Ze hebben hun best gedaan om zaken bij leasemaatschappij te regelen en tijdens het wachten kon ik gewon werken en lekker een kop koffie pakken, super!!

Goed en snel contact, met persoonlijke aandacht en een betrouwbare service. De auto werd netjes en in topstaat afgeleverd, en alles werd duidelijk gecommuniceerd. Ook kleine defecten werden vlot en in... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede deskundige service adviseur. Hij hield ons netjes op de hoogte van de werkzaamheden en kosten. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Auto was bij het ophalen ook weer netjes gewas... Mehr ansehen
Ondanks dat garantie (van 5 jaar) al was verlopen, werd het euvel toch gratis verholpen. Dit gebeurde omdat de oorzaak van het euvel reeds aantoonbaar ver voor het verstrijken van de garantie bestond... Mehr ansehen
Über Van Mossel Ford - Helmond
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Varenschut 17J, 5705DK, Helmond, Nederland, Niederlande
- 0492 214 010

Profiteer nu van topdeals!
goede service
Goed geholpen en een goede deal
Ondanks dat garantie (van 5 jaar) al…
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen

Antwort von Van Mossel Ford - Helmond
Fijn geholpen tijdens de aankoop en…
Fijn geholpen tijdens de aankoop en oplevering in Helmond!

Klantvriendelijkheid is ver te zoeken
Klantvriendelijkheid is ver te zoeken
Groeten kan er maar amper af
Sleutel in leveren en u kunt daar gaan zitten
Koffie wordt er niet aan geboden
En als je ziet dat de auto weer buiten staat
Moet je op een gegeven moment zelf maar vragen of je auto klaar is
En dan krijg je te horen :ja hoor en ik maar wachten!!!
Ik ga op zoek naar een vriendelijker garage en zeker voor dat geld want dat is ook niet mis!!

Antwort von Van Mossel Ford - Helmond
Afspraak keurig optijd uitgevoerd en…
Afspraak keurig optijd uitgevoerd en mooi filmpje geregen wat er allemaal aan de auto gedaan werd,
Vriendelijk geholpen bij het ophalen van de auto.

Antwort von Van Mossel Ford - Helmond
goede service en ook het personeel is…
goede service en ook het personeel is bekwaam en behulpzaam

2 keer gebeld
2 keer gebeld, 2 keer verschillende informatie. Bij aankomst om een reserve sleutel te laten maken, wordt er 3 keer verschillende informatie gegeven. Telefonisch besproken wat ik mee moest nemen en wat de prijs was, bij aankomst bleek ik nog andere dingen mee te moeten nemen en was het geen €246 maar €303.. Hoorde hier van een collega al slechte verhalen over maar het bleek helaas echt waar te zijn. Waardeloos bedrijf!

Antwort von Van Mossel Ford - Helmond
Eerlijk verteld wat er moest gebeuren…
Eerlijk verteld wat er moest gebeuren alvorens uitgevoerd kon worden ivm lease. Advies om niet te wachten vind ik raar voor een onderhoudsbeurt van 2 uur

Antwort von Van Mossel Ford - Helmond
Hele goede service en vriendelijk!
Hele goede service. Goede communicatie. Als je ergens mee zit, denken ze mee en willen ze het graag oplossen. Leenauto meegekregen een dagje, terwijl hun de service deden.

Antwort von Van Mossel Ford - Helmond
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.