Zeer vriendelijk geholpen. Met professionele duidelijke uitleg zowel bij aankoop als bij levering. Bij levering van de auto werd alles heel goed,rustig,duidelijk uitgelegd. Er werd beide keren tijd g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Oeps onze B Max deed het niet meer en de kosten waren behoorlijk, dus op zoek naar een occasion. Op de site zagen we een nette Kuga staan, alleen wat weinig foto’s. Toch wilden we een proefrit met d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Probleem met versnellingsbak goed geholpen door de aardige mensen Tevens een probleem met de uitlijning van mijn auto al 3 keer bij een grote keten geweest en ze kregen het niet opgelost maar bij va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Weinig aandacht voor het rijklaar maken van de aflevering van de auto. Stoel plasticverpakking ligt onder de stoel in de auto. Camara calibratie achteruit rij camera wijkt 2,10 meter af. Volume... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Meerenakkerweg 3A, 5652 AR, Eindhoven, Nederland, Niederlande

Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
Geweldig heel blij met mijn aankoop, goed geholpen door Samuel bij het uitzoeken/inruilen van een auto en ook alle dingen die erbij komen kijken. Met het ophalen van de auto werd er alle tijd genomen en heel persoonlijk, top!

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
Heb dit al eerder toegelicht, heeft u dit nog niet verwerkt?

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
Heb een hele fijne ervaring bij Van Mossel Eindhoven. Sam heeft me vakkundig en goed geholpen. Het was een feestje om mijn auto op te halen. Ben er ontzettend blij mee en de auto hebben ze zo ontzettend tiptop afgeleverd! Heel blij mee!!

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
Ik had een lekke band. Netjes gerepareerd, terwijl ik genoot van een kopje koffie

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
Een nieuwe buiten spiegel plaatsen 400% duurder als bij Kwik Fit.

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
Vriendelijk personeel, duidelijk filmpje van de beurt aan mijn auto. Op tijd klaar en netjes gewassen.

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
Ik ben niet tevreden over de service bij het maken en uitvoeren van de afspraak.

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
Bij vragen over auto of ze telefonisch of in de showroom zijn .wordt de tijd voor genomen.tot dat alles duidelijk is voor de klant

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
Samuel is onze contact persoon bij van Mossel Ford in Eindhoven.
En Juul met wie we die de eerste was met wie we spraken.
De deal was nieuwe Puma. En dat is het geworden.
Nu de kilometers maken en nu al zeer tevreden met de auto.
Een warm bad waar ze je goed bij voelt.

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
De lichtstoring zat op een moeilijke plaats deze hebben ze na lang zoeken gevonden. We zijn hier erg blij mee want bij onze vorige vakantie zijn we in Luxemburg naar een garage geweest €180,00 het heeft het maar even gedaan. Dus hier zijn we nu erg blij mee.

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
Kwam kijken voor een auto uit hun voorraad, netjes geholpen door verkoopster Sam en de deal was snel gemaakt.
Een week later kon de auto al opgehaald worden na het nodige onderhoud, ook de aflevering was prima geregeld.
Tot nu toe ben ik dik tevreden, en ik zou hier voor een volgende zeker weer een kijkje nemen.

Antwort von Van Mossel Ford - Eindhoven
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.