Banner for Van Mossel Peugeot - Hoorn

Van Mossel Peugeot - Hoorn Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

De Marowijne 59, 1689 AR Zwaag, Nederland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel fijn en deskundig geholpen bij de aanschaf van onze Citroën C5 bij de vestiging in Hoorn. Vanaf de proefrit tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht was de service snel en attent. Alles is supe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De directeur heeft mij uitstekend geholpen bij de verkoop en de after sales en ook als het gaat om de kleine herstelwerkzaamheden door de monteurs! Ik ben er echt superblij mee!😊👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettige ontvangst. Als je wilt, kun je op je gemak de voorraad bekijken zonder opdringerig gedoe. Na de interesse kenbaar te hebben gemaakt werden wij goed geholpen, proefrit geen probleem, proe... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2x mijn auto gebracht. 2x 3 dagen geen auto. 2x gebeld voor extra kosten door nieuwe problemen met de auto. Kosten in totaal €2500,00. Onderdelen op internet onder de 100. Van mossel vraagt tussen de... Mehr ansehen

1. Peugeot-Händler

Über Van Mossel Peugeot - Hoorn

Vom Unternehmen geschrieben

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• De Marowijne 59, 1689 AR, Zwaag, Nederland, Niederlande

• 0229 291 930
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Hoorn

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Hervorragend

633 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Na al vele jaren klant

Na al vele jaren klant, wat begon in Enkhuizen, bij de heer Jan bruin. En daarna steeds bij Peugeot gebleven, ben ik nog nooit in al die jaren, zo onvriendelijk en ongeïnteresseerd te woord gestaan. K w am even tussen mijn werk door een beschadiging laten zien, van de auto van mijn vrouw. Hij had geen zin of tijd om even mee te lopen, 2 minuten. Maar hij had het te druk. Ik moest de auto maar laten staan. Als hij dan tijd had ging hij wel eens kijken. Na 5 minuten hebben aangedrongen om te kijken, kwam meneer toch even uit zijn stoel. Dan kan hij toch nog een voorbeeld nemen aan Kim. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

29. März 2026

De 'omrij' garage…

Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over eventuele kosten en niet achteraf. Verder is de klantvriendelijkheid in Zwaag erg goed. Ik moet voor deze garage buiten mijn woonplaats reizen, terwijl er van Mossel garage in mijn eigen woonplaats is. Maar dat heb ik er zeker voor over.

20. März 2026

Snelle service

Snelle service, vriendelijk, zeer goed verzorgde “ wachtruimte “ .

Werden direct geholpen met klein defect aan onze auto .

19. April 2026

Topservice!

Ik had voor een rammelend geluid bij mijn voorste schokbrekers mijn Peugeot 208 uit 2016 naar de garage gebracht. Hier werd ik meer dan goed geholpen. Binnen de Bovag-garantie werden de schokbrekers zonder problemen vervangen. Daarnaast kreeg ik mijn auto, van binnen en buiten gewassen, weer netjes terug. Topservice!

9. April 2026

Dit is mijn 3e peugeot

Dit is mijn 3e peugeot die ik bij v Mossel koop. Nogsteeds zeer te vreeden. Goed advice en zijn ruim denkend. Proberen in oplossing te denken. En geven goede service. Dat is ook de reden dat wij terug komen.

7. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tevreden

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Danny Zwagerman. Blij met onze nieuwe auto.

20. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Van Mossel Peugeot - Hoorn

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We zijn erg blij met uw positieve ervaring en wensen u veel plezier met uw nieuwe auto. Tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit meer naar van Mossel

Mijn Peugeot naar van Mossel gebracht voor APK, een beurt en het vervangen van een specifiek onderdeel. Na de eerste controle bleken er ruim €4500 kosten te zijn.
Auto opgehaald, naar een andere garage gebracht. Uiteindelijke kosten daar: €1300.
Conclusie: nooit meer naar van Mossel. Jullie zijn een klant kwijt.

20. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Service staat hoog in het vaandel…

De Service staat hoog in het vaandel bij van Mossel

17. Dezember 2025

Antwort von Van Mossel Peugeot - Hoorn

Wat fijn dat onze service zo gewaardeerd wordt. Hartelijk dank voor uw feedback en graag tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn.

Alles goed geregeld door Danny

Alles goed geregeld door Danny, en goede nazorg d.m.v. tel. of alles bevalt.

11. Dezember 2025

Antwort von Van Mossel Peugeot - Hoorn

Fijn om te horen dat alles goed geregeld is en dat de nazorg beviel door Danny. We waarderen uw positieve feedback enorm! Graag tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn.

Toppie

Vriendelijk en goed

Antwort von Van Mossel Peugeot - Hoorn

Wat een mooie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️review, dank u wel. Graag tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helaas heb ik geen 206 CC maar een…

Helaas heb ik geen 206 CC maar een simpel 107 maar ik wordt altijd goed geholpen dus ik zou zeggen zo doorgaan.

Antwort von Van Mossel Peugeot - Hoorn

Fijn dat we u goed kunnen helpen, ook al rijdt u geen 206 CC! We waarderen uw feedback enorm. Bedankt en tot de volgende keer, team van Mossel Hoorn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In het kader van een Peugeot…

In het kader van een Peugeot Assistance-garantiegeval (een elektrische auto uit Duitsland kon niet meer met gelijkstroom worden opgeladen) werden we naar de Peugeot-garage Van Mossel gesleept, maar daar werd ons niet geholpen!

Antwort von Van Mossel Peugeot - Hoorn

Wat vervelend dat u niet geholpen bent met uw elektrische auto. We nemen uw ervaring serieus en gaan intern onderzoeken hoe we onze service kunnen verbeteren. Dank voor uw feedback. Team van Mossel Hoorn.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

snelle handelen

snelle handelen

4. Dezember 2025

Antwort von Van Mossel Peugeot - Hoorn

Vriendelijk bedankt voor uw review en dat we snel handelen. De volgende keer gaan we voor 5 sterren. Team van Mossel Hoorn.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr