Goede service en fijne communicatie. Hele prettige professionals. De mensen van Van Houdt denken mee over de beste oplossing voor je vloer. Ook de aftersales hebben ze goed voor elkaar. En dit zonde... Mehr ansehen
Alles is super verlopen van begin tot eind. De vloer is vakkundig geschuurd en prachtig gelakt. Er werd netjes gewerkt en alles is schoon en opgeruimd achtergelaten. Zeer tevreden met het eindresultaa... Mehr ansehen
Ze hebben goede verwachtingmanagement gedaan ten aanzien van het te verwachten resultaat bij mijn 25 jaar oude vloer, die niet recht loopt en waar flinke groeven tussen het hout zitten. Egaal zou het... Mehr ansehen
Ik ben via een website uitgekomen bij van Houdt in Den Haag. Vanaf het begin was de communicatie uitstekend. Ze hebben mij goed en duidelijk geadviseerd. Als er een vraag was, reageerden ze meteen of... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Dit bedrijf is echt top
Dit bedrijf is echt top
Houden hun aan de afspraken!
Betalen na dat de klus klaar is !
Erg vriendelijk 🤗
Mijn vloer is weer als nieuw
Mijn vloer is weer als nieuw! Goed geadviseerd, volgens afspraak gehandeld, dus aan te raden!
Afspraak op korte termijn en binnen anderhalve dag vloer klaar.
Onze geoliede vloer laten schuren en lakken.Wij hadden zelf vooraf de gaten opgevuld, maar dat was ook buiten de gaten gesmeerd. Wij dachten dat het overtollige er wel afgeschuurd zou worden. Helaas zijn de plekken nu, na het lakken, juist groter dan de oorspronkelijke gaten.
Ook zijn er spetters blanke lak op de vloer die wij niet meer wegkrijgen.
Verder zijn wij heel blij met het resultaat.
Ook was het snel, binnen anderhalve dag klaar.
Van offerte tot eindresultaat en…
Van offerte tot eindresultaat en afhandeling heel goed. Vloer ziet er echt weer prachtig uit.
Prima onderhoud aan mijn vloer gedaan , toppers.
Prima onderhoud aan mijn vloer gedaan , was een grijs gelakte eiken lamel vloer , is nu weer naturel.
Bijna geen grijs meer te zien, bijna nieuw , top👍
Heel erg blij mee.
Alles ging goed.Vanaf dag 1 tot het…
Alles ging goed.Vanaf dag 1 tot het einde van de werkzaamheden.Contact met kantoor en personeel op de werkvloer is uitstekend geweest.
We zijn blij met het resultaat en ook…
We zijn blij met het resultaat en ook de wijze waarop we geinformeerd zijn over de werkzaamheden.
Prima bedrijf dat onze houten vloer…
Prima bedrijf dat onze houten vloer mooi gerenoveerd heeft
Top service!
Top bedrijf.
Onze vloer had waterschade ,maar dankzij Vanhoudtvloeren hebben wij een schitterende vloer teruggekregen.
Een vriendelijke monteur heeft ons nog wat tips gegeven om de vloer mooi te houden.
Dus is dit bedrijf zeer aan te bevelen.
Wederom prachtig werk geleverd!
Dit was de 2e keer dat het team van van Houdt mijn visgraat eiken parketvloer onderhanden nam, waarbij nu beide kamers zijn behandeld. Alles keurig op tijd en goede duidelijke planning! De vloer is weer als nieuw!
Complimenten voor t team en een duidelijke aanbeveling!
Was best een flinke klus
Was best een flinke klus, maar in goed overleg liep alles op rolletjes terwijl de hond en ik op vakantie waren. Top thuiskomen dus, zeer vriendelijk personeel.