Initieel werd de aflevering van de auto 3x uitgesteld. Kan gebeuren, wordt netjes over ge-SMS't. Maar op de dag van ophalen viel op dat de hele bumper nog altijd onder de krassen zat. Kan gebeuren, we... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Snelle en vakkundige schatting van de kosten, na een dagje intake voor de auto kreeg ik heel snel een keurig overzicht van de raparaties en de kosten. Blijkbaar was deze offerte gegenereerd uit het co... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Schade is netjes gerepareerd, terwijl ik een leenauto mee had. Ik kreeg de auto schoon mee terug, van binnen en van buiten. Tevreden!
Unternehmen hat geantwortet
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Osloweg 122A, 9723 BX, Groningen, Groningen, Niederlande

Bittet Kunden um Bewertungen
Goede service, prima leenauto
Duidelijke communicatie via sms en telefoon

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Recentelijk heb ik gebruikgemaakt van de diensten van Autoschade Herstelbedrijf Van Mossel en ik ben uiterst tevreden over de ervaring. Mijn auto werd grondig bekeken en geobserveerd. Het hele traject verliep soepel en professioneel.
Wat ik vooral waardeerde, was dat Van Mossel mij zelfs een leenauto ter beschikking stelde, wat het voor mij heel gemakkelijk maakte om zonder problemen door te kunnen gaan met mijn dagelijkse bezigheden terwijl mijn auto in de werkplaats was. Dit was echt een extra service die het verschil maakte.
De communicatie was helder en zeer vriendelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Toen ik mijn auto ophaalde, zag hij er weer als nieuw uit – perfect gerepareerd en zonder enige problemen. De medewerkers waren vriendelijk en deskundig, en ik kreeg het gevoel dat ze echt om mijn auto en mijn tevredenheid gaven.
Al met al een geweldige ervaring en ik zou Van Mossel zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaar en professioneel autoschadeherstel.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Op zich is de gehele schade afhandeling goed gegaan. Echter aan het gehele proces mankeren een aantal zaken die ik minder klantvriendelijk vind. Ik heb 3 keer gevraagd naar een kostenschatting en heb deze nooit gekregen, zelf niet een schatting.
Er is mij niet gevraagd waar de schade zat, dit hebben ze dus zelf geïnterpreteerd. Weinig binding met mij als klant.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Mijn auto is vakkundig hersteld. Het is fijn dat je in het proces precies kunt volgen wat de status is van de herstelwerkzaamheden. Prima ervaring en resultaat

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Onder de noemer van een ongeluk zit in een klein hoekje sta je ineens te kijken naar je mooie auto waarvan bijna de helft beschadigd is en denk je...dat was het dan! Vol ongeloof en bewondering hebben de professionals van Van Mossel Autoschade Groningen er toch weer een plaatje van een auto van weten te maken!
Hoe jullie het voor elkaar gekregen hebben, geen idee, maar hartelijk dank!

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Vriendelijk de woord gestaan aan de telefoon. Handige beoordelingsservice via foto’s zodat je niet extra hoeft langs te komen voor de schade beoordeling. Prima vervangend vervoer gekregen en auto is na reparatie keurig schoon afgeleverd.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
De schade is na reparatie onzichtbaar en daarmee de auto als nieuw! Keurig gepoetst afgeleverd en ook vanbinnen schoongemaakt. Prima informatie over de voortgang van de reparatie en aflevering op de afgesproken tijd. Dus pluim voor VM Schade.

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Afspraak is afspraak met als uitkomst uitstekend herstelwerk aan mijn auto

Antwort von Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.