Jerry van Van Mossel in Amsterdam is voor vele autobedrijven een voorbeeld. Jerry doet wat hij zegt en dan is voor een autoverkoper al heel wat, De service die Jerry verleent geeft vertrouwen ok... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Über Van Mossel Mega Occasion Centrum - Exclusief Amsterdam
Vom Unternehmen geschrieben
Op zoek naar een exclusieve jong gebruikte occasion in het topsegment? Dan moet je bij onze vestiging in Amsterdam zijn.
Op zoek naar een 4x4, terreinwagen of SUV? Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft de beste auto's staan.
Heb je niet zo'n groot budget beschikbaar maar wil je wel graag een kwaliteitsoccasion? Dan kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars in Waalwijk.
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Pieter Braaijweg 2, 1114 AJ, Amsterdam, Nederland, Niederlande
- 088 001 4090

Vind jouw ideale occasion
Bittet Kunden um Bewertungen
Top service!
Jerry Van Mossel ik Amsterdam is voor…
Jerry van Van Mossel in Amsterdam is voor vele autobedrijven een voorbeeld.
Jerry doet wat hij zegt en dan is voor een autoverkoper al heel wat,
De service die Jerry verleent geeft vertrouwen ok bij Van Mossel terug te komen.
Op een hele rustige en prettige wijze…
Op een hele rustige en prettige wijze kwam de koop tot stand. Alles in goed overleg en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Dit dan ook weer in alle redelijkheid en billijkheid. Verder is ook de nazorg door Jerry op een klantvriendelijke manier gedaan. Kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ben.
Top!
Een hele goede ervaring met Jerry! Goed geholpen, dacht overal in mee, was heel transparant. Overall super blij met de auto en de manier waarop dit ging.
Hele goede service!
Behulpzaam bij de afhandeling van de…
Behulpzaam bij de afhandeling van de aankoop. Auto werd zeer netjes afgeleverd. Ook alle vragen werden snel beantwoord.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Service kan persoonlijker
De communicatie voelde kortaf en onpersoonlijk, alsof ik een standaardproduct kwam ophalen in plaats van een doordachte aankoop te doen. Ik had graag wat meer aandacht en betrokkenheid gezien in het proces. Service maakt het verschil, en die miste ik hier helaas.

Antwort von Van Mossel Mega Occasion Centrum - Exclusief Amsterdam
Mannen van van mossel exclusive waren…
Mannen van van mossel exclusive waren duidelijk, snel, accuraat en hebben goed geholpen. Blij met de service ..en de nieuwe auto natuurlijk.

Antwort von Van Mossel Mega Occasion Centrum - Exclusief Amsterdam
Goede ervaringen met dit bedrijf
Goede ervaringen met dit bedrijf. Erg klantvriendelijke en behulpzaam. Superblij met mn auto!

Vincent Klasse!
Vincent, vestigingsdirecteur van het filiaal Amsterdam Van Mossel Exclusieve Occasions, staat altijd direct voor je klaar. Zijn performance is zeer goed, denkt en handelt snel en is zeer klantgericht. Hij en zijn collega Jerry zijn aimabel en zeer representatief voor dit bedrijf. Erg fijn zaken doen met zulke goede gasten. Dit met het oog om bij hen zeker nog terug te komen bij een eventuele aankoop!

Fantastische service
Fantastische service, mooi assortiment auto’s, enthousiast en deskundig team, betrouwbaar. Ontzettend met mijn aankoop.

Top bedrijf
Top bedrijf. Zeer goed geholpen en heel vriendelijk personeel.

Antwort von Van Mossel Mega Occasion Centrum - Exclusief Amsterdam
Zeer professionele organisatie als het gaat om exclusieve occasions !
Zeer professioneel geholpen door Vincent, bij de proefrit stonden beide auto’s al klaar. Uiteindelijk voor een Panamera 4S Hybride gekozen. De route naar de aflevering was geweldig, elke dag netjes op de hoogte gehouden. Top service !

Prima service van dhr
Prima service van dhr. Heetebrij, alles tot in de puntjes geregeld. Bij aflevering stond de auto te shinen.

Beste Vincent
Beste Vincent,
Hartelijk dank aan jou en je team voor de adviezen en de professionele en vlotte behandeling van de aanschaf van onze auto’s!

Super service!
Na problemen met mijn Audi heb ik zeer goede service gehad van Vincent Heetebrij. Super klantvriendelijk, zeer meedenkend en professioneel. Top service , kan niet beter. Ander gelijkwaardig vervoer werd geregeld en er werd rekening gehouden met mijn wensen. TOP bedrijf en super medewerker (Vincent)!

Top bedrijf
Top bedrijf!
Je wordt hier goed ontvangen en geholpen.
Echt een aanrader !

Antwort von Van Mossel Mega Occasion Centrum - Exclusief Amsterdam
Zeer nette (na)service! Bedankt Vincent!
Ik heb hier enkele maanden geleden een 2e hands Mercedes gekocht. De showroom en het personeel (inclusief de showroommanager) geven een nette en klantvriendelijke indruk. Aflevering en aftersales waren fantastisch. Ik had een paar probleempjes met de auto die na de aankoop werden ontdekt. Deze zijn door de manager (Vincent) heel netjes opgelost. De service ging hierbij verder dan ik eigenlijk had mogen verwachten. Mocht ik weer een mooie 2e hands auto willen kopen dan zal ik zeker overwegen hier weer langs te gaan. Compliment!

Antwort von Van Mossel Mega Occasion Centrum - Exclusief Amsterdam
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.