Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een mooie Seat Ibiza kunnen scoren bij van mossel. Top auto, voor een goede prijs. Verkoper heeft ons fijn geholpen en ook de auto aan ons afgeleverd, Bedankt Quinten!
Vom Unternehmen geschrieben
Kraaivenstraat 20, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Niederlande

Mooie ford focus gekocht bij van Mossel. Goed geholpen door Kai Verhulst!
Deze week het magazijn opgebelt (Bas)voor een nieuwe katalysator. Kosten a 1500 incl montage. Maar als ik het via mijn garage zou doen -15% dus 1275. Ook bij inruil oude kat zou ik 121 krijgen. Prima. Ik mijn monteur gebelt en hem een afspraak laten maken. Krijg ik opeens een offerte van 1385 excl maken en de afspraken die we telefonisch hadden gemaakt dat kon ineen niet! Wat een slechte service!!
G o ede ervaring goed uitgelegd super vriendelijke top bedrijf
Signaal motorolie vervangen komt na iedere keer starten oplichten terwijl hij net een grote beurt heeft gehad. Konden niets vinden. Werd naar huis gestuurd met misschien gaat het vanzelf weg.
Ford kugo gekocht bij Kai Verhulst, geweldige service gehad. Een duidelijke uitleg gehad over de auto. Ondanks dat het heel druk was die dag bleef Kai rustig en duidelijk. Voor ons is Kai een Topper!!!
Super fijn geholpen door Kai Verhulst.
Belde netjes op dat er even iets mis ging en hij zijn best zou doen om het zo snel mogelijk op te lossen. Binnen een uur was het geregeld en konden wij in de middag onze "nieuwe" auto ophalen.

Antwort von Van Mossel Ford - Tilburg
Snelle afhandeling en alles zoals afgesproken

Antwort von Van Mossel Ford - Tilburg
Kai, de persoon die me geholpen heeft is erg kundig vriendelijk. Houd zich ook aan gemaakte afspraken en is ook altijd bereikbaar voor hulp. Fijne werknemer zo moeten ze allemaal zijn. Verder de Ford Kuga voor lease aangeschaft en erg tevreden over de auto, daarbij het ophalen ook duidelijk uitleg gekregen over de auto van Kai.

Antwort von Van Mossel Ford - Tilburg
Wij mochten gebruik maken van een supermooie actie via Van Mossel Privelease. Vandaag de auto opgehaald bij Van Mossel Ford Tilburg, bij Jörgen en zijn team, Na de papierwinkel en het installeren en uitleg van de app, de autoinfo ook duidelijk uitgelegd gekregen en met een goed gevoel de auto meegenomen,Dank je wel voor de Super service, Van Mossel Ford Tilburg !!

Antwort von Van Mossel Ford - Tilburg
Gezellige vent leuk om mee te praten duidelijk staat achter zijn woorden.Komt afspraken na zoals je zou kunnen verwachten zakelijk als het moet maar wel op een vriendelijke manier zeer behulpzaam en oplossings gericht.Kai Verhulst het was een genoegen en plezier om met u zaken te doen mijn Kuge is conform afspraken afgeleverd.

Antwort von Van Mossel Ford - Tilburg
Bij een tweejaarlijkse beurt van een leaseauto werd mij als rijder gevraagd of de kosten oké waren. Dit moet gebeuren bij de leasemaatschappij.
Er was een kunststof onderdeel van mijn linker koplamp losgekomen en de koplampunit was een klein stukje naar binnen geschoven. Er werd gesuggereerd dat ik een aanrijding zou hebben gehad. Aan de carrosserie is verder geen spoor van een aanrijding te zien. Dit had de monteur in mijn ogen zelf ook moeten zien.
Ik ben super goed geholpen door Kai Verhulst.
En ze hebben mooi werk geleverd Kai goed.

Antwort von Van Mossel Ford - Tilburg
Geweldig geholpen door Quinten van Van Mossel Ford Tilburg. Uitstekende service en staat elk moment van de dag voor je klaar voor vragen!

Antwort von Van Mossel Ford - Tilburg
Ik kwam binnen met de vraag dat ik interesse heb in een auto die niet op deze vestiging stond. Bij interesse meteen geregeld dat de auto deze kant op is gekomen.
Dingen worden opgepakt en afgewerkt zo als afgesproken. En ze nemen er de tijd voor.
Goed geholpen door kai verhulst.
Totaalplaatje is goed en prima.

Antwort von Van Mossel Ford - Tilburg
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.