Telefonische/ communicatie afspraak gemaakt en gevraagd of ik er op kon wachten (raamstrip vervangen), bevestigd! echter per email staat vermeld einde dag klaar. weer gebeld: niet doorgegeven als wach... Mehr ansehen

Mijn oude auto kwam niet meer door de APK. Ik ben geweldig geholpen door Marcel Wilkens van vestiging Amstelveen om binnen enkele dagen een prachtige tweedehands auto te hebben. Zijn service was klant... Mehr ansehen
Ik kom daar al > 20 jaar ...en ik woon er totaal niet in de buurt! RaRa waarom.......Goede wijn behoeft geen krans. Als Stellantis zou ik maar bijzonder zuinig zijn op het personeel bij dit filiaal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Bouwerij 6, 1185 XX, Amstelveen, Nederland, Niederlande
- 088 001 4400

Profiteer nu van topdeals!
Bittet Kunden um Bewertungen
Altijd vriendelijk en snel
Altijd vriendelijk en snel. Eén minpuntje: een al aangevraagde leenauto was niet zomaar beschikbaar, na een aantal belletjes was er toch eentje.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Altijd correct en vriendelijk…
Altijd correct en vriendelijk personeel. 100%vertrouwd adres..kom al jaren bij deze Peugeot dealer. En dat blijft zo....

Antwort von Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Goed en snel geholpen en vriendelijke …
Goed en snel geholpen en vriendelijke aan de balie

Antwort von Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Van Mossel denkt mee met de klant
Het bedrag en de werkzaamheden van het onderhoudsplan werd aangepast aan mijn gebruik van de auto
Ik gebruik de auto maar een paar keer per maand , nog geen 4000 km per jaar
Goed meegedacht met mijn wensen.
Wel gek dat de gratis APK in combinatie met de onderhoudsbeurt aangeboden via internet niet meer
gold,
Mee lopen met twee monteurs naar…
Mee lopen met twee monteurs naar parkeerplaats om mij aan te geven wat ze veranderd hadden en hoe ik het moest bedienen. Alsmede reparatie goed uitgevoerd.

Antwort von Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Zonder afspraak meteen geholpen.
Ik had een probleem met mijn raam wat niet meer ducht wilde gaan. Op zaterdag ochtend reed ik zonder afspraak naar de garage in Amstelveen. Ik werd gelijk geholpen. Het probleem werd niet opgelost maar mijn auto mocht gewoon binnen blijven staan. Op maandag is mijn auto gemaakt en hebben ze gelijk mijn terug roep actie kunnen repareren. Uitstekende service, goed contact en zeer behulpzaam.

Antwort von Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Het hele team heeft altijd de klant in beeld
Het verkoopteam van van Mossel Amstelveen heeft ook altijd de belangen van de klant in beeld ! Zo voelt elke inruil voor weer een nieuw model Peugeot als een warm bad: een perfecte balans in het zaken doen. Ook het onderhoudsteam in Amstelveen levert altijd een klantvriendelijke topprestatie

Vriendelijke verkoper
Vriendelijke verkoper, alle medewerking, zelfs opgehaald toen ik mijn auto moest ophalen

Antwort von Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Op zaterdag voorafgaande aan vakantie storing verholpen
Omdat ik op vakantie ging heeft men op een zaterdag een storing in de auto verholpen. Heel bijzonder

Fantastische garage
Fantastische garage. Altijd vriendelijk en uitstekende communicatie.

Antwort von Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Meedenkend met de klant en goede…
Meedenkend met de klant en goede prettige service

Antwort von Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Veel te lange wachttijden en ook voor…
Veel te lange wachttijden en ook voor niks laten wachten omdat de spuwer helemaal niet waren.
Altijd positieve ervaringen
Mijn (jarenlange) ervaringen zijn altijd prima. Afspraken worden altijd goed nagekomen en ik krijg altijd tekst en uitleg over de werkzaamheden die zijn verricht.

Antwort von Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.