aanmelding moet je daar voor gewaarschuwd worden.
Overigens is da APK netjes uitgevoerd.
De nazorg ivm werking technische uitleg
De nazorg ivm werking van diverse technische vragen en uitleg van werking hier van.Handleiding digitaal is zeer ingewikkeld en niet altijd duidelijk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.